Med ett stort antal projekt som försöker erbjuda skalningslösningar, syftar det så kallade Celer crypto eller Celer Network till att erbjuda en skalningslösning i andra lager till utvecklare på marknaden. Investerare över hela världen har tittat på olika projekt som Ethereum (ETH) som kan ha möjlighet att revolutionera blockchain-landskapet.

Det finns dock några problem med dessa plattformar: de står nu inför utmaningar att skala. Det är här Celer crypto skulle göra skillnaden. Utvecklare skulle kunna skapa och bygga decentraliserade applikationer (dApps) och köra smarta kontrakt utan att behöva oroa sig för problem med överbelastning eller skalbarhet.

I den här guiden fokuserar vi på vad Celers kryptonätverk handlar om, hur du kan få exponering för det och varför detta blockkedjenätverk kan förändra sättet som vi känner till blockkedjeteknologin.

Vad är Celer Crypto (CELR)?

Celer crypto eller Celer Network arbetar för att skapa ett skalbart blockchain-nätverk där utvecklare skulle kunna skapa, köra och utföra smarta kontrakt på ett effektivt sätt. Nuförtiden är de flesta blockkedjenätverk som stöder smarta kontrakt vanligtvis begränsade av decentralisering, säkerhet och skalbarhet.

I vissa fall innebär tillägg av skalbarhet att nätverket kan bli mindre decentraliserat. Därför måste utvecklare bestämma vilken nivå av decentralisering de kan acceptera för den skalbarhet de får.

Tack vare off-chain-skalningslösningar är målet att driva blockchain till mainstream. Detta kan uppnås genom att ta med snabba, säkra och billiga blockkedjeapplikationer på Ethereum, Polkadot och andra blockkedjenätverk.

Celer crypto har släppt det första Generalized State Channel-nätverket i världen och det försöker nå andra milstolpar. Dessa lösningar som erbjuds av Celer Network förväntas attrahera decentraliserade finansieringsprojekt (DeFi), decentraliserade applikationer och även en stor spelpublik.

Layer2.Finans

Layer2.Finance-lösningen ger enkel åtkomst till en 100 gånger lägre kostnad till decentraliserade ekonomilösningar. Vi vet redan att DeFi förändrar vårt sätt att arbeta med ekonomi. Men för att nå massantagande är det nödvändigt att minska transaktionsavgifterna och göra hela protokollet lätt att använda och förstå för nykomlingar.

Det är här Layer2. Finans erbjuder nya lösningar. Det tillåter människor att få tillgång till aktuella DeFi-protokoll men undviker de höga avgifterna som är kopplade till dessa DeFi-plattformar. På detta sätt erbjuder Celer crypto ett DeFi Public Transportation System som fungerar som en länk mellan samhället och DeFi-marknaden.

cBridge

Men det är inte allt, Celer arbetar också med ett annat projekt som heter cBridge. Detta är en tillgångsbrygga med flera kedjor och flera lager där det är möjligt att bearbeta omedelbara överföringar utan förtroende. Detta är ganska viktigt eftersom målet är att nå större interoperabilitet över blockchain-nätverk på marknaden.

Tack vare cBridge kan användare få tillgång till ett nätverk med flera kedjor som låter deltagarna utföra värdeöverföringar med Ethereums lager-2-kedjor. Målet är att utöka dess funktionalitet till andra blockchain-nätverk.

Celer SDK:er

Slutligen erbjuder Celer Network också en komplett uppsättning SDK:er som skulle vara mycket användbara för utvecklare runt om i världen som vill skapa billiga och snabba blockchain-lösningar. Detta skulle göra det möjligt för utvecklare att fokusera på spel, DeFi-lösningar, spelappar och mer.

Ett annat användningsfall av Celer crypto SDK är kopplat till mikrobetalningar. Vi vet hur viktiga mikrobetalningar blev under de senaste åren och hur blockchain-teknologin kunde erbjuda denna lösning till individer och företag från hela världen.

Det finns många andra initiativ kopplade till Celer crypto som är värda att ta hänsyn till. Detta är bara en sammanfattning av de viktigaste funktionerna och lösningarna som den för närvarande erbjuder utvecklare och aktörer på marknaden.

Är Celer en bra investering?

Detta är något som skulle definieras utifrån olika saker. Vi är inte finansiella rådgivare och vi kan inte berätta om Celer crypto är en bra investering eller inte. Detta skulle faktiskt bero på din riskaversion och din kryptovalutaportfölj.

Med det sagt, Celer crypto har varit en fantastisk investering för de investerare som hade tillgång till det före 2021. Vi kommer att berätta i följande avsnitt varför detta är viktigt. Om du tror att skalbarhet kräver ett nytt tillvägagångssätt kan Celer crypto vara ett bra alternativ för dig att titta på och lägga till i din portfölj.

Kom ihåg att du alltid bör göra en djupgående analys av de projekt du investerar i innan du bestämmer dig för att placera dina pengar i dessa digitala tillgångar. Marknaden är fortfarande mycket volatil och spekulativ, vilket kan resultera i snabba toppar och prishöjningar.

Celer på kryptovalutamarknaden

Celer har haft en mycket positiv prisåtgärd under 2021. Men innan vi går in på det, låt oss analysera hur Celer crypto betett sig under de senaste åren. Mellan mars 2019 och februari 2021 har Celer Network varit i en björntrend. Det verkade faktiskt vara ett projekt som skulle sluta som vilken annan typ av Initial Coin Offering (ICO) som släpptes på marknaden 2017. Trots det kunde Celer födas igen.

Celer Crypto Coin Pris

År 2021, med utbyggnaden av Bitcoin och andra virtuella valutor kunde Celer registrera nya all-time highs och ge investerare en stor vinst om de höll myntet under en lång tid. Den första toppen nåddes i mars 2021 när den virtuella valutan nådde $0,08. Efter att ha nått och överträffat den prisnivån gick den digitala valutan in på en björnmarknad (eller en korrigering).

Denna korrigering var korrelerad till den period av ackumulering som Bitcoin och andra stora kryptovalutor upplevt mellan april och juli i år. Men det blev bättre. I juli 2021 startade den virtuella valutan en ny bulltrend mot nya toppar, vilket gjorde att myntet nådde ett pris per mynt på $0,177, det högsta priset någonsin för denna digitala tillgång.

Sedan dess, och fram till nu, har myntet gått tillbaka nära 35%. Det betyder inte att myntet går direkt till noll. Detta visar att kryptovalutamarknaden är mycket volatil och den förändras dagligen. Det är därför det är mycket viktigt att analysera marknaden ordentligt innan du investerar våra fonder.

Var kan man köpa Celer Crypto?

Det finns ett stort antal plattformar som skulle låta användare köpa Celer-krypto. Det bästa du kan göra är att söka efter en kryptovalutabörs som skulle stödja fiat-valutor eller som låter dig köpa Celer med betal- eller kreditkort.

Vilken plattform du väljer beror på många olika saker, inklusive tillgänglighet där du är, handelspar och mer.

Binance

Låt oss börja med Binance, en av de mest använda kryptovalutabörserna runt om i världen. Denna plattform skulle inte bara låta dig köpa och sälja Celer-krypto, utan du skulle också få tillgång till unika andra tjänster.

Det finns flera positiva saker med Binance. Det första är relaterat till det faktum att det låter användare skapa ett konto i de flesta jurisdiktioner runt om i världen (med vissa undantag). Dessutom skulle du också kunna få tillgång till unika tjänster som utlåning och upplåning, marginalhandel med mera.

Binance logotyp och motto BNB pris förutsägelse alternativ till Binance

Binance har nu fyra olika handelspar för CELR-handlare. Dessa handelspar inkluderar CELR/USDT, CELR/BUSDT, CELR/BTC och CELR/BNB. De står alla för 31,72 % av den totala handelsvolymen för den virtuella CELR-valutan runt om i världen.

En annan sak som är värd att nämna om Binance är att den låter användare köpa virtuella valutor med ett brett utbud av betalningsmetoder. Denna variation av alternativ gör Binance till en av de bästa plattformarna för att hantera virtuella valutor i världen. Om du vill få exponering för CELR kan Binance vara en av de bästa plattformarna för att göra det.

Crypto.com

Crypto.com är en annan kryptovalutabörs och finansiell plattform som låter användare köpa och hantera ett brett utbud av virtuella valutor. Detta är en plattform som inte bara skulle tillåta dig att köpa och sälja CELR utan också skulle kunna få tillgång till unika lösningar relaterade till de kryptofinansiella marknaderna.

Crypto.com har utökats som ledande inom kryptoområdet tack vare dess unika utbud av kryptodebetkort kopplade till den virtuella CRO-valutan. På så sätt kan användare använda sina digitala tillgångar för att köpa saker över hela världen genom Visa-kort.

Crypto.com-logotyp med blå bakgrund

För tillfället stöder Crypto.com två olika handelspar för CELR: CELR/USDT och CELR/CRO. Dessa två handelspar representerar nära 4,23 % av den totala handelsvolymen för den virtuella CELR-valutan i världen.

Om du dessutom vill köpa virtuella valutor med fiat-valutor och betal- eller kreditkort kan du enkelt göra det med Crypto.com. Dessutom skulle du också kunna få unik tillgång till olika funktioner som erbjuds av Crypto.com-ekosystemet.

Gate.io

Gate.io är en av de äldsta och mest populära börserna på kryptovalutamarknaden. Gate.io fokuserar på asiatiska marknader och har en handelsvolym på 0,51 % för den virtuella CELR-valutan. Detta är mycket mindre än de tidigare plattformarna, men det skulle låta dig använda inte bara USDT, utan även Ethereum (ETH) för att köpa och sälja Celer Crypto.

Denna kryptovalutabörs har också lagt till några avancerade funktioner för investerare som vill ha en bättre och mer professionell handelsupplevelse. Många av dessa verktyg och lösningar kan appliceras på handelsparen CELR/ETH och CELR/USDT på denna börs.

Att använda Gate.io för att handla digitala valutor kan vara en av de bästa sakerna, eftersom denna börs har varit en långvarig aktör på kryptovalutamarknaden och den fortsätter att locka nya användare och investerare från hela världen.

CoinEx

CoinEx är en annan kryptovalutabörs som försöker konkurrera med stora företag som Binance, Coinbase och Huobi. Denna virtuella valutaväxling har också sin egen kryptovaluta-token och den har funnits i flera år nu.

En av de mest intressanta sakerna med CoinEx är relaterad till det faktum att man har släppt ett eget blockchain-nätverk med olika DeFi-lösningar för investerare, inklusive en decentraliserad börs (DEX). CoinEx erbjuder support till CELR och det gör det möjligt för användare att byta det mot USDT, det största stabila myntet på marknaden.

Enligt data som delas av CoinGecko representerar detta handelspar 0,41% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta. Även om det inte är bland de största volymerna, har börsen ansetts vara en säker plattform som drivs av ViaBTC, ett av de äldsta kryptoföretagen.

Om du vill få snabb tillgång till Celer crypto kan CoinEx vara ett av de bästa valen du gör.

Hur lagrar jag Celer Network?

När vi innehar eller hanterar CELR vill vi se till att vi vet hur vi ska lagra dem och skydda dem mot hackare och angripare. Det första vi måste göra är att skapa en kryptovaluta plånbok. Det kan vara en mjukvara eller en hårdvaruplånbok, som skulle göra det möjligt för oss att skydda våra pengar och hantera dem när som helst.

Hårdvaruplånböcker

Det bästa du kan göra om du är en långvarig CELR-innehavare är att köpa en hårdvara plånbok för kryptovaluta. Det här är enheter som låter dig lagra dina privata nycklar utan att vara i kontakt med internet. På så sätt skulle skadliga parter inte kunna hacka eller stjäla dina mynt med traditionella hackningsmetoder.

Dessa är de säkraste enheterna om du vill hantera dina mynt och om du vill skydda dem från attacker. Även om du måste betala för att ha en hårdvaruplånbok, rekommenderas de starkt för långtidsinnehavare (eftersom de är resistenta och säkra enheter).

Ändå är de kanske inte det bästa alternativet för små investerare och användare som vill hantera CELR på en daglig basis.

Programvara plånböcker

Programvaruplånböcker är det bästa alternativet för att hålla din Celer Crypto om du är en innehavare som föredrar att använda dina pengar regelbundet. Även om de inte är lika säkra som hårdvaruplånböcker, är de definitivt ett bättre alternativ än att lämna dina pengar på en kryptovalutabörs.

Programvaruplånböcker skulle ge dig möjligheten att förvara dina pengar och hantera dem via en smartphone eller en stationär dator. De flesta investerare använder en hårdvaruplånbok för sina besparingar och en mjukvaruplånbok för att hantera sina digitala tillgångar på en daglig basis. Dessutom är mjukvaruplånböcker gratis att använda och ladda ner, vilket är en ännu bekvämare funktion för CELR-innehavare.Source link