Efter att ha gjort en daglig höjd på $ 64,804, handlas Bitcoin nu till $62.902. Det nuvarande BTC-stödet ligger emellertid runt $ 61.000 – $ 62.000, och det kan testa detta stöd innan ytterligare uppåtgående rörelse. Under tiden gör den näst största kryptovalutan, Ethereum, en ny daglig höjdpunkt och handlas nära 2445 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Binance lanserade Coinbase som Binance Stock Token mitt i NASDAQ-noteringen

Valutaväxling Binance tillkännagav att den kommer att lista Coinbase Lager Token (COIN). Dessutom kan användare byta denna token på Binance-webbplatsen under paret Mynt / bus. Detta handelspar är dock fortfarande inte öppet för handel, men teamet kommer snart att avslöja dessa detaljer. Binance-aktietokens är digitala tokens utan provision, som har fullt stöd av en förvaringsportfölj med underliggande värdepapper. Dessa tokens tillåter användare att handla bråkdelar, vilket kan avvecklas och säkerställas i BUSD. Nyligen har teamet lanserat Tesla Stock Token och planerar att lista fler aktietoken och funktioner inom en snar framtid.

Dessutom kommer Coinbase-börsen att offentliggöras idag Nasdaq genom en direkt notering under tickern MYNT. Under tiden uppgav Nasdaq att COIN inte har någon tidigare handelshistoria. Därför har COIN-aktien fått ett referenspris på $ 250. Med denna notering blir Coinbase särskilt den första Bitcoin-handelsplattformen som går in på aktiemarknaderna.

BETALT Nätverk | Vortex DeFi-partnerskap för att förbättra processen för affärsavtal

BETALT Nätverk samarbetar med Vortex DeFi för att stärka sina affärsavtal. Vortex syftar till att förenkla DeFi-utrymmet genom att ansluta olika DeFi-instrument på en plattform. Med detta samarbete får Vortex-användare tillgång till BETALDA SMART-avtal. Detta hjälper användare att slutföra affärsavtal digitalt med hjälp av tokens och DeFi-instrument. BETALT nätverk strävar efter att förenkla affärsavtalet, tvister och avvecklingsprocesser genom sin kostnadsvänliga dApp. Vidare skulle detta förbättra Vortex DeFi-plattformen genom att lägga till mer likviditet och öka användarnas ekonomiska och sociala kreditpoäng.

Terra Virtua | Casper Network Collaboration för autentisering av fysiska tillgångar

Terra Virtua samarbetar med Casper Network för att verifiera autentisering av fysiska tillgångar. CasperLabs är utformat för att mildra hindren för mainstream blockchain-antagande utan att offra användbarhet, kostnad, decentralisering eller säkerhet. Terra Virtuas plattform erbjuder en samlad marknadsplats för icke-fungibla token (NFT) skapare och samlare. Därför kommer denna integration att förbättra verifieringsprocessen för fysiska tillgångar med hjälp av NFT. Dessutom kommer detta också att öka användarens förtroende och hjälp vid mainstream NFT-antagande.

Oddz Finance samarbetar med Chainlink to Uplift Options Trading Platform

Oddz Finance tillkännagav integrationen av Chainlink’s underförstådda dataflöden (IV) för att öka sin handelsplattform med flera kedjor. Dessutom är Oddz en handelsplattform med flera kedjor som ger användarna anpassade handelsalternativ. Den har en inbyggd oracle-lösning för att erbjuda sömlös optionshandel. Med denna integration kan handlare säkra sin underliggande tillgång med Chainlinks dynamiskt beräknade IV. Vidare kommer detta också att hjälpa till för en korrekt beräkning av optionspremier baserat på utgångsdatum.

Orion-protokollet Polkadot-integration via Moonbeam för att höja sitt ekosystem

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Orion-protokollet integrera med Polkadot via Månstråle för att förbättra sitt ekosystem. Med denna integration kommer Orion Protocol att använda Polkadots tillgångar och dess snabbt växande ekosystem. Vidare kan Orion-användare komma åt DeFi- och NFT-fallskärmsprojekt. I sin tur kommer Polkadot- och Moonbeam-utvecklare att använda Orions decentraliserade gateway för att komma åt större CEX-, DEX- och swap-pooler. Samarbetet bygger teamet ett användargränssnitt (UI) för att integrera Moonbeam och Polkadot i Orion Terminal. Dessutom förbättrar Orion Terminal interoperabilitet och skalbarhet med låga transaktionskostnader.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link