Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 21 december 2021,

Transient nätverk, en Smart Contract Global Marketplace, har gått ihop med GameScorekeeper, en ledande leverantör av eSportslösningar som spårar och fångar data från alla större och mindre ligor och turneringar i League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant, Honor of Kings, Arena of Valor, och Övervakning. Den täcker mer än 100 000 e-sportsmatcher per år.

Transient bygger “Amazon of Smart Contracts” – en global marknadsplats för decentraliserade applikationer (DApps) utformade för att hjälpa vanliga användare att skapa självupprätthållande och självutförande smarta kontrakt för specifika användningsfall och branscher. Det syftar till att påverka befintliga marknader genom att utnyttja sin marknadsplats för dApps. Och esportmarknaden är en konstant som har presenterat sig gång på gång på grund av likheterna mellan gemenskaperna och uppsjön av potentiella användningsfall.

Samarbetet med GameScorekeeper gör det möjligt för Transient Network att komma in på esportarenan på ett stort sätt med sin kommande Esports dApp, som kommer att ta social betting och innehållsdrivna upplevelser till nästa nivå. GameScorekeeper kommer att förse Transient med en utökad täckning av e-sportdata för att erbjuda automatiskt skapande av marknader och uppgörelser, vilket gör det möjligt för användare att skapa sina egna vadslagningsmarknader och tävla i den snabbt växande e-sportspelbranschen.

Marc Burroughes, Chief Commercial Officer för GameScorekeeper, sa, “Vi är glada över att få arbeta med ett så erfaret team och spännande verksamhet. Transient utvecklar en mycket intressant produkt som vi är övertygade om kommer att bli en stor framgång och som med alla våra kunder är vi fast beslutna att stödja dem varje steg på vägen.”

GameScorekeeper arbetar nära med ledande sportspeloperatörer i branschen för att få högsta integritetsdata, vilket skulle visa sig vara användbart för Esports dApps spelmotor. Transient tror att social betting och innehållsdriven upplevelse är nyckeln till att underhålla e-sportgemenskapen.

Förutom att tillhandahålla mycket detaljerade match- och turneringsdata, kommer GameScorekeeper att erbjuda övergående tillgång till deras portfölj av sofistikerad innehållsdriven esportdata, såsom spelarstatistik och webbadresser för streaming, för att tilltala den framväxande demografin av esportfans.

Transient Networks VD Beau Olson sa, “Transient är glada över att ta ytterligare ett viktigt steg på sin resa in i spel- och esportgemenskapen genom att samarbeta med den ledande esportdataleverantören GameScorekeeper. Detta partnerskap är avgörande för att göra det möjligt för vår esport-app (för närvarande under utveckling) att ge ett expansivt erbjudande till vår community.”

Om GameScorekeeper

GameScorekeeper är en marknadsledande e-sportdataspecialist som levererar data och widgets med hög integritet till stora branschaktörer som Pinnacle och DraftKings. Drivs av en vision att föra en högre nivå av esportanalys till esportfansen inom sportvadslagning, fantasysport och mediasektorerna.

För ytterligare information, besök: Hemsida | LinkedIn | Twitter | Instagram

Om Transient

Transient är ett decentraliserat ekosystem som ger icke-kodare möjligheten att skapa och hantera sina Next-Gen-kontrakt i den digitala världen. Dess Smart Contract Global Marketplace är byggd från grunden för att öka användningen av blockkedjor inom alla områden av industrin och livet genom att vara värd för och möjliggöra omedelbart skapande och distribution av ett brett utbud av självupprätthållande och självutförande smarta kontrakt.

För ytterligare information, besök: Hemsida | Twitter | Telegram | Youtube | Medium

Kontakter

Source link