Priset på Uniswaps ursprungliga token, UNI, har nått en heltidshöjd på över $ 40 under handel den 27 april.

UNI-priserna har nått en ny heltidshöjd idag eftersom altcoins fortsätter att fungera bra och trotsar den Bitcoin-drivna marknadskorrigeringen.

CoinGecko har rapporterad ett topppris på 40,50 USD för UNI under tidig europeisk handel på tisdag, en vinst på 12,67% på dagen. Sedan dess har myntet klättrat ännu högre och nått $41,43.

Uniswap UNI pris

Bildkälla: CoinGecko.com

UNI-priser har ökat med nästan 30% under de senaste sju dagarna och 48% under de senaste trettio. När det gäller marknadsvärde har den drygt 21,6 miljarder dollar och rankar projektet som nionde i diagrammen, strax före Litecoin.

Uniswap v3 Hype

Ethereums advokat och Bankless grundare David Hoffman påpekade att det nuvarande priset gör Uniswap airdrop värt $ 16.000.

I september 2020 släppte Uniswap 400 tokens till tidigare användare av plattformen före lanseringen av UNI och fyra Ethereum-baserade gårdar som möjliggjorde ytterligare intäkter.

Vid den tiden sålde majoriteten av dem som fick de nya tokens till marknaden. Detta resulterade i en prisnedgång till under $ 2 i början av november. I slutet av året handlades UNI till cirka 5 dollar. Sedan dess har det gjort en hel del 700%, vilket resulterat i glada dagar för hodlers.

De hype kan drivas av de efterlängtade Uniswap v3 lanseras den 5 maj. Uppgraderingar som ingår i nästa iteration inkluderar flera avgiftsnivåer som gör att likviditetsleverantörer kan kompenseras för att de tar olika risknivåer. Det finns också uppgraderingar av de automatiserade bond maker-kurvorna, som sammanför enskilda positioner i en enda pool för att bilda en kombinerad kurva för handel mot.

Den efterlängtade övergången till Layer 2 kommer dock inte att levereras med den här versionen. Det kommer dock sannolikt att följa strax efter, enligt Uniswap Labs. Den 21 april bekräftade Uniswap att protokollets v3-kärn- och perifera smarta kontrakt hade distribuerats till alla större Ethereum-testnät.

Vid tidpunkten för publiceringen var det totala värdet på Uniswap 6,69 miljarder dollar enligt DeFi Pulse medan DappRadar rapporterade en mycket högre siffra på 10,15 miljarder dollar. Protokollet egen instrumentpanel var närmare den senare med 9,17 miljarder dollar i rapporterad likviditet.

DeFi TVL Outlook

TVL för hela branschen är för närvarande 68,2 miljarder dollar, enligt DappRadar. Uniswap är det ledande protokollet följt av MakerDAO och WBTC.

TVL har minskat något från ATH på 70 miljarder dollar den 16 april.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link