Singapore, Singapore, 4 november 2021,

TrueUSD, det första oberoende verifierade stablecoinet som kan lösas in 1-för-1 för amerikanska dollar och tidig deltagare i DeFi, har officiellt tillkännagett lanseringen av sin Fountain Incentive Plan. Denna plan kommer att fungera som en inkubator för projekt med potential genom att introducera TrueUSD och andra digitala tillgångar till ett värde av 1 miljard USD till DeFi-ekosystem för att ytterligare stärka deras tillväxt.

Projektet, som heter Fountain, för att illustrera idén om ett oändligt flöde, representerar den ständiga injiceringen av ny impuls genom DeFi-ekosystemen och projekt med hög potential.

Tack vare Fountain Incentive Plan kommer TrueUSD att fullt ut stödja ekosystemen och DeFi-projekten i olika offentliga kedjor och stimulera tillväxten av kvalitetsprojekt genom djupgående strategiskt samarbete. TrueUSD-teamet kommer också att ta fram exklusiva samarbetsprogram som är skräddarsydda för olika projekt för att maximera deras styrkor. Förutom ekonomiskt stöd kommer TrueUSD regelbundet att organisera olika aktiviteter för att främja ett fullt samarbete mellan ekosystem. Projekt som vill ansluta sig till TrueUSD-ekosystemet kommer också att dra nytta av de resurser som erbjuds av TrueUSDs strategiska partners, vilket banar väg för deras inträde i DeFi 3.0-eran.

DeFi Partnerskap

Förutom utlåningsprotokoll är decentraliserade handelsplattformar också kärnan i TrueUSDs utvecklingsfärdplan. Hittills har TVL för TrueUSD i Curve överstigit 41,5 miljoner dollar och har nått 79,6 miljoner dollar i PancakeSwap, vilket ger betydande och stabil likviditet till protokoll. På den TRON-baserade stablecoin swap-plattformen SUN.io presterade TrueUSD lika bra, med dess TVL som översteg $180 miljoner, vilket stod för 34% av plattformens totala värde låst.

Enligt den senaste statistiken har Total Value Locked (TVL) för TrueUSD nått $88,7 miljoner på Compound och cirka $83,4 miljoner på AAVE-protokollet. Låneprotokoll och decentraliserade handelsplattformar är kärnelementen i TrueUSDs utvecklingsfärdplan. TVL för TrueUSD har överskridit 41,5 miljoner dollar på Curves och nått 79,6 miljoner dollar på PancakeSwap, vilket ger betydande och stabil likviditet till protokoll. Slutligen har TrueUSD presterat lika bra på den TRON-baserade stablecoin swap-plattformen med en TVL som överstiger $180 miljoner. TrueUSD står därför för över 34 % av plattformens Total Value Locked (TVL).,

Efter Fountain Incentive Plan kommer TrueUSD också att gå ihop med andra DeFi-protokoll för att tillhandahålla nödvändig likviditet.

Prestanda för TrueUSD över DeFi-projekt (25 oktober)

Förutom våra befintliga partners välkomnar vi varmt deltagandet av premiumprojekt från andra kedjor för att tillsammans med oss ​​ta tillväxten av vårt DeFi-ekosystem till nästa nivå!

Om TrueUSD

TrueUSD (TUSD) lanserades i januari 2018 och är den första digitala tillgången med live-on-chain-intyg från oberoende tredjepartsinstitutioner och det första stablecoin-stödet 1:1 med US-dollar. Det har partnerskap med de licensierade USA-baserade bankerna, Silvergate Bank och Signature Bank, för omedelbara insättningar och uttag. Det utnyttjar också Silvergate Exchange Network (SEN) och PrimeX av PrimeTrust för att leverera nästan omedelbara mynt- och inlösentjänster.

TrueUSD förser sina kunder med en lågrisk digital tillgång genom att säkerställa transparens genom partnerskap med banker och revisionsbyråer som depåkonton och tredjepartsverifiering av medel. Den granskas i realtid av Armanino, en av de största USA-baserade redovisningsbyråerna, för att säkerställa 1:1-förhållandet mellan USD-reserver och cirkulerande token-tillförsel och 100 % säkerhet. Användare kan när som helst komma åt de offentligt tillgängliga revisionsresultaten via den officiella webbplatsen trueusd.com.

Den skyhöga stablecoin-marknaden har sett sitt totala börsvärde överstiga 127 miljarder dollar i år. Under tiden nådde börsvärdet på TrueUSD en ny topp på 1,52 miljarder dollar i juli.

Den månatliga handelsvolymen för TUSD på över 100 börser, inklusive Binance, Huobi, OKEx och Poloniex, har nått miljarder US-dollar, med användare från över 120 länder. Förutom centraliserade plattformar har TUSD även distribuerats i olika DeFi-ekosystem baserade på Ethereum, TRON, Avalanche, BSC och Heco, bland andra offentliga kedjor, för att tillhandahålla likviditet och påskynda deras tillväxt.

Gå med i Fountain Incentive Plan genom att klicka på länken nedan:

https://docs.google.com/forms/d/1LNGrxN2l99Dnv-GoBMTlY2AcB6I2MwuHXMhsoABzfLA/edit

Kontakta oss

Webbplats: https://trueusd.com/

Twitter: https://twitter.com/tusd_official

Medium: https://trueusd.medium.com/

Telegram (EN): @TUSDofficial_EN

Telegram (CN): @TUSDofficial_CN

Kontakter

Source link