Data är en av de kritiska och avgörande komponenterna i alla företag, organisationer eller branscher. En korrekt och konsoliderad uppsättning data ger dig information som hjälper dig att fatta personliga och affärsbeslut, upptäcka meningsfull insikt samt förmedla kunskap. De presenterade uppgifterna måste vara fullständiga, felfria, tidlösa och tjäna ditt syfte. Annars kommer det att förlora sitt värde om du inte kan förvandla sådan data till att vidta exakta åtgärder. Med andra ord kan vi säga att data har förmågan att låsa upp många dolda möjligheter som inte kan förbises.

Man kan alltså inte förneka vikten av fullständiga och korrekta uppgifter i någons liv. Det blir viktigare om det är relaterat till din ekonomi eller investeringar och har förmågan att göra eller bryta din portfölj, särskilt i en extremt flyktig kryptomiljö.

Om du är en erfaren krypto näringsidkare eller investerare, då måste du ha en uppfattning om vilken information du behöver innan du investerar, och vilken plattform som hjälper dig att tillhandahålla den informationen. Men hur är det med nybörjare? Hur de kommer att lära sig vilken webbplats de ska träffa för att få sina tvivel rensade, eller informationen de får är fullständig och det finns inget utanför det som kan leda dem till någon ekonomisk förlust?

Efter att ha stött på och identifierat dessa problem som varje användare står inför när han investerar presenterar vi alltså en plattform som ger dig all nödvändig information i ett enda gränssnitt.

Om Trodl

Trodl är nästa generations kryptoinformationsplattform som förbinder världen med framtiden för ekonomi. Det är den första helt interaktiva kryptoinformationsplattformen som är utformad för att vara din port till kryptovärlden.

Trodl kretsar kring idén om ”gemenskaper” där varje kryptotillgång har sin gemenskap som ger tillgång till alla viktiga aspekter av kryptoinformation du någonsin kommer att behöva. Ja, du hörde det rätt. Allt du behöver från priser till nyheter, diagram, tekniska indikatorer, valvarningar, kommande evenemang och möjligheten att chatta med andra medlemmar i samhället kommer att finnas på en enda webbplats. Trodl-samhällen drivs av sina inhemska tokens. Du kan tipsa innehåll som du gillar och använda SATS i Bitcoin gemenskapen som en tippvaluta. Låter intressant, eller hur?

Förutom att vara en allt-i-ett-kryptoinformationsplattform, tillåter Trodl också sina användare att ansluta till erfarna kryptohandlare, konsumera exakt och verifierbart kryptoinnehåll som stöds av rykte och upptäcka och köpa handelssignaler från erfarna kryptohandlare utan att lämna plattformen.

Utmaningar med spridd data

Idag mer än 7000 krypto tillgångar finns och hundratals nya projekt kommer ut på marknaden varje vecka. Du kan enkelt hitta information om alla dessa nya tokens och projekt från många olika webbplatser som finns på internet. Erfarna kryptoanvändare kan enkelt samla in nödvändig information genom att besöka dessa webbplatser och bestämma om de ska delta i investeringen inom den föreskrivna tiden. Denna process är dock alldeles för svår om du är en ny kryptoanvändare. Den utspridda kryptoinformationen och bristen på interaktiva kryptoinformationsplattformar visar sig vara ett stort inträdeshinder för kryptomassadoption.

Några av de största utmaningarna som kryptosamhället står inför idag är:

 • Spridd kryptoinformation
 • Icke-interaktiva plattformar
 • Föråldrad användarupplevelse
 • Brist på inkludering i samhället
 • Brist på inbyggda kommunikationsverktyg
 • Censur och brist på incitament för skapare av kryptoinnehåll
Hur kommer Trodl att hjälpa dig att lösa dessa problem?

Trodl-plattformen syftar till att tillhandahålla ett enda gränssnitt där användare kan få konsoliderad data om alla krypto tillgångar som sträcker sig från marknadsöversikten, prisfluktuationer och nyhetsflöden till den dedikerade kryptosamhället, allt på en enda webbplats. Plattformen är utformad med motivet att vara en gemensam gemensam informationskälla som hjälper användare att snabbt få insikt och leda till att vara en korrekt datadriven investeringsinformationsleverantör.

För att tillhandahålla all investeringsinformation på en sida är Trodl-hemsidan uppdelad i olika områden som ger information från olika fält som kan påverka tokenpriset:

 • Strålkastare
 • uppkommande händelser
 • Nyhetsflöde
 • Marknadsöversikt
 • Gemenskaper
 • Utvalda mynt
 • Föreslagna användare
 • Podcast
 • Token Information

TRODL

Fördelar

Trodl-plattformen erbjuder flera fördelar.

 • Dedikerad tillgångssamhälle.
 • Chattjänst med andra medlemmar i samhället.
 • Bidra med och tjäna pengar på ditt innehåll. Tjäna TRO för ditt värdefulla innehåll.
 • Sätt din TRO för att bli validerare. Tjäna TRO för korrekt validering av innehåll och öka ditt rykte.
 • Strikt innehållsövervakning av community-administratörer eller validerare.
 • Tipsa innehåll som du gillar.
 • Sätt din TRO för att bli näringsidkare och skapa en prissignal. Tjäna för korrekta signaler. Om prissignalen misslyckas returneras dock pengarna till köparen och säljaren straffas.

Trodl-plattformen planerar också att införa jobbannonser och förutsägbar marknadsanalys inom en snar framtid.

Funktioner

TRODL

Hur du kan gå med i Trodl

Trodl-plattformen kategoriserar användarna huvudsakligen i tre sektioner, var och en med olika fördelar och ansvarsområden:

TRODL
Färdplan

TRODL

Social närvaro

Anslut till Trodl via något av nedanstående media:

Hemsida

Medium

Telegram

Twitter

Slutsats

Genom Trodl vänder sig plattformen till användarna med alla nödvändiga investeringsdata i en enda interaktiv plattform. Produktens design har det enda syftet att tillhandahålla fullständig och snabb information till alla kryptoanvändare. Det är ett revolutionerande projekt som backas upp av starka och engagerade teammedlemmar och mentoreras av olika branschpionjärer. Plattformen har redan stängt sin betatestning och är redo att lansera sin IDO. Den har redan mer än 25 000 användare på väntelistan, och 200 000 användare är redo att migrera. Vi hoppas kunna höra om dina erfarenheter av plattformen.

Resurser: Trodl officiella webbplats

Läs mer: En översikt över säkringsnätverket (FUSE)

Source link