Med den snabba och stora expansionen av flera virtuella valutor på marknaden är ett stort antal investerare nu intresserade av att köpa Elongate-krypto. Det är dock inte alla handlare som vet vad Elongate crypto är och hur det fungerar, vilket definitivt är viktigt för att förstå hur denna virtuella valuta skulle kunna bete sig på marknaden.

En sak är klar, denna digitala valuta släpptes till marknaden och den nådde en relativt stor marknadsvärdering. Det är bara en tidsfråga att förstå om detta kryptoprojekt kommer att förbli vid liv eller om det skulle ersättas av andra mynt.

I nästa avsnitt kommer vi att dela med dig av allt du borde veta om Elongate crypto och varför detta mynt blev mycket populärt efter att ha släppts på marknaden.

Vad är Elongate Crypto?

Låt oss börja med det viktigaste: vad är Elongate crypto? Elongate är en BEP20-token (som fungerar på Binance Smart Chain (BSC) blockchain) som släpptes i april 2021 och den blev snabbt en hajpad virtuell valuta på grund av dess massiva prisökning på bara några dagar.

Huvudmålet med denna digitala tillgång är att driva en rörelse för social påverkan. Detta skiljer sig från andra virtuella valutor som vill lösa blockkedje- och kryptorelaterade problem. Det skiljer sig också från traditionellt Inledande mynterbjudande (ICO) tokens som försökte revolutionera olika industrier runt om i världen med hjälp av blockchain-teknik.

Elongate crypto fokuserar på att vara en rörelse för social påverkan. Varje gång en transaktion bearbetas på detta nätverk, belönar 10 % av avgiften innehavare. Dessutom går en del av dessa medel till filantropiska aktiviteter runt om i världen för att skapa och bygga ett ekosystem med stark social påverkan.

Det är värt att ta hänsyn till att token släpptes med en total tillgång på 1 kvadriljon tokens. Men 412 biljoner tokens har redan bränts efter att de skapats. Dessutom har 24 biljoner tokens bränts sedan dess eftersom teamet bestämde sig för att regelbundet bränna en del av polletterna.

Målet med detta mynt är att förändra vårt sätt att tänka på blockchain-lönsamhet. Snarare än att tänka i ekonomiska termer är målet att bygga en global rörelse som kopplar lönsamhet med en positiv social påverkan.

Det finns tre huvudvägar där Elongate crypto kan uppnå sitt förslag: genom att skapa en social transformation, bygga transparenta vägar till kapital för att tjäna och ge och ge människor möjlighet att skapa en hållbar värld.

Hittills har projektet redan donerat 3,49 miljoner dollar till välgörenhetsorganisationer runt om i världen. Namnet på den virtuella valutan skapades som ett meme efter en viral tweet från Elon Musk där han säger att om det finns en skandal om honom borde vi kalla det “Elongate”.

Långlångt kryptomynt på marknaden

Elongate kryptopris hade en volatil historia eftersom det snabbt blev en av de snabbast växande virtuella valutorna i världen. Men vi måste veta att denna virtuella valuta har ett stort utbud av mynt, vilket innebär att priset på vart och ett av dessa mynt skulle vara långt under $0,01.

Faktum är att när den virtuella valutan släpptes på marknaden hade den ett pris på $0,0000000839, vilket till och med är mycket svårt att räkna. Det är därför vi alltid bör multiplicera detta mynt med 1 000 eller 10 000 för att få ett ungefärligt amerikanskt värde per 1k eller 10k mynt.

Efter att ha släppts, på bara några veckor, flyttade den från $0,0000000839 till $0,000001061, vilket representerar en prisökning på 1 164% på bara dagar. På grund av denna anledning blev denna virtuella valuta mycket populär och ett stort antal investerare ville få tillgång till den.

Långt kryptopris

Trots det har intresset för detta mynt varit relativt litet under de senaste månaderna. Efter att ha nått det högsta värdet som nämns ovan ($0,000001061) gick coni sedan tillbaka till $0,0000000283. Detta är en prissänkning på 97 % på bara några veckor. Detta visar den spekulativa karaktären hos virtuella valutor. En person som köpte myntet nära toppen förlorade det mesta av sitt värde på några veckor i väntan på att det skulle flyttas ännu högre, vilket till slut inte hände.

Men skulle den här virtuella valutan kunna nå sin all-time high igen? I den marknaden för kryptovaluta, allt är möjligt. Det betyder att det kan hända från den ena dagen till den andra, som vi har sett med andra mynt tidigare. Men risken är enormt stor. Därför bör vi alltid förstå om krypton har de nödvändiga grunderna bakom sig och om detta inte bara är en pump & dump digital tillgång redo att försvinna så snart en annan ATH nås.

Under de senaste dagarna, med expansionen av Shiba Inu (SHIB) och Decentraland (MANA), har vi sett priset på denna digitala tillgång flyttas från $0,00000004263 till $0,0000001263. Det är bara en tidsfråga att se om denna virtuella valuta kan fortsätta att röra sig högre eller inte.

Hur köper man Elongate Crypto Coin?

Det finns bara fyra olika kryptovalutabörser för att köpa Elongate-krypto. Detta beror på att det är en relativt ny virtuell valuta som har funnits på marknaden i bara några månader och som fungerar på Binance Smart Chain (BSC) snarare än ovanpå Ethereum-nätverket (ETH), som är större och mer använt än BSC.

För tillfället kan du köpa Elongate-krypto med PancakeSwap, LBank, BitMart och Decoin. 90% av handelsvolymen för Elongate-krypto sker på PancakeSwap-plattformen. Således, om du vill köpa Elongate-krypto, skulle det bästa alternativet vara att göra det med denna decentraliserade börs (DEX) snarare än andra plattformar.

PancakeSwap

Vet du vad PancakeSwap är och hur fungerar det? PancakeSwap är den största decentraliserade börsen i Binance Smart Chain-ekosystemet. Detta är en liknande plattform som Uniswap (UNI) eller Sushiswap (SUSHI). Det låter investerare köpa och sälja virtuella valutor genom likviditetspooler snarare än genom orderböcker.

Detta är en av de viktigaste skillnaderna som finns just nu mellan traditionella kryptobörser och DEX. Dessa typer av plattformar är mycket populära men de har också vissa nackdelar jämfört med centraliserade plattformar.

Det första du behöver veta är att dessa är decentraliserade plattformar. Det finns ingen centraliserad enhet som kontrollerar börsen. Allt utförs via smarta kontrakt, som automatiskt verkställs så fort vissa villkor är uppfyllda. Du kan växla vilket mynt du vill så snart det finns tillräckligt med likviditet för att göra det genom dessa byten.

Det andra du bör tänka på är att du inte skulle kunna köpa digitala tillgångar med fiat-valutor. Faktum är att decentraliserade utbyten vanligtvis är mer avancerade plattformar att använda jämfört med centraliserade utbyten. På grund av denna anledning kan du behöva gå igenom ett centraliserat utbyte om du vill konvertera dina fiat-valutor till digitala tillgångar.

När jag skriver den här artikeln är det viktigaste handelsparet för att köpa Elongate-krypto på PancakeSwap Elongate/WBNB.

Hur lagrar man Elongate Crypto?

Nu är det dags att veta hur man lagrar Elongate-krypto. Som du kanske vet är centraliserade plattformar som börser vanligtvis hackade och kan så småningom riktas mot hackare som vill stjäla användares pengar.

Det är därför rekommendationen på kryptomarknaden är att använda kryptovaluta plånböcker. Det finns två huvudtyper av kryptoplånböcker: mjukvara och hårdvara. Var och en av dem skulle vara användbar för olika typer av investerare och handlare.

Om du är en Elongate-handlare kan du lämna dina pengar på en centraliserad börs, eftersom du aktivt skulle handla med den digitala tillgången. Men om du gör en stor vinst är det bästa att ta ut dina pengar.

Istället, om du är en långtidsinnehavare av Elongate, bör du definitivt tänka på att köpa en hårdvaruplånbok. Hårdvaruplånböcker är hårdvaruenheter som du kan köpa online och som låter dig förvara dina privata nycklar på ett säkert sätt i kylförvaring. På så sätt skulle du inte bli måltavla av hackare eller skadlig programvara som så småningom kan stjäla dina privata nycklar lagrade i din telefon eller dator.

Med tanke på att hårdvaruplånböcker inte är gratis att använda (du måste köpa dem), bör du försöka förstå om de pengar du har är värda att ha i en hårdvaruplånbok eller inte.

Om du är en tillfällig användare av Elongate och du vill använda myntet för att delta i olika välgörenhetsaktiviteter, är det bästa sättet att använda en vanlig mjukvaruplånbok som du kan ladda ner till din smartphone eller stationära dator. Kom ihåg att eftersom detta är en token som körs ovanpå Binance Smart Chain-plattformen måste din plånbok stödja denna typ av nätverk.

Att skicka din Elongate-krypto till fel plånboksadress kan sluta med att dina pengar går vilse för alltid. Kom ihåg att på kryptovalutamarknaden är vi ansvariga för våra handlingar och det finns inga centraliserade parter som kan hjälpa oss att få tillbaka våra pengar.

Potential och risker och möjligheter med Elongate Crypto

Som med varje enskild kryptovaluta på marknaden finns det potentiella risker och möjligheter som vi bör ta hänsyn till innan vi investerar i dessa typer av virtuella valutor. Detta är bara en lista över de potentiella riskerna och möjligheterna med Elongate Crypto.

Risker:

 • Det är högst spekulativt
 • Myntet har släppts för inte så länge sedan
 • Den använder ett namn som verkar bara handla om marknadsföring (för att locka användare)
 • Det finns inga stora börser som stöder denna virtuella valuta
 • Handelsvolymen och likviditeten är mycket låg
 • Den kanske aldrig återhämtar sig sin rekordnivå
 • Elongate krypto kan följa samma trend som andra spekulativa ICO:er

Möjligheter:

 • Elongate crypto kan vara en en gång i livet köpmöjlighet om dess pris växer
 • Projektet kan ha en verklig inverkan på olika välgörenhetsinitiativ
 • Det kan ge användarna nya investeringsmöjligheter
 • Det kan bli en av de största digitala valutorna på marknaden
 • Elon Musk kunde positivt twittra om det och dess pris kan röra sig högre i enlighet med detta

Det finns många risker och möjligheter relaterade till denna virtuella valuta, och det finns många andra som vi inte täckte i det här avsnittet. Innan du investerar i en kryptovaluta är det mycket viktigt att förstå framtidsutsikterna för denna digitala tillgång. Vi vill inte göra en blind investering utan att känna till de verkliga riskerna och möjligheterna med denna digitala valuta.

Du kan följa exemplet med andra högprofilerade virtuella valutor. Till exempel kan du ta en digital tillgång som SHIB som växte kraftigt under en kort period i fallet med Bitconnect, som var ett Ponzi-schema. Jämför både digitala tillgångar och försök dra dina egna slutsatser.

Ansvarsfriskrivning: detta är endast för utbildningsändamål och bör inte betraktas som investeringsrådgivning. Investera aldrig mer än vad du kan förlora. Vi är inte finansiella rådgivare.

Långlånga krypto

Elongate Crypto Team

Slutligen bör vi ta en titt på teamet bakom Elongate crypto och vilken är deras bakgrund. Detta låter oss förstå om det finns ett seriöst team av experter bakom detta mynt eller en enkel grupp av bedragare som skulle vilja göra Elongate till en pump & dump virtuell valuta.

Du ska också veta att även om teamet bakom Elongate crypto bildas av erkända individer och proffs på kryptomarknaden, betyder det inte att myntet kommer att lyckas.

Vi bör veta att Elongate bildades som ett företag i juli 2021. Ledarskapsstyrelsen bildas dessutom för närvarande av Hasan Aziz, Chief Operations Officer (COO), och Alexander Gambon, Chief Brand Officer (CBO).

Hasan Aziz har erkänd erfarenhet av den brittiska banksektorn. Han har arbetat med olika projekt relaterade till kvalitetssäkring, automation och testning för olika företag. Samtidigt har Alexander Gambon arbetat med olika inriktnings- och varumärkesstrategiprojekt för ideella organisationer och universitet.

Dessutom har båda teammedlemmarna varit involverade i kryptovalutamarknaden i nästan tio år när de började investera i digitala tillgångar redan 2012.

Andra teammedlemmar inkluderar Biran Lobeda, produktchef, Gene Rhode, marknadschef, Austin Worrell, riskchef, Rani Barbara, produktinnovationschef och Nicolas Savy, teknikchef. Du kan veta mer om denna virtuella valuta och projekt på deras officiella webbplats.Source link