Plattformar för streaming av video har blivit mycket populära under de senaste åren. Det finns ett stort antal alternativ på marknaden och Dikemex vill bli en nyckelaktör som erbjuder lösningar och nya tjänster till användare från hela världen.

Dikemex nätverk kan bli en onlineplattform för att skapa NFT:er, en DNFT-marknadsplats och en het plånbok genom vilken användare enkelt kan ta emot och behandla betalningar. I den här guiden fokuserar vi på att förstå vad Dikemex är och hur det nu expanderar på kryptovalutamarknaden.

Vad är Dikemex?

Dikemex presenterar sig som ett nätverk som har tre huvudpelare: en DGame Store, en DNFT Marketplace och en Hot Wallet. Var och en av dessa tjänster skulle ha olika lösningar för användarna beroende på deras behov. Det är värt att nämna att projektet löper ovanpå Binance Smart Chain (BSC)-plattformen.

Enligt officiella vitbok, vill Dikemex skapa en allt-i-ett-mäklarlösning som skulle låta dem attrahera nya användare, säkra affärer och även öka användarens engagemang. Detta skulle vara möjligt tack vare Dikemex dedikerade team som har arbetat med att bygga en innovativ social handelsplattform.

Tack vare Dikemex-lösningar skulle investerare kunna fatta bättre handelsbeslut och förbättra sin närvaro på marknaden. Detta skulle vara möjligt tack vare en handelsapp där användare inte skulle missa de bästa köpmöjligheterna på marknaden, oavsett var de befinner sig.

Dessutom skulle användarna ha en unik individualiserad design av virtuella diagram som skulle göra deras handelsupplevelse ännu bättre. Att ha värdefull information om hur man handlar olika tillgångar är definitivt viktigt. Handlare skulle också kunna bli anslutna till andra handlare och bli inspirerade med sina handelsstrategier.

Det skulle dock också finnas en livestreamingteknik som tillämpas på Dikemex-nätverket. Vi pratar om en global livestreamingplattform där användare går live för att visa sina livsögonblick och interagera med varandra med hjälp av olika icke-fungibla tokens (NFT).

Genom skapandet av en global plattform för skapande av korta videor skulle kortvideoskapare kunna använda avancerade specialeffektverktyg för att skapa livfulla kontakter mellan användare i olika länder runt om i världen.

Tack vare deras videocodec-innovationsalgoritm skulle deras plattform anpassas till olika hårdvaruplattformar för att enkelt nå ett stort antal användare. Men det finns många andra saker som Dikemex arbetar med, inklusive NFT.

NFTs i Dikemex

Vi vet alla att NFT blev en mycket viktig del av kryptovaluta- och blockkedjemarknaderna. Digitala artister och investerare ser faktiskt att de nu kan engagera sig i olika initiativ som involverar att skapa och hantera olika NFT:er.

Dikemex NFT-plattformen skulle fungera för att stödja ett brett utbud av digitala produktauktioner och listor. Målet är att inkludera så många möjliga NFT som möjligt, från föremål att spela i olika spel till digital konst och krypterade samlingar. Dessutom vill de också lägga till digitala signaturer från kändisar och personliga skapelser.

Dikemex är här för att främja ett helt ekosystem av NFT-handel där artister, kreatörer, användare och samlare skulle kunna äga en verklig samlarbit som körs ovanpå blockchain-teknik. Detta visar att Dikemex Network vill bygga en unik NFT- och Metaverse-plattform.

Tokenomics

Det är mycket viktigt att förstå hur DIK-tokenallokeringen utförs. Team och rådgivare får 10 % av de tokens som skapas av Dikemex-nätverket. Dessa medel är helt låsta under ett helt år och det skulle bli kvartalsvisa utbetalningar på 5 %.

10 % av tokens på Dikemex-nätverket skulle användas för fröinvesterare med en låsningstid på 24 månader. Den privata försäljningen förväntas få 20 % av de tokens som skapas från och med den 20 september 2021.

20 % av polletterna skulle användas för insatsplattformen. Dessa kommer att användas för insatsprogrammet och andra reklamkampanjer. Dessa medel skulle kunna användas i både likviditets- och insatspooler.

Det skulle också finnas en push för marknadsföring och samhällsengagemang. Vi pratar om 15 % av tokens som allokeras till marknadsföringsinsatser. Dessa ansträngningar inkluderar samhällspartnerskap och andra typer av lojalitetsprogram.

Ytterligare 10 % av tokens förväntas användas för partnerskap och insatser på större börser. Detta har en mycket positiv inverkan på hela ekosystemet eftersom det skulle låta Dikemex-projektet få exponering för investerare från hela världen.

Slutligen skulle 5 % av polletterna användas för en grundreserv och 10 % skulle gå till den offentliga försäljningen som börjar den 6 november 2021.

Dikemex Staking

Detta kommer att bli en av de viktigaste aspekterna av denna plattform. Det skulle faktiskt vara möjligt att börja satsa DIK-tokens och tjäna belöningar på dem. Genom att låsa dina kryptotokens skulle du säkra Dikemex-nätverket och du skulle hjälpa hela ekosystemet att bearbeta effektiva transaktioner.

Användare kan satsa sina tokens på två olika sätt, genom validatorer på nätverket eller med en traditionell insättningsmetod. Validatorer driver blockkedjan genom att bearbeta transaktioner medan aktörer på börser skulle ge makten till börsen att fungera som en validator.

Användare skulle kunna välja hur länge de vill satsa sina mynt. De kan göra det i 6 månader, i 9 månader eller i 12 månader. Minsta möjliga insats är 100 000 DIK och delegatorerna förväntas tjäna mellan 24 % och 96 % APY.

Färdkarta

Projektet har redan fungerat i flera månader och har redan uppnått många mål. Till exempel kunde det bilda en juridisk person, upprätta en 5-årig investeringsplan och inleda samtal med högprofilerade investerare.

Nu borde vi förstå vad projektet gör för att de kommande månaderna ska bli ännu bättre än de som redan passerat. Under sista kvartalet 2021 är målet att registrera en offentlig förköp, lansera offentligt på Pancakeswap, erbjuda användarna insatser och släppa en Android- och iOS-app.

Det första kvartalet 2022 inkluderar att publicera en detaljerad färdplan för 2022 och släppa en liveupplevelse med videoströmmande mediaplattform. Dessutom, under andra kvartalet 2022, är målet att lansera en ny NFT-videoplattform med P2P-videoleverans, skapa Dikemex-communitys, få nya CEX-listor och mer.

Under de två sista kvartalen av 2022 blir planerna ännu mer ambitiösa. Målet är att publicera en decentraliserad börs, lägga till inter-blockchain-kompatibilitet, nå nya marknader och publicera en 10-årsplan för att nå målet på 100 miljoner användare.

Det slutliga målet är att investera i Metaverse-forskning som skulle innefatta Virtual Reality, arbeta med decentraliserade styrningslösningar och planera en ny digital identitet.

Team

Teamet bakom denna NFT- och Metaverse-plattform består av Ksawery Kucharski, VD och medgrundare, Henryk Maciejewski, COO och medgrundare, Emma Kania, Chief Marketing Officer, och Storm Madsen, Lead Blockchain-utvecklare.

Det finns andra teammedlemmar som skulle arbeta med andra initiativ och som skulle låta Dikemex-plattformen nå ett större antal användare under de kommande åren.

Slutord

Dikemex Network är en NFT- och Metaverse-plattform som syftar till att skapa ett brett utbud av lösningar för individer på kryptovaluta- och blockkedjemarknaderna. Genom dessa tjänster är målet att nå 100 miljoner användare under de kommande åren och bygga några av de mest avancerade lösningarna inom kryptobranschen.

Med expansionen av NFT och Metaverse beslutade Dikemex Networks team att samla kraft och fokusera på att erbjuda några av de mest unika tjänsterna till kryptoanvändare från hela världen. Den offentliga försäljningen av token är för närvarande live, vilket innebär att användare redan kan få exponering för detta projekt.Source link