Sportspelindustrin, om än ny i USA, har fått stor uppmärksamhet från spelare. Uppmärksamheten visar bara att denna industri är en som landet har väntat på. Eftersom många människor gillar internetunderhållning och spel, sportspel är inget undantag.

Amerikansk fotbollsspel används mestadels i USA. Det är en sportinsats som är mycket lönsam. Det totala värdet för sportspelindustrin 2019 var över 216 miljarder dollar, vilket indikerar hur många individer som spelat.

Dessutom ger betting en unik form av njutning och nöje. Människor gillar sport och tycker om att satsa eftersom det ger dem en känsla av engagemang i resultatet. Bortsett från det är vadslagning ett roligt sätt att stödja ditt favoritlag och samtidigt tjäna lite extra pengar.

Den senaste tidens ändring av spellagstiftningen i staterna vad gäller sportspel har resulterat i många förändringar av spel. Mer är på gång eftersom spelindustrin ökar på grund av den nya lagstiftningen. Amerikansk fotbolls battingmarknad har löftet att förändra vadslagningsindustrin. Vi förväntar oss att spelmarknaden kommer att utvecklas i USA med tiden och erbjuder fler möjligheter än vi föreställer oss.

Eftersom fotboll har en så lång och framstående historia är det bara logiskt att ha en blomstrande spelindustri. Även om man inte studerar historien om amerikansk fotbollsspel kommer det att förändra en förlorande satsning till en vinnande, men det är viktigt att förstå hur det har utvecklats.

Följande är en kort beskrivning av amerikansk fotbollsspelhistoria.

Tidiga speldagar i USA

Vi vet alla att hasardspel har varit en del av amerikansk kultur från tidernas början. Kulturen var långt innan National Football League bildades. Lotterierna i spelet användes för att hjälpa kolonin att samla in pengar. Det gjordes olagligt på 1830 -talet till följd av korrupta metoder.

Sportsbetting uppstod för att fylla hålet som dessa metoder skapade. Efter revolutionen och inbördeskriget användes hästar för racing; Som ett resultat började aktiviteten bli populär som åskådarsport. Under nästa århundrade steg baseball till att bli den mest populära sporten i USA. Återigen skapade detta en ny satsningskultur på hur spel skulle sluta i processen.

Början på fotbollsspel

Efter tjugoåringarna och den stora depressionen spred sig illegalt spelande över landet. Spridningshastigheten tvingade statliga regeringar att legalisera verksamheten. Även då förbjöd jurisdiktion vadslagning, inklusive fotbollssatsning. National Football League (NFL) började i Ohio 1920 och har sedan dess ökat i rykte.

Ligan uppmärksammades av sportböcker och satsningsentusiaster. De flesta människor satsade pengar på pengar, även om vissa manipulerades och var olämpligt staplade till förmån för bookmakarna. Under 1930 -talet utvecklades konceptet att riskera $ 100 för att vinna ett belopp som används för att representera sportboksodds.

Problem med fotbollsspel

Nevada legaliserade sportspel 1951, men processen var tuff och fylld med svårigheter. I Förenade kungariket var juridiska bookmakers skyldiga att betala skatt på sportspel. Detta gjorde deras affärsmodell olönsam jämfört med olagliga bookmakers, som undvek skatten och tjänade mer pengar.

Efter godkännandet av Federal Wire Act och Travel Act 1961 blev det olagligt att diskutera spel i USA. Det dröjde inte länge efter att mutbestämmelserna antogs, vilket hindrade spelare från att vara inblandade i olagligt spelande.

På grund av lagen om olaglig spel från 1970 fick regeringen myndighet mot kriminella organisationer. Senator Howard i Nevada identifierade problemet korrekt och övertalade kongressen att sänka skatten från 10 till 2 procent. Minskningen gjordes laglig vadslagning lönsamt samtidigt som man minskar olaglig verksamhet och minskar brottsligheten.

Amerikansk fotbollssatsning i det tjugoförsta århundradet

Den olagliga Internet Gambling Enforcement Act från 2006 suddade ut gränserna mellan fantasysport och spel. Det var ett avgörande ögonblick i fantasy -sportens historia. Som ett resultat av sitt stöd för 1964 -mutlagen, hade NFL tidigare motsatt sig sportspel på sina evenemang.

Lyckligtvis förändrades detta 2016, när National Football League flyttade Oakland Raiders till Las Vegas. Flytten signalerade ett mer okomplicerat tillvägagångssätt för vadslagning.

Sportspel accepterades av XFL, som infogade spelinformation i sina sändningar. Detta var för att göra det en del av sin marknadsföring av ligan. Medan National Football League är fullt medvetna om detta är det under ökande press att tillfredsställa tittare på sportspel.

Framtiden för amerikansk fotbollsspelning

Framtiden för sportspel i USA verkar lovande för åren 2021 och därefter. Trots COVID-relaterade förbud mot nästan alla sporter tidigt på året upplevde laglig sportspel exponentiell och konsekvent tillväxt. Båda är ett resultat av marknadsexpansion i juridiska stater och ny lagstiftning. Dessa öppnar dörren till reglerade sportspel i staterna.

Hur man satsar på amerikansk fotboll

När man satsar på amerikansk fotboll har spelarna en mängd olika spelalternativ att välja mellan. Följande är spelalternativ för amerikansk fotboll.

  • American football lines satsar

Denna typ av spelmarknad är den mest populära bland amerikanska spelare. American Football Point Spreads, även känt som spellinjer, är en välberäknad slutmarginal för en fotbollsmatch. Bokmärken förutspår det som en lika chans. Du kan satsa på vilken sida av marginalen du tror att matchen kommer att sluta på.

En bokmärke förutspår flera poäng i en amerikansk fotbollsmatch – vanligtvis den kombinerade poängen för två lag. Du kan satsa på att matchens totala blir lägre eller högre än detta.

Du kan spela på college- och NFL -terminer. Istället för att satsa på resultatet av ett spel satsar spelare på resultatet av hela den amerikanska fotbollssäsongen.

Spelare spelar på hur många poäng ett fotbollslag kommer att vinna med i slutet av spelet i denna typ av insats.

De andra satsningarna inkluderar skärmdumpar, rekvisita för första kvartalet och rekvisita för första halvåret och vadslagning i spelet.

Slutsats

Den amerikanska fotbollsmarknaden är värd att utforska eftersom den erbjuder många möjligheter. Med utvecklingshastigheten är detta fotbollsspel på väg mot större höjder.Source link