Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 29 december 2021,

Transient Network, en Smart Contract Global Marketplace, har lanserat sin andra DApp CryptoPool på Binance Smart Chain, efter den framgångsrika debuten av TSC-Core i november. CryptoPool kommer snart att lanseras på Ethereum och HECO Chain-nätverk också.

Den nya DApp ger användare möjligheten att skapa sina egna pooler för förutsägelser av kryptopris och dela på vinsterna. Skaparen har makten att kontrollera utgångstiden och inträdesavgifterna för en pool. Deltagarna kan välja att göra prisförutsägelser i en pool vars utgångstid, avgiftsbelopp och potentiella belöningar verkar rimliga för dem.

Deltagare går in i en pool och delar oundvikligen i prispotten om deras förutsägelse visar sig vara korrekt. DApp är relevant på både tjur- och björnmarknader eftersom deltagare bara måste ha rätt på priset, åt båda hållen, för att vinna priset.

För dem som har funnits med krypto ett tag – eller även om du är nybörjare – vet du att priset är ett hett ämne. Oavsett om vi går igenom en tjur- eller björncykel, med CryptoPool kan du lägga till lite spänning till den konversationen du har över dina sociala medier och använda din analys för att dela i några gemenskapsdrivna prisförutsägelsepooler!” sa Transient Networks vd Beau Olson.

CryptoPool förlitar sig på självutförande smarta kontrakt utan kod för att göra hela processen transparent och undvika hinder i intäktsfördelningsprocessen. Användare kan skapa peer-to-peer-pooler och försöka förutsäga ett mynts pris någon gång i framtiden, allt utan någon kodningsförmåga. Inledningsvis kommer användare att kunna leka med topptokens från BSC och Ethereum. Transient Network kommer att lägga till fler tokens längre fram. Gemenskapen kommer att avgöra vilka nya tokens som kommer att läggas till plattformen.

DApp behåller samma intuitiva och lättanvända gränssnitt som finns i det transienta ekosystemet. Poolerna ger transparent information och är så decentraliserade som möjligt.

Transient bygger “Amazon of Smart Contracts” – en global marknadsplats för decentraliserade applikationer (DApps) utformade för att hjälpa icke-kodare att skapa självupprätthållande och självutförande smarta kontrakt för specifika användningsfall och branscher. Som en blockchain-agnostisk och Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatibel plattform kan den utveckla sina DApps på flera kedjor med lätthet.

Efter TSC-Core och CryptoPool har Transient två andra DApps som närmar sig lanseringen av mainnet:

  • Esports: Bygger ett ekosystem av P2P-marknadsskapande av dina favorit Esports-tävlingar och många andra tjänster – tar social betting och innehållsdrivna upplevelser till nästa nivå
  • NDA: Låter användare skapa smarta kontrakt som gör det lättare att arbeta med kunder och partners. Transients juridiska rådgivare säkerställer att kontrakten är skottsäkra inom det juridiska landskapet.

Om Transient

Transient är ett decentraliserat ekosystem som ger icke-kodare möjligheten att skapa och hantera sina Next-Gen-kontrakt i den digitala världen. Dess Smart Contract Global Marketplace är byggd från grunden för att öka användningen av blockkedjor inom alla områden av industrin och livet genom att vara värd för och möjliggöra omedelbart skapande och distribution av ett brett utbud av självupprätthållande och självutförande smarta kontrakt.

För ytterligare information, besök: Hemsida | Twitter | Telegram | Youtube | Medium

Kontakter

Source link