Unmarshal lanserades först den 1 februari 2021 och har gjort vågor i det decentraliserade finansutrymmet (DeFi). Sedan lanseringen har Unmarshal fått förstklassigt stöd från investerare, medlemmar i samhället och andra toppspelare i DeFi-rymden. Dess förslag att bygga ett sammansättningsbart Web 3-ekosystem inblandat med kundfokuserad data har fått mycket stöd och uppskattning.

För att fira det framgångsrika slutförandet av Q1 2021 har Unmarshal gjort det avslöjade detaljer om alla dess prestationer. Det vill säga varje uppdatering som ägde rum från starten i februari till slutet av första kvartalet 2021.

Produktutgåvor

DeFi-plattformen under första kvartalet 2021 lanserade sin allra första uppsättning API tillsammans med en sandlåda. API: erna stödjer enligt rapporter blockkedjorna “Binance Smart Chain, Ethereum, Polkadot, StaFi och Edgeware”. Sådant stöd gör det möjligt för blockkedjorna att slutföra viktiga transaktioner som att hämta tokens-saldon, API: er för transaktionsinformation, etc.

Det skapade också nyligen Unmarshal NFT API när det gäller Ethereum och Binance Smart Chain. NFT API tillåter decentraliserade applikationer (dApps), plånböcker och vårdnadshavare att hämta NFT-detaljer från blockkedjor.

Unmarshal strategiska partnerskap

Nätet 3 DeFi plattform har också strategiskt samarbetat med toppspelare i kryptorummet.

  • Polygon (tidigare känt som Matic Network) – Partnerskapet kommer att leda till att Polygon antas samtidigt som indexering och frågor görs lättillgängliga och tillgängliga.
  • Elrond – Partnerskapet kommer att ge Elrond infrastrukturstöd. Därefter gör det möjligt för utvecklare att starta kraftfulla applikationer.
  • Algorand – Partnerskapet med Algorsnd gav Unmarshal bidrag för att utforma och bygga ett “intuitivt infrastrukturlager i Algorand-kedjan.”
DeFi-partnerskap

Unmarshal samarbetade också med flera DeFi-protokoll, dApps och aggregeringslager som StaFi, DeFi Wizard, Frontier och Fuse.io.

  • StaFi – Partnerskapet med StaFi kommer att ge Unmarshal obegränsad tillgång till StaFis on-chain data. Således ger plattformen en bättre användarupplevelse (UX).
  • DeFi-guiden – Med DeFi Wizard kommer Unmarshal att lösa frågan om återkommande smarta kontraktsskapande. Det förenklar också DeFi Legos med hjälp av One-Click Wizard.
  • Gräns – Partnerskapet med Frontier har gjort det möjligt för Unmarshal att tillhandahålla data för Frontier Aggregation Layers.
  • Fuse.io – Unmarshal har gett Fuse möjligheten att fråga om interoperabla on-chain-data inklusive data som plånbokssaldon, cross-chain bridge-transaktioner, etc.
Andra uppdateringar

Unmarshal samlar in 2,6 miljoner dollar

Den 19 mars Unmarshal meddelat slutförandet av finansieringsevenemanget för utsäde och privat försäljning där det samlade 2,6 miljoner dollar. Fonderna, enligt ett officiellt blogginlägg, kommer att riktas mot att skapa ett avancerat nätverk av Data Indexers för hela DeFi-ekosystemet. Investerare som deltog i finansieringsrundan inkluderar Woodstock, Blackedge, GBV, AscendEx, NGC Ventures, SPARK Digital, Particle XYZ, etc.

Unmarshal IDO-slutförande

Den 30 mars 2021 tillkännagav Unmarshal att den offentliga försäljningen av MARSH-token var klar. Tokenförsäljningen ägde rum via en IDO den Polkastarter, tillsammans med en communitydistribution på ZeroSwap. Intressant är att större DEX-protokoll Uniswap också har lagt till stöd för MARSH.

MARSH Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var MARSH det handel till $7.38, med en 24-timmars handelsvolym på $3,471,639.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link