Efter att ha gjort en daglig höjd på $ 59,735 genomgick Bitcoin en korrigering och handlas nu till $58,022. MicroStrategy, ledd av Michael Saylor, utnyttjade denna dip-möjlighet och samlade ytterligare 15 miljoner dollar i Bitcoin till sin portfölj. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 2116 dollar.

Låt oss diskutera några intressanta kryptonyheter i detalj.

1 – Elrond | Shopping.io Integration för amerikanska kunder att handla på Giant-webbplatsen för e-handel

Elrond integrerad med Shopping.io att erbjuda diversifierade betalningsalternativ för amerikanska kunder. Shopping.io är en blockchain-baserad plattform som går med på stora e-handelswebbplatser under ett tak. Dessutom kan användare använda kryptovalutor som betalningsmetod för shopping på denna webbplats. Med denna integration kommer amerikanska eGold-innehavare att handla direkt på gigantiska webbplatser som Amazon, Walmart och eBay via Shopping.io. Dessutom kan användare konvertera sina eGold-tokens direkt till produkter och tjänster utan avgifter eller omvandlingskostnader.

2 – DAFI-protokoll | Kylin Network Partnership för att integrera Oracle i prisflöden

DAFI-protokollet samarbetar med Kylin Network för att integrera orakel i protokollets prisflöden. Med detta samarbete kommer Kylin Network att utforska syntet för sin plattform, och dessa skulle användas för att växa sitt ekosystem såväl som för belöningsprogram och belöningar. Dessutom kommer detta att ge noggrannhet och tillförlitlighet för DaFi-protokollets prisflöden, vilket kommer att ge syntetiska dTokens i olika nätverk.

3 – Tether Taps Kasama Network & Polkadot för att lansera sina token på fallskärmar

Tjudra tillkännager lanseringen av sina tokens på Kasama nätverk och Polkadot. Enligt tweeten skulle teamet starta USDT-stablecoin på båda nätverken. Med denna integration kommer användare av Polkadot och Kusama att njuta av USDT-tjänster direkt på sina fallskärmar. Dessutom skulle detta hjälpa Tether att utöka sina tjänster i ett brett nätverk, vilket kommer att bidra till att öka stablecoin-användningen. Speciellt är Tether en av de äldsta stablecoins, och den har nyligen överträffat 40 miljarder dollar i cirkulerande tillgång.

4 – Gråskala tillkännages för att lägga till Chainlink som Digital Large Cap Fund

Gråskala Investeringar tillkännagav tillägget av Kedjelänk till sin Digital Large Cap Fund. Dessutom är Digital Large Cap Fund en strategi som avser att ge exponering till 70% av marknaden för digitala tillgångar. Chainlink-oraklarna går med i kryptovalutans smarta kontrakt och off-chain dataflöden genom bron. Med detta tillkännagivande har Grayscales tillgångar under förvaltning (AUM) för Digital Large Cap Fund nått 538,2 miljoner dollar. Dessutom avser kapitalförvaltningsföretaget att förvandla sitt Grayscale Bitcoin Trust till en ETF.

5 – CoinShares lanserade Litecoin Exchange Traded Product (ETP) för att utöka Crypto-erbjudandet

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi CoinShares som tillkännager lanseringen av dess Litecoin Exchange Traded Product (ETP). Enligt pressmeddelandet kommer denna nya investeringsprodukt först att listas på SIX Swiss Exchange med en basavgift på 1,50% p.a. Dessutom inkluderar CoinShare: s investeringsprodukter exponering för Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH). Därför kommer detta att locka fler investerare och hjälpa till att expandera kryptotillgångarna på större marknader. Vidare kommer detta att vara den tredje produkten som lanseras på sin Coinshares Physical-plattform, och den har tickerlistan av LITE.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link