Singapore, Singapore, 8 november 2021,

TRON, ett av de största och mest populära blockkedjeekosystemen, introducerar en ny $1 111 111 111 ekosystemfond utformad för att locka utvecklare till sitt nätverk av blockkedjor och tjänster. Fonden syftar till att leverera mer utvecklarvänliga verktyg som kan utnyttjas för att förstora och förfina ett växande ekosystem som redan är värd för flera aktiviteter inklusive decentraliserad finans (DeFi), icke-fungibla tokens (NFT) och stabila mynt.

Enligt TRON-grundaren Justin Sun, “Denna fond återspeglar våra ständiga ansträngningar att förnya och hålla oss i blockkedjans blödande kant. När blockkedjeuniversumet expanderar till nya horisonter kommer interoperabilitet över kedjan, särskilt i DeFi och NFTs, att spela en avgörande roll för vår fortsatta framgång. Därför är det avgörande att uppmuntra utvecklarna som är ryggraden i denna decentraliserade rörelse att ansluta sig till oss för att bibehålla TRON-ekosystemets livslängd och konkurrensfördel.”

Förutom att stödja utvecklare och övergripande ekosystemutveckling, avser fonden att locka fler befintliga projekt och protokoll till nätverket genom sina kommande incitament. Detta drag är i linje med TRONs tillägg av JustLend- och JustSwap DeFi-tjänster tillsammans med Suns avsikter att helhjärtat omfamna stablecoins. TRON är redan värd för och cirkulerar flera stabila mynt i kedjan inklusive USD Tether, USD Coin, TrueUSD och TRONs egna USDJ, med dagliga överföringsvolymer som överstiger 10 miljarder USD vid flera tillfällen.

Den senaste milstolpen i TRONs saga kommer bara några veckor efter att stiftelsen lanserade BitTorrent Chain, även känd som BTTC, för att hjälpa till att skala ekosystemet. Samutvecklat av TRON- och BitTorrent-teamen, BTTC proof-of-stake-protokollet är designat för interoperabilitet över kedjan med TRON, Ethereum och Binance Smart Chain (BSC). Detta protokoll kommer att möjliggöra sömlös överföring av stora digitala tillgångar över flera protokoll överkomligt på ett decentraliserat sätt, vilket stärker TRONs position i det ständigt växande DeFi-landskapet.

Dessutom har TRON fått draghjälp på den traditionella finansarenan, där VanEcks VTRX börshandlade seddel (ETN) har sett en dramatisk ökning i efterfrågan. Sedeln, som handlas på Deutsche Börse, bland stora börser i 14 europeiska länder, inklusive de i Amsterdam, Paris och Zürich, stöds fullt ut av TRONs inhemska token Tronix (TRX). Den senaste flödesdatan visar att ETN lade till 200 000 000 TRX den 2 november, vilket motsvarar nästan 20 000 000 USD, vilket ger VTRX:s sammanlagda innehav över 1 miljard TRX.

Om TRON

TRON är dedikerade till att påskynda decentraliseringen av Internet genom blockchain-teknik och dApp-användningsfall. Tron grundades i september 2017 av Justin Sun och har sedan dess uppnått ett antal milstolpar, inklusive MainNet-lansering i maj 2018, nätverksoberoende i juni 2018 och lansering av TRON Virtual Machine i augusti 2018.

KontakterSource link