Ethereum London -uppgraderingen, en av de mest efterlängtade Ethereum (ETH) hårda gafflarna har lanserats på Ethereum med ett stort antal brända ETH sedan den har använts. Ethereum Improvement Proposal (EIP-1559) har nu infört en ny mekanism som bränner en del av gasavgiften som betalas av användare som handlar i Ethereum.

Uppgradering av Ethereum London går live

Den nya Ethereum London -uppgraderingen är aktiv på Ethereum -nätverket. Av detta skäl har ett stort antal ETH -mynt bränts. Det har funnits flera analytiker som övervakade bränningen på Ethereum -nätverket, och resultaten har varit överraskande.

Enligt data försedd av Etherchain har mer än 4000 ETH redan bränts i skrivande stund. Brännhastigheten är just nu 2,85 ETH per minut, vilket representerar en brännhastighet på 171 ETH per timme. Det betyder att på 24 timmar har över 11 miljoner dollar ETH redan bränts.

Dessutom har detta haft en positiv effekt på priset på Ethereum, som blev en av de snabbast växande kryptovalutorna bland de tio bästa. Bara under de senaste sju dagarna registrerade den virtuella valutan en prishöjning med över 16,4%.

Med det nya Ethereum Uppgradering i London, förstörelsen av ETH -mynt kommer definitivt att påverka det totala utbudet av mynt. Dessutom kan det inom en snar framtid vara möjligt för Ethereum att bli en digital tillgång (PoS). På detta sätt kommer nätverket att bli deflationärt eftersom transaktionsavgifterna fortsätter att brännas.

Låt oss inte glömma att Ethereum -nätverket har vuxit med expansionen av den decentraliserade finansvärlden (DeFi). Av denna anledning har transaktionsavgifter ökat med tiden. Detta har skapat en situation där transaktioner av en liten mängd ETH kan leda till att du betalar en avgift på över $ 50.

Trots den senaste uppgraderingen av Ethereum London är nätverket fortfarande inflationärt. Vilket inte är något som många krypto -användare gillar. Trots det är inflationstakten ganska låg för Ethereum. Just nu, med Ethereum London -uppgraderingen, kan det vara möjligt för Ethereum’s inflation för att nå ett värde mellan 1,25% och 2,66%.

Med den senaste expansionen av NFT -industrin har transaktionsavgifterna på Ethereum -nätverket också ökat. Detta liknar det som hände på Ethereum -nätverket när DeFi -plattformar expanderade tidigare i år. Den nya Ethereum London -uppgraderingen förväntas hjälpa Ethereums ekosystem att fortsätta växa.Source link