TrustSwap, sidornaOpular Decentralized Finance (DeFi) -plattformen har meddelat nya uppdateringar, en icke-fungibel token (NFT) och ERC-20-marknaden och andra funktioner som skulle ge kunderna en bättre upplevelse och tjänster under det nya året.

TrustSwap gjorde detta meddelande via sitt officiella Twitter-konto och noterade att användare i januari 2021 skulle bevittna avslöjandet av sin utbytbara marknadsplats, en ny säkerhetsplattform och en omdesign av dess webbplats och stakingportal.

TrustSwap Swappable är en DeFi NFT- och ERC-20-marknadsplats. Enligt meddelande, så ser NFT-marknaden massiv tillväxt, vilket gör att DeFi-protokollet hoppar in med båda fötterna.

DeFi-plattformen noterade vidare att Bytbar kommer inte bara att debitera användarna lägre avgifter för tillhandahållna tjänster utan kommer också att återbetala avgifter till samhället som andra NFT-marknadsplatser, som OpenSea och Rarible, för närvarande inte gör.

Dessutom kommer Swappable att göra det möjligt för alla Web3-plånboksanvändare att skapa, köpa, sälja eller handla ERC721 eller ERC1155 NFT, samt göra pålitliga peer-to-peer (P2P) -byten av alla ERC-20-token. TrustSwaps befintliga P2P SmartSwap Smart Contract-protokoll kommer också att integreras med ERC-20-marknaden, vilket gör det möjligt för deltagare att köpa, sälja och handla ERC-20-tokens anonymt.

I synnerhet sa TrustSwap att det nya NFT- och ERC-20-marknadsinitiativet huvudsakligen är att ge flexibilitet och roligt till det digitala tillgångsutrymmet. För att inte tala om att se till att handel med NFT är säkert, roligt och enkelt för deltagarna.

Andra TrustSwap-utvecklingar

TrustSwap Launchpad noterade nyligen att det har sett fem framgångsrika projekt framgångsrikt lanserat på rad. De fem projekten är Chain Games, MobiePay, Aubit, COIN och Yield.app.

DeFi-protokollet, förutom en ny säkerhetsplattform som hjälper till att förhindra utgångsbedrägerier, också avslöjade ett partnerskap med Hong Kong-baserad blockchain-start, Glitch.

Enligt tillkännagivandet kommer Glitch att trycka på TrustSwap för att hjälpa deras offentliga token-erbjudande den 11 januari. Glitch skapar en ny blockchain som är fokuserad på decentraliserade finansiella produkter. Blockchain är byggd med vinstdelning och skalning i sin kärna, samtidigt som den erbjuder nästan noll transaktionsavgifter, hög transaktionsflöde och en vinstdelningsmodell som bör tilltala slutanvändare, utvecklare och investerare.

Byt pris

Vid tidpunkten för publiceringen var SWAP det handel till $ 0,658261, med en börsvärde på $ 43,687,409 och en 24-timmars handelsvolym på $ 1,575,243.

För att få mer information om TrustSwap och andra DeFi-projekt, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link