San Francisco, Kalifornien, 15 september, 2021,

TRON, ett av världens största och mest populära blockchain-baserade operativsystem, och BitTorrent, ledande inom peer-to-peer-protokoll och produkter, har meddelat lanseringen av BitTorrent Chain (BTTC). BTTC markerar TRON och BitTorrents första stapp i det kedjefältet någonsin, som inbjuder till en helt ny era!

Tre år efter starten har TRON -protokollet vuxit till ett nätverk som hanterar transaktioner i genomsnitt över 10 miljarder dollar varje dag och som ett konkurrenskraftigt Layer 1 blockchain -protokoll som finns sida vid sida med Ethereum. Totala tillgångar på TRON blockchain har ballong över 50 miljarder dollar, och det totala värdet låst i TRON: s decentraliserade finansiella program har överstigit 10 miljarder dollar.

Dessa prestationer har ökat Justin Suns förväntan på TRON -protokollets framtida utveckling. Han nämnde dess nya vision i ett öppet brev nyligen och sade att TRON -protokollet “som hanterar fem gånger de dagliga transaktionerna med PayPal tippas vara det globala avvecklingslagret för alla.”

Samtidigt kommer BTTC att spela en viktig roll som införts i TRON -protokollet som en Layer 2 -lösning. Enligt Justin Sun, placerat som ett globalt avvecklingslager, kommer lager 1 i TRON -protokollet att fokusera på att tillhandahålla säkra och snabba avvecklingstjänster till lägre avgifter för finansinstitut, kryptotillgångar och decentraliserad finansiering. Under tiden kommer BitTorrent-kedjan, en Layer 2-skalning och tvärkedjelösning, att migrera TRON: s DeFi, NFT, DAPP och andra nya blockchains till Layer 2 och tillhandahålla lösningar över kedjan.

BTTC markerar början på en ny era där alla kedjor är anslutna. Alla som följer kedjeprojekt kanske har hört talas om de tre kedjebrosattackerna mot Chainswap, Anyswap och Poly Network enbart i juli och augusti, bland ett antal senaste cyberattacker. Totala förluster uppgår till över 628 miljoner dollar, som påverkar dussintals anmärkningsvärda projekt.

Den helt nya tvärkedjebron BitTorrent Chain är inte bara en perfekt säkerhetslösning för sådana attacker, utan den tar också upp några av de brådskande behoven inom detta område. Tillåter användare att njuta av lägre hanteringsavgifter och snabbare transaktioner genom att erbjuda högre genomströmning i huvudkedjan och högre TPS. Under tiden kan utvecklare skapa applikationer på BitTorrent Chain med en högre hastighet till en lägre kostnad. Dessutom, med en säkrare och mer transparent mekanism, säkerställer BitTorrent Chain fullständig insyn i alla noder och depåkonton och full spårbarhet av transaktioner. Dessa funktioner garanterar tillgångssäkerhet för alla användare på BitTorrent Chain.

Som det första heterogena interoperabilitetsskalningsprotokollet för flera kedjor i blockchain-utrymmet kommer BitTorrent Chain eller BTTC att stödja och vara kompatibelt med TRON, Ethereum och Binance Smart Chain (BSC) vid lanseringen. Med andra ord, med hjälp av BitTorrent Chain kan användare överföra vanliga tillgångar mellan TRON, Ethereum och BSC på ett decentraliserat sätt utan någon gräns. Dessutom kommer BitTorrent Chain inom en snar framtid att vara kompatibel med fler offentliga kedjor och uppfylla uppdraget att ansluta alla kedjor. Således har en ny era där alla kedjor är anslutna officiellt inletts av BitTorrent Chain.

Det är värt att uppmärksamma att BTTC kommer att vara fullt kompatibel med Ethereum Virtual Machine. Som nämnts i Justin Suns öppna brev har TRON investerat 450 miljoner dollar i sin DeFi -strategi och kommer att fortsätta att engagera ytterligare 1 miljard dollar till BTTC -utvecklarstöd och DeFi -gruvdrift.

Dessutom kommer ett Superrepresentantval av BitTorrent Chain -noder att hållas på TRON -blockchain, där BTT -innehavare kommer att spela och rösta. Vem som helst är välkommen till detta helt decentraliserade BTTC -nodval, och BTT -innehavare kan inte bara avge röster genom att satsa utan njuta av att belöna sina röster. Det bör noteras att valet kommer att avslutas när gränsen för antalet tillgängliga noder och BTT -insatsbelopp har nåtts. Efter att ha blivit en nätverksvaliderare kan användare tjäna en viss mängd BTT och delta i samhällsstyrning.

För att driva tillväxten av TRON -ekosystemet åtog sig 5 miljarder SUN i juni 2021 till deltagare i Genesis Mining and Governance Mining och innehavare. SUN.io har därmed uppgraderats på alla fronter och blivit TRON: s one-stop-plattform för stablecoin-swap, token mining och självstyrning. Ultrahöga gruvbelöningar efter lanseringen av projektet har lockat ett stort antal användare. Till exempel, på mindre än 30 minuter efter att ha gått online, såg 3pool LP-poolen sin APY-raket till så hög som 3000%, medan SUN-TRX LP (II) poolen, SUN Stake poolen och SUN Stake & Lock poolen registrerade ökningar av 9 500%, 100%respektive 100%. För närvarande har poolen SUN-TRX LP (II) fortfarande en APY på 72,05%, med en total insatsvolym på 730 miljoner dollar!

Under tiden har TRON Foundation lanserat gruvdrift på sin utlåningsplattform JustLend och likviditetsbrytning på JustSwap, som är stjärnprojekt efter Genesis Mining på TRON. Detta upprätthåller inte bara mångfalden i TRON: s DeFi -ekosystem, det fortsätter att erbjuda DeFi -gruvmöjligheter med låga inträdesbarriärer och generösa avkastningar, utan möter också användarnas efterfrågan på en premium gruvplattform.

Användare kan tjäna transaktionsavgifter utöver gruvbelöningar när de satsar LP -tokens för att delta i JustSwap -likviditetsbrytning. För närvarande pågår helt nya gruvlägen (fas IV) för JustLend och JustSwap. När vi går framåt har TRON och BitTorrent anpassat sig till visionen att “ansluta alla kedjor.” Dessutom kommer BTT-tokens att vara kärnan i BitTorrent-kedjan som en värdebro, som förbinder alla delar för att bygga ett holistiskt tvärkedjigt ekosystem med funktionell värdecirkulation. Således, när den nya eran med “ansluta alla kedjor” kommer, är det mycket lovande att BitTorrent Chain kommer att starta ett nytt kapitel.

Om TRON och BitTorrent

Grundades 2004, BitTorrent är ett av de största decentraliserade peer-to-peer-nätverken i världen, med nästan 100 miljoner aktiva användare som driver 22% av uppströms och 3% av nedströms trafik globalt.

TRON är dedikerat till att påskynda decentraliseringen av internet VIA blockchain -teknik och decentraliserade applikationer (DaPPS). Företaget grundades i september 2017 av Justin Sun och har fortsatt att leverera imponerande prestationer sedan MainNet -lanseringen i maj 2018. Juli 2018 markerade också förvärvet av BitTorrent, en pionjär inom decentraliserade tjänster med nästan 100 miljoner månatliga aktiva användare. TRON -ekosystemet har fått otrolig dragkraft de senaste åren, med över 52 miljoner användare på blockchain och uppåt 2,3 miljarder transaktioner. Dessutom stoltserar TRON med det största utbudet av stabila mynt i hela världen som överträffar USDT på Ethereum i april 2021.

KontakterSource link