Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 16 november 2021,

Transient Network, en Smart Contract Global Marketplace, har lanserat sitt mycket efterlängtade TSC-Core-nätverk på Ethereum, Binance Smart Chain och HECO Chain-nätverk. De TSC-kärna DApp tillhandahåller möjligheten för vem som helst, var som helst, när som helst att skapa och hantera nästa generations kontrakt utan att kodningskunskaper eller verktyg krävs.

Med funktioner som överföring, insättning och digital signatur låter TSC-Core användare skapa självutförande kontrakt för ett brett utbud av användningsfall inklusive startfinansiering, hyresavtal, fakturor, testamentekontrakt och mycket mer. DApp:s rena och intuitiva gränssnitt gör smart kontraktskapande lika enkelt som att fylla i ett enkelt formulär.

De flesta individer och företag har inte den tekniska expertisen att engagera sig med smarta kontrakt. Med lanseringen av TSC-Core är de inte längre berövade den oföränderlighet, transparens, hastighet, noggrannhet och hypersäkerhet som smarta kontrakt ger för alla transaktioner eller avtal.

Smarta kontrakt förenklar transaktioner och avtal mellan såväl anonyma som identifierade parter. Att göra det möjligt för individer och företag som inte är så tekniskt kunniga att använda smarta kontrakt kommer att främja antagandet av blockchain i en mängd olika branscher och livsfasetter.

Transient bygger “Amazon of Smart Contracts” – en global marknadsplats för decentraliserade applikationer (DApps) utformade för att hjälpa icke-kodare att skapa självupprätthållande och självutförande smarta kontrakt för specifika användningsfall och branscher. Som en blockchain-agnostisk och Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatibel plattform kan den utveckla sina DApps på flera kedjor med lätthet.

Efter TSC-Core har Transient tre andra DApps som närmar sig huvudnätets lansering:

  • CryptoPool: Gör det möjligt för användare att skapa sina pooler för förutsägelser av kryptopris och dela i vinsterna
  • Esports: Bygger ett ekosystem av P2P-marknadsskapande av dina favorit Esports-tävlingar och många andra tjänster – tar social betting och innehållsdrivna upplevelser till nästa nivå
  • NDA: Låter användare skapa smarta kontrakt som gör det lättare att arbeta med kunder och partners. Transients juridiska rådgivare säkerställer att kontrakten är skottsäkra inom det juridiska landskapet.

Om Transient

Transient är ett decentraliserat ekosystem som ger icke-kodare möjligheten att skapa och hantera sina Next-Gen-kontrakt i den digitala världen. Dess Smart Contract Global Marketplace är byggd från grunden för att öka användningen av blockkedjor inom alla områden av industrin och livet genom att vara värd för och möjliggöra omedelbart skapande och distribution av ett brett utbud av självupprätthållande och självutförande smarta kontrakt.

För ytterligare information, besök: Hemsida | Twitter | Telegram | Medium

Kontakter





Source link