DeFi-datanätverket Unmarshal samlade nyligen 2,6 miljoner dollar i en finansieringsomgång för att bygga ett flerkedjigt dataindexeringsprotokoll.

Enligt Unmarshal var insamlingsevenemanget till stor del framgångsrikt på grund av det enorma stöd det fick från de bästa branschaktörerna. Det kommer att kanalisera fonderna för att skapa ett dataindexeringsprotokoll som kommer att kunna tillgodose behoven i hela decentraliserade ekonomins (DeFi) ekosystem. Det fokuserar på att ge decentraliserade applikationer (dApp) obegränsad åtkomst till data på någon form av blockkedjor.

Unmarshal partnerskap

Sedan starten har Unmarshal gjort det samarbetar med toppspelare i blockchain och crypto space. Några av dem inkluderar; Binance Smart Chain (BSC), Elrond, Polkadot, Ethereum, Polygon (tidigare Matic Network), etc. Intressant är att DeFi-datanätverksprotokollet också siktar på att gå mot Layer-2-nätverk. Därefter ge dApp-utvecklare tillgång till pålitlig, förstklassig on-chain data.

I en tjänsteman blogginlägg, Unmarshal talade mycket om hela investerarna som deltog i finansieringsrundan. Påpekar att de alla har stor respekt och ett stort förtroende för vad multikedjeprotokollet vill uppnå. Investerare som gjorde flera bidrag till protokollet var både riskkapitalföretag, DeFi-entreprenörer och allmänna enskilda investerare. Venturekapitalister inkluderar; Woodstock, Blackedge, ExNetwork, Particle XYZ, NGC Ventures, GBV, SPARK digital, Amesten, AscendEX, etc.

DeFi-entreprenörer och enskilda investerare som deltog i finansieringsrundan inkluderar; Ravindra Kumar och Philip Arthur Moore (Frontier), Sandeep Nailwal (Polygon), Aniketh Jindal (Biconomy), danska Chaudhari (Bitcoin.com-utbyte), Chandresh Aharwar (Unilend Finance), Ran Neuner. Alla dessa investerare visade stor tro på Unmarshal och dess åtgärder för att skapa ett utmärkt och pålitligt web 3.0-ekosystem.

Blockchain-teknik och det växande intresset för DeFi och NFT

Blockchain-utrymmet har tappats som att kunna revolutionera flera sfärer i världen idag. Även om det fortfarande är mycket framväxande har blockchain-utrymmet visat en anmärkningsvärd ökning av adoption. Tillväxten i krypto- och blockchain-utrymmet kommer med en ökad mängd användningsfall. Dessa nya användningsfall ökar ytterligare behovet av en plattform som kan ge förstklassig, tillförlitlig data från multikedjor som Unmarshal. Protokollet med flera kedjor är till för att fungera som en mellanhand mellan dApps och blockchains, vilket ger dem on-chain indexdata i lätt integrerbara format.

Manohara Kolagondanahalli, VD för Unmarshal, bekräftade dessutom tillkännagivandet. Att lägga till att DeFi- och NFT-utrymmet ständigt vinner mark i blockchain-utrymmet. Detta leder också till att data blir mer komplexa. Kolagondanahalli tillade vidare att Unmarshal är här för att i grunden förenkla dessa komplexa data. Därefter konverterar du dem till flera lättläsbara format. Sammanfattningsvis tackade Kolagondanahalli investerare och hela hans medlemmar i samhället. Han sa, “Vi kommer alltid att vara skyldiga för det enorma förtroende du har lagt till oss”.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link