Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 22 oktober 2021,

Övergående nätverk, en Smart Contract Global Marketplace, är glada över att kunna meddela att det har samlat in 1,2 miljoner dollar via Initial DEX Offering (IDO) på två olika lanseringsplattor – Genesis Pool och Lemonade. Transient ($ TSCT) tog in 1 miljon dollar i en övertecknad offentlig försäljning på Genesis Pool och 200 000 dollar via Lemonade. Lemonade -försäljningen nådde sin milstolpe på 200 000 dollar på bara 90 minuter!

Transient bygger “Amazon of smart contract”-en global marknadsplats för decentraliserade applikationer (dApps) som är utformade för att hjälpa icke-kodare att skapa smarta kontrakt för specifika användningsfall och branscher. Individer och företag, även de med ingen kunskap om kodning, kan använda relevant dApp på marknaden för att skapa självhävdande och självutförande smarta kontrakt.

Innan IDO: s offentliga försäljning hade Transient samlat in 275 000 dollar i en såddrunda där deltagande från Exit Forward – ett riskkapitalföretag som stöder framtidsinriktade projekt – och ett antal tysta rådgivare.

Det hade också samlat in 1,2 miljoner dollar i en privat (TSCT) tokenförsäljning. Med tanke på projektets karaktär beslutade Transient att främst samla in från en grupp enskilda investerare snarare än att söka större deltagande från valar eller framstående riskkapitalister.

På tal om insamlingsmilstolpen, Transient Network VD Beau Olson sa, “Efter en lång väg att komma hit, är vi helt glada och glada över att ha slutfört våra privata och offentliga höjningar – med ett antal ivriga investerare och lanseringsplattor som tar chansen att komma in i början av vår resa framåt – vi tackar särskilt våra fröinvesterare Exit Forward och launchpad partners GPool och Lemonade. Vi på Transient kan nu fokusera på att ge världen vår Smart Contract Global Marketplace, så att kodare och icke-kodare kan utnyttja våra smarta kontrakt för alla, var som helst, när som helst.

Sedan lanseringen av Ethereum har smarta kontrakt blivit en av de största komponenterna i blockchain -utrymmet. Men fram till nu kan bara personer med programmeringskunskaper dra nytta av dem.

Transient anser att fördelarna med smarta kontrakt-oföränderlighet, transparens, snabbhet, noggrannhet och högsäkerhet-inte bör begränsas till transaktioner och avtal mellan kodare. Att göra det möjligt för icke-kodare att skapa och interagera med smarta kontrakt kan driva blockchain-adoption på gräsrotsnivå.

De fyra första dApps på Transients marknadsplats är:

  • TSC-Core: En standard smart kontraktskapande och hanteringsapp med funktioner som överföring, insättning och digital signatur.
  • CryptoPool: Gör det möjligt för användare att skapa sina egna pooler för kryptoprisförutsägelser och ta del av vinsterna.
  • Esport: Skapar ett ekosystem för P2P-marknadskapande av dina favorittävlingar och ett antal andra tjänster-som tar sociala vadslagningar och innehållsdrivna upplevelser till nästa nivå.
  • NDA: Låter användare skapa smarta kontrakt som gör det lättare att arbeta med kunder och partners. Transients juridiska rådgivare ser till att kontrakten är skottsäkra inom det juridiska landskapet.

Om Transient

Transient är ett decentraliserat ekosystem som ger icke-kodare möjlighet att skapa och hantera sina egna nästa generations kontrakt i den digitala världen. Dess Smart Contract Global Marketplace är byggd från grunden för att öka blockchain-antagandet på alla områden inom industrin och livet genom att vara värd för och möjliggöra omedelbar skapande och distribution av ett brett spektrum av självhanterande och självutförande smarta kontrakt.

För mer information, besök: https://www.transientnetwork.io

KontakterSource link