Ett nytt partnerskap mellan Unmarshal och KIRA kan utvidga insatsalternativen över decentraliserade finansmarknader och icke-fungibla tokenmarknader.

Tillkännagavs den 19 april syftar samarbetet till att påskynda tvärkedjig vätskeinsats i DeFi och NFT-marknader.

Enligt blogginlägg, Kommer KIRA nu att använda Unmarshal’s on-chain data och NFT API för att hämta rika avkodade data från multikedjor. Detta gör det möjligt för användare att enkelt sätta kryptotillgångar från flera blockkedjor samtidigt för att tjäna olika belöningar.

Korsar kedjorna

KIRA är en satsningsbaserad oberoende blockchain som fungerar som en “interchain” mellan andra nätverk. Att använda KIRA gör det möjligt för användare att låsa upp sin likviditet och ge full åtkomst och kontroll till placerade tillgångar från andra nätverk.

Med användning av ETH, till exempel, skulle protokollet utfärda en syntetisk sETH-token motsvarande den mängd ETH-insats som kan vara fritt handeln och överförbar. Binance gör något liknande för ETH 2.0-spelare genom att ge BETH-tokens att använda i BSC-avkastningsgårdar.

Unmarshal är ett flerkedjigt DeFi-datanätverk som underlättar sömlös åtkomst till data på olika blockkedjor. Det stöder för närvarande Ethereum, Binance Smart Chain, Polkadot och andra substratbaserade projekt.

Samarbetet gör det möjligt för KIRA INTERX API-tjänsten att få snabb åtkomst till blockchain-data med realtids- och pålitlig data som matas av Unmarshal. Unmarshal kommer också att indexera KIRA Network och tillhandahålla interoperabel data från andra kedjor som Ethereum och BSC, tillade tillkännagivandet.

KIRA VD och grundare Milana Valmont uppgav;

“Vi är glada att samarbeta med Unmarshal för att skapa dataintegritetsverifieringsteknik och ge pålitlig, pålitlig datatillgång till ekosystemet i Web 3.0-nätverk och användarägda decentraliserade applikationer.

MARSH och KEX Token Price Update

Unmarshals infödda token MARSH har stigit ganska bra för dagen och ökat med 14,8% till 5,31 $ vid tidpunkten för publicering, enligt Coingecko. Token har sjunkit sedan den högsta tiden på 9,20 USD den 8 april.

KIRA Network KEX-token har ökat något och steg med 1% på dagen till $ 1,01. ATH för KEX kom 19 februari när den slog 2,15 dollar och har sedan dess tappat över hälften.

När kryptomarknader fortsätter sin korrigering, DeFi det totala värdet låst har också minskat med en förlust på cirka 6 miljarder dollar från sin topp den 16 april på 70 miljarder dollar till dagens nivå på 64 miljarder dollar, enligt Dappradar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link