Singapore, Singapore, 3 september 2021,

TRON, ett av världens största och mest populära blockchain-baserade operativsystem, har nyligen tillkännagett ett nytt strategiskt partnerskap med Talken, Koreas ledande Multi-Chain Decentralized NFT Wallet. Som en del av detta partnerskap kommer de två teamen att sträva efter att bygga en NFT -värld med omfattande och gränslöst innehåll och tillsammans ge digitala skapare och samlare bättre verktyg och tjänster för NFT -ekosystemet, kryptomarknaden och Metaverse.

Talken är en NFT -infrastrukturtoken med ett community på över en miljon användare, som har skapats för att ge användarna en säker och bekväm plattform för kapitalförvaltning. Den förbinder NFT-deltagare med omfattande tillgångar och ger användare ett klick åtkomst till globalt kända NFT-plattformar som OpenSea, Rarible och NBA TopShot. Under tiden stöder Talken applikationsövergripande åtgärder, inklusive NFT-prägling, auktionering, lagring och transaktion genom sin mjukvaruplånbok.

Talken har redan använts på TRON som en del av det strategiska partnerskapet. Som en premiumkedja som är lika kompetent i sitt ekosystem, prestanda och säkerhet, ger TRON en bättre användarupplevelse och olika tillgångsval för NFT -deltagare. På baksidan kan Talken ge TRON-användare en bättre interaktiv NFT-upplevelse med sin effektiva enda plånbok för innehållsskapande, auktionering, insamling och handel.

Efter distributionen på TRON planerar Talken att förse TRON-användare med unika sammärkta NFT: er som har både minnes- och monetärt värde och erbjuder ytterligare fördelar för NFT-innehavare för att främja partnerskapet mellan de två. Framöver kommer Talken att fördjupa sitt samarbete med TRON för de båda gemenskapernas gemensamma välstånd.

TRON -ekosystemet har fått otrolig dragkraft de senaste åren med över 52 miljoner användare på blockchain och uppåt 2,3 miljarder transaktioner. Förutom den offentliga kedjan leder TRON också andra lopp som DApps, DeFi, GameFi och NFT och har det största utbudet av stabila mynt i hela världen.

Om TRON

TRON är dedikerat till acceleration och decentralisering av internet genom blockchain -teknik och decentraliserade applikationer. Företaget grundades i september 2017 av Justin Sun och har fortsatt att leverera imponerande prestationer sedan MainNet -lanseringen i maj 2018. Juli 2018 markerade också förvärvet av BitTorrent, en pionjär inom decentraliserade tjänster med nästan 100 miljoner månatliga aktiva användare. TRON -ekosystemet har fått otrolig dragkraft de senaste åren, med över 52 miljoner användare på blockchain och uppåt 2,3 miljarder transaktioner. Dessutom har TRON den största tillgången på stabila mynt som cirkulerar över hela världen och överträffade USDT på Ethereum i april 2021.

Hemsida | Telegram | Medium | Twitter | Reddit

Om Talken

Talken är en decentraliserad NFT-plånbok med flera kedjor med den största communityn. Det är en sömlöst interoperabel flerkedjig NFT-svit, där K-popstjärnor, artister och influencers kan mynta, auktionera, lagra och byta NFT. Talken är ett öppet NFT -ekosystem som överbryggar outnyttjade NFT -entusiaster i Korea till Talkens inhemska NFT: er och andra kända NFT: er med protokoll som NBA TopShot, Rarible, OpenSea och mer. Vårt uppdrag är att driva på för en inkluderande och gränslös NFT-expansion och ge digitala skapare och samlare bättre verktyg och tjänster för att få NFT till mainstream.

Hemsida | Telegram | Medium | Twitter

Kontakter

Source link