Känd som en förstklassig decentraliserad finansplattform, har TrustSwap nyligen avslöjat detaljer om sin kommande Swappable-marknadsplats.

I linje med detta har SYNC visat intresse för TrustSwap som snart kommer att lanseras Bytbar marknadsplats. TrustSwap Swappable är en DeFi NFT- och ERC-20-marknadsplats. Denna integration kommer att ge liv till mer spännande användningsfall av DeFi-ekosystemet.

TrustSwap är känt för sitt fokus på att förbättra funktionalitetsnivån i hela DeFi-ekosystemet. Dess föreslagna Swappable och Tokensale launchpad kommer att underlätta införandet av fler funktioner i DeFi-utrymmet.

SYNC och DeFi NFT Space

SYNC, i ett officiellt blogginlägg, bekräftad partnerskapet med TrustSwap Swappable. TrustSwap anser att den föreslagna Swappable-funktionen är en värdig konkurrent till toppspelare i DeFi NFT-rymden som Rarible och Opensea. De DeFi plattform hoppas kunna ta itu med flera frågor som ignoreras av dessa toppspelare i DeFi NFT-rymden, som att ge tillbaka till samhället för att använda plattformen.

SYNC Network hoppas vidare kunna bidra till att dessa planer genomförs. Det fungerar genom att skapa och allokera NFT-obligationer som är utformade för att lagra låst likviditet. Dessa NFT-obligationer kan dessutom handlas på någon annan NFT-marknadsplats. Därefter gör det möjligt för intresserade personer att både handla och förvärva ränta på sina likviditetsleverantörsmarknader. Detta möjliggörs via SYNC CryptoBonds och öppna NFT-marknadsplatser.

Medan OpenSea och Rarible är förstklassiga NFT-marknadsplatser, ger SYNC och TrustSwap-partnerskapet mer till NFT-utrymme. SYNC hävdar att Rarible och OpenSea kategoriserar NFT som “bara konstverk och liknande”, även om CryptoBonds också finns tillgängliga på OpenSea. SYNC, tillsammans med stöd från TrustSwap, har en syn på CryptoBonds som är mer mångsidig, dvs. utöver en finansiell syn. SYNC erbjuder viktiga funktioner som möjligheten att avsluta en CryptoBond när som helst.

Mer information om partnerskapet

Enligt SYNC är TrustSwap Swappable det bästa valet eftersom dess avgifter är mycket lägre jämfört med konkurrerande plattformar. Ännu mer intressant är det faktum att hela 80% av de förvärvade avgifterna betalas tillbaka till TrustSwap SWAP-tokens.

Intresserade personer rekommenderas att se till att de aktivt spelar SWAP-tokens när de handlar CryptoBonds. SYNC-nätverket kommer dessutom att vitlista TrustSwap SWAP-token för att skapa CryptoBond.

Nyligen har vi täckt spännande uppdateringar förväntas på TrustSwap med dess Launchpad-projekt som tar ledningen.

Byt pris

Vid tidpunkten för publiceringen var SWAP det handel till $ 0,4494501, med ett börsvärde på $ 32.051.063 och en handelsvolym dygnet runt på 1.590.010 $.

SYNC var också handel till $ 0,03287895, med en 24-timmars handelsvolym på $ 130,651.

För att ta reda på mer information om kryptoutrymmet, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link