Det har funnits flera kryptorelaterade projekt relaterade till marknaden, men få av dem har föreslagit en så ambitiös strategi för att göra kunskap tillgänglig för alla. Målet är att i princip stärka mänsklighetens fulla mänskliga intelligens genom att eliminera den mänskliga kunskapsluckan.

Projektet hävdar att det är ett fullt utvecklat och funktionellt AI-drivet dataanalyssystem som syftar till att samla in och bearbeta data från olika källor. Edain vill göra det möjligt att skapa ny kunskap i en takt som aldrig har setts tidigare.

Således kan Edain anses vara ett av de mest lovande projekten när det gäller datavetenskap som för närvarande utvecklas. I nästa avsnitt kommer vi att gå igenom alla detaljer om Edain och varför detta kan vara ett klart revolutionerande projekt inom kryptoindustrin.

Vad är Edain?

Edain är ett nytt och lovande AI -projekt som vill ändra hur data samlas in, bearbetas och analyseras. På detta sätt kan detta bli ett av de mest ambitiösa projekten inom datavetenskapsindustrin, eftersom det kan skapa ny kunskap i stor skala.

Den nya utvidgade datainventeringen skapad av Edain förväntas bli den största i världen. Det skulle bli en av de största kunskapsförvaren som finns tillgängliga för alla runt om i världen. På så sätt kan individer och företag få tillgång till all data de behöver för att utföra sin analys och låsa upp nya kunskapsnivåer för hela världen.

För att få åtkomst till nätverket och den information som tillhandahålls av detta arkiv, skulle användarna behöva använda Edains proprietära handelsbara licensnycklar (EAI). Dessa token är tillgängliga för investerare som vill få exklusiv tillgång till dessa mynt.

Med det nya dynamiskt expanderande kunskapsbiblioteket som skulle skapas tack vare Edain, skulle analytiker få chansen att få unika data för att genomföra sina forskningsprojekt. Omfattningen av deras undersökningar kan vara mycket olika, bland annat sociala trender, politiska resultat, geopolitik och riskidentifiering.

Edain kunde verkligen hjälpa beslutsfattare att analysera data mer noggrant innan han fattar ett beslut. Detta är något som också kan tillämpas på företag och individer som måste fatta viktiga beslut i olika branscher.

Det är värt att nämna att Edains nätverk arbetar med DELL Teknik som sin infrastrukturpartner, vilket gör det möjligt för hela nätverket att skapa nödvändig kunskap för C+8 Knowledge Vault.

Edain Tokenomics

Projektet fungerar med EAI -token. Token ger tillgång till användare över hela världen till ett av de största datalagren som finns. Denna token har en fast livslängd på 470.000.000 EAI och målet är att skapa tillräcklig skalbarhet för de långsiktiga mål som föreslås av detta projekt.

EAI -distributionen skulle ske i tre steg: tidigt, mitt och sista samtal. Den tidiga distributionen skulle äga rum mellan september och november 2021. Mellanstadiet skulle hållas mellan december och januari 2022. Slutligen skulle det sista utlysningssteget delta i februari 2022.

När all försäljning är klar skulle den offentliga försäljningen vara den 22 mars.

Insatsbelöningar

Projektet kommer också att erbjuda stakes belöningar till användare. Men vad handlar alla dessa belöningar om? Den AI-baserade miljön som de vill skapa skulle ha stora uppsättningar information och dynamisk data. Analytiker skulle behöva förstå datornas beteende och korrelationerna mellan olika datamängder.

Genom att satsa EAI skulle användare skapa historia genom att vara en del av den kunskapsrevolution som föreslogs av Edain. Dessutom skulle det ge en chans för tidiga användare att bli aktiva deltagare i en ny och spelförändrande teknik.

Det finns flera kryptoprojekt som för närvarande erbjuder insatsbelöningar. Dessa token är vanligtvis tillgängliga för insatser på olika plattformar och börser. Detta skulle göra det möjligt för investerare att tjäna belöningar genom att hålla EAI -token.

Team

Teamet bakom Edain -projektet bildas av Prof. Dr. Hardy F. Schloer, Prof. Dr. Mihai I Spariosu och Prof. Dr. Adela Fofiu.

Professor Dr. Hardy F. Schloer är en tysk datavetenskapare och systemdesigner som arbetar som verkställande direktör för Schloer Consulting Group och även som CTO för Prisma Analytics GmbH.

Han har arbetat med ett brett spektrum av områden relaterade till artificiell intelligens och intelligensens filosofiska natur. Dessutom har han uppfunnit flera teknologipatent och han skapade Quantum Relation Theory (QRT).

Dessutom finns det flera utvecklare som arbetar med detta projekt. Detta visar att det finns ett team av experter redo att ta detta projekt framåt under de kommande åren. Det är stor skillnad mellan projekt som har unika och erkända experter och ett projekt som arbetar med människor som inte har någon erfarenhet av den underliggande branschen de vill förändra.

Officiell lansering av token

Den 22 septembernd, Prisma Analytics GmbH och CryptoDATA Tech skulle lansera Tradable License Key (EDAIN) i München, Tyskland. Detta skulle vara ett mycket viktigt steg framåt för projektet eftersom det skulle göra det möjligt för investerare att få tillgång till en av de mest lovande tokensna på kryptomarknaden just nu.

Användare som köper EAI -token skulle ha tillgång till den kunskap som genereras av C+8 -plattformen, som har utvecklats av professor Dr. Hardy F. Schloer. På detta sätt skulle varje människa få tillgång till de transformativa och unika lösningarna som erbjuds av denna AI -miljö.

Om den officiella lanseringen av projektet och token sa professor Dr. Hardy F. Schloer:

“Edain TLK representerar nyckeln till åtkomst till C+8 Technology®, och underförstått tillgång till ett stort centralt kunskapsförråd som är utformat för att bli den största, mest tillgängliga kunskapskällan i mänsklighetens historia.”

Projektet förväntar sig att token kommer att säljas offentligt för cirka 1 dollar i mars 2022. Även om detta kan vara verklighet, kommer det att vara marknaden att avgöra vilket som kommer att bli det slutliga priset på detta mynt.

Slutliga ord

Edain är ett projekt som vill ändra hur dataforskare får data. Den nya plattformen som Edain vill utveckla kommer att göra kunskap allmänt tillgänglig för individer, experter och företag som vill analysera och förstå världen och hur den fungerar.

Med EAI -token skulle investerare inte bara kunna få tillgång till Edain -nätverket, utan de skulle också kunna tjäna belöningar tack vare insatsalternativet som erbjuds av detta projekt. Under de kommande åren kan detta definitivt vara en av de mest lovande plattformarna som släpps.Source link