Avancerade handlare kan nu få en ny allt-i-ett-kryptolösning för alla sina handelsbehov, från indikatorer till börser och personlig analys tack vare CryptX. CryptX är en kryptovaluta -terminal som gör det möjligt för handlare att få tillgång till alla sina handelsbehov med bara en plattform.

I nästa avsnitt kommer vi att dela med dig varför CryptX är en av de bästa plattformarna för att handla virtuella valutor. Dessutom kommer vi att gå igenom deras huvudfunktioner och dela med oss ​​av de mest användbara verktygen som denna handelsplattform erbjuder för närvarande.

Vad är CryptX Terminal?

CryptX-terminalen är en multifunktionell kryptovaluta-handelsplattform som innehåller några av de mest avancerade handelslösningarna för individer i kryptoindustrin. Användare kan ansluta till flera börser, använda interna rapporter för att analysera marknaden, lansera handelsrobotar och mer.

Dessa verktyg är mycket användbara för handlare som vill få tillgång till den volatila och lönsamma kryptovalutamarknaden utan att behöva hantera ett stort antal driftskompatibilitetsproblem. Numera måste handlare som vill ha flera funktioner använda olika plattformar. Det är därför det inte är bekvämt för dem att analysera marknaden och handla med de verktyg de verkligen behöver.

Det blir faktiskt tråkigt för handlare att inte ha all information, handelsverktyg och ytterligare lösningar på bara en plattform. Det är därför CryptX -terminal lockar investerare från hela världen som vill förbättra sina handelsstrategier på kryptovalutamarknaden.

Projektets uppgift är att erbjuda en one-stop-shop för säkra kryptohandelsaktiviteter. Att investera i kryptovalutor kan vara lönsamt, men att ha viktiga och tydliga verktyg är också en mycket viktig sak att göra.

CryptX -terminalegenskaper

Teamet bakom CryptX -terminalen har skapat en lösning för användare som har många användbara egenskaper. Dessa är bara några av de viktigaste funktionerna som erbjuds av denna plattform:

Bli ansluten till börser

Att ha tillgång till flera växlar samtidigt är en av de mest populära funktionerna i CryptX -terminalen. När vi handlar med digitala tillgångar har vi vanligtvis en eller två börser öppnade. Detta är inte bekvämt för erfarna handlare och det är fortfarande inte tillräckligt för att effektivt handla i kryptoindustrin.

Det är därför CryptX -terminalen erbjuder stöd till de flesta av de största börserna på marknaden. På så sätt kan du följa och analysera alla dina handelsaktiviteter på bara ett ställe. En av fördelarna med detta alternativ är relaterat till det faktum att du kan köra Arbitrage -strategier och minska ineffektiviteten som finns på kryptomarknaden.

Dessutom kan du enkelt ta ut dina pengar från dina växlingskonton inom CryptX och skicka dem till en annan börs eller plånbok. Det är därför CryptX blev en av de bästa kryptoterminalerna för användare som vill få tillgång till unika och avancerade funktioner när de handlar digitala valutor.

Bygg och handla med Bots

Vi vet alla att de flesta av de effektiva handelsaktiviteterna på marknaden redan är automatiserade. Oavsett vilken typ av strategi du följer, utförs arbetet vanligtvis av en bot och algoritmer snarare än av människor. Det är därför du har möjlighet att använda redan programmerade bots och bygga dina egna bots på bara några minuter.

Du kan låta robotarna följa olika strategier som är kopplade till olika indikatorer, till exempel MACD, RSI eller Bollinger Bands. Det är upp till dig att bestämma hur du bygger din egen bot eller vilken förprogrammerad handelsbot du använder.

Detta skulle minska tiden du tittar på diagrammen och låta dina avancerade handelsaktiviteter utföras utan att behöva manuellt kontrollera dem och kontrollera dem hela tiden. På så sätt kan du få effektiva resultat utan att behöva oroa dig för hur du skapar dessa bots: CryptX gör det möjligt på några sekunder.

Bästa prissättning för kryptotillgångar

Oavsett om du vill sälja eller köpa virtuella valutor vill du alltid göra det till bästa pris. Dessutom vill du också se till att du har en balanserad portfölj och en tydlig överblick över den.

Det är här CryptX gör det möjligt för användare att kontrollera sin terminal och informationen om sin portfölj och få de bästa priserna på virtuella valutor. Du kommer aldrig att bli överraskad av all information som plattformen delar med användare.

Du får den senaste informationen om din portfölj, dina öppna positioner och även utvecklingen av dina tillgångar. Allt finns i en lättanvänd och kompakt instrumentpanel.

Rapporter och KPI: er

Låt oss nu gå vidare till den analytiska sidan av plattformen. Användare kommer att kunna analysera sina tidigare prestationer som handlare. De kommer att få värdefull information om affärer, pristrender och prognoser med hjälp av data som genereras av deras egna affärer.

Om handlare vill få mer avancerad data kan de också göra det på några minuter. De kan följa deras framsteg och förstå vilka investeringar som gav de största vinsterna. Detta skulle hjälpa dem att förstå vilka saker de ska justera och vilka andra strategier de ska genomföra.

Med en klar förståelse för sina mätvärden kan handlare förbättra sina strategier och minska misstag i framtiden. Dessutom kan de hitta ett sätt att förbättra sina handelsrobotar och bli mer effektiva när de handlar.

Team

Plattformen styrs nu av experter på finans- och kryptomarknaderna. George Gvazava är VD och ledare för detta projekt. Men han är inte ensam, Irakli Merebashvili arbetar som Chief Technology Officer (CTO) och Nana Tsiklauri ger de bästa UX/UI -lösningarna till CryptX -användare.

CryptX Premise

Företaget vill erbjuda en fullständig handelsmiljö med ett stort antal funktioner som gör det möjligt för handlare att förnya sig och få tillgång till de bästa verktygen för att fatta välgrundade beslut. Detta kan ha en tydlig inverkan på deras intäkter och vinster över tid (om det är korrekt utnyttjat).

Slutligen arbetar CryptX nu med några av de mest populära handelsplattformarna på marknaden och erbjuder unika handelsrobotar och handelssignaler. Detta skulle hjälpa investerare att hitta den information de behöver för att handla kryptovalutor.

Slutsats

CryptX är en kryptovaluta -plattform som syftar till att göra det enkelt för investerare att få tillgång till alla nödvändiga verktyg de behöver för att effektivt handla på kryptomarknaden. För närvarande expanderar plattformen och lockar nya handlare, i framtiden skulle de vilja lägga till fler funktioner och hjälpa investerare att handla på kryptovalutamarknaden på ett mer effektivt sätt.Source link