Bitcoin (BTC) transaktioner kan bli mycket långsamma om nätet är överbelastat. Det är därför en Bitcoin-transaktionsaccelerator kan hjälpa till med det här problemet. I den här guiden delar vi med dig all information du borde ha om hur en bitcoin-transaktionsaccelerator fungerar.

Trängsel i Bitcoin-nätverket

Bitcoin-nätverket tillåter användare att skicka och ta emot transaktioner. Du kan skicka BTC, betala en liten avgift till gruvarbetare och få dina pengar levererade till en annan person. Även om detta bara tar några minuter och kostar mindre än $ 2, är det inte alltid så.

Under perioder där marknaden stiger eller där massor av transaktioner bearbetas blir nätet överbelastat. När det händer föredrar Bitcoin-innehavare att använda andra nätverk som Litecoin (LTC) eller Ethereum (ETH). I dessa två nätverk är transaktionerna snabbare och också billigare, vilket kan vara en fördel.

Det är därför människor använder en Bitcoin-transaktionsaccelerator. För att göra det snabbare att skicka en BTC-överföring. Detta är dock inte det enda bra med gratis Bitcoin-transaktionsacceleratortjänster. I nästa avsnitt kommer du att kunna få all nödvändig information om det.

Vad är en Bitcoin Transaction Accelerator?

En Bitcoin-transaktionsaccelerator låter dig förstå vilket som är det bästa priset till vilket din transaktion kommer att behandlas på kortast möjliga tid. När vi skickar en BTC-överföring kan vi välja den avgift vi betalar. Ju högre avgift, desto lättare blir det för vår transaktion att inkluderas i nästa block.

Som vi har förklarat i vår Bitcoin Mempool-guideväljer gruvarbetare överföringarna med de högsta avgifterna. Detta gör det möjligt för dem att behandla de transaktioner som ger dem de största intäkterna. Det är dock inte möjligt att säkert veta vilken avgiftsnivå som en användare måste betala för att överföringen ska kunna behandlas effektivt.

Med en gratis Bitcoin-transaktionsaccelerator kommer du att kunna skicka din transaktion och vara säker på att den kommer att behandlas så snart som möjligt. Tänk på att transaktioner med mycket låga avgifter kanske inte behandlas av gruvarbetare alls. I vissa fall kan de dock ta några dagar att plockas upp av gruvarbetare.

För att en Bitcoin-transaktionsaccelerator ska fungera måste användarna betala en liten behandlingsavgift. Om tjänsten är gratis kommer du bara att kunna undvika att betala avgifterna. Du kommer att få dina överföringar bearbetade snabbare.

I många fall tillhandahålls Bitcoin-transaktionsacceleratortjänsterna av gruvarbetare själva. Detta gör det möjligt för dem att behandla överföringarna och få en liten avgift betald till dem för denna tjänst också. För närvarande finns det flera Bitcoin-transaktionsacceleratorer på marknaden. Vissa av dem kommer att vara gratis, medan andra inkluderar en liten avgift.

BitAccelerate

BitAccelerate är ett av de bästa alternativen när det gäller bearbetningstider. Denna Bitcoin-transaktionsaccelerator låter dig bearbeta din BTC-överföring på bara några minuter. Användare måste dela sitt ID och grundläggande information för att kunna behandla överföringen.

De flesta av de erkända tjänsterna kräver att du delar din privata information. Det är därför det kanske inte är en bra lösning för användare som värdesätter deras integritet. Även om detta bara är en av transaktionsacceleratorn som Bitcoin-användare njuter av, kan det vara ett bra verktyg om du behöver skicka en snabb BTC-överföring.

BTC.com

BTC.com är nästa Bitcoin transaktionsaccelerator gratis. Denna lösning skulle öka möjligheterna för din överföring för att läggas till nästa block till 75%. Det här är ganska högt. Bitcoin-block behandlas var tionde minut av Bitcoin-nätverket.

BTC.com Bitcoin transaktionsaccelerator

Således kan du ha 75% möjligheter att få dina pengar levererade inom de närmaste tio minuterna. Ändå måste du ta hänsyn till att vissa börser eller plånböcker inte accepterar en transaktion med bara en bekräftelse. I allmänhet går väntetiden till 3 block innan en transaktion behandlas.

Plattformen hävdar att inom 4 timmar växer möjligheterna för din överföring till ett block till 98%. Det här är bra nyheter om du vill att dina medel ska nå en annan plånbok på kort tid.

ViaBTC

ViaBTC är kanske den mest populära Bitcoin-transaktionsacceleratortjänsten på marknaden. De har arbetat i flera år nu. Faktum är att de släppte dessa tjänster till marknaden 2017. Vid den tiden var Bitcoin transaktionsavgifter mycket höga. I vissa fall överträffade de $ 50 per överföring. Detta var verkligen oacceptabelt för små användare.

Detta fungerar på samma sätt som med de tidigare nämnda tjänsterna. Användare måste helt enkelt registrera sig på plattformen och ange sitt ID. Detta är verkligen nödvändigt eftersom regeringar ökar sitt tryck på kryptoplattformar för att följa KYC och AML-policy.

Det är värt att nämna att de nu erbjuder användare möjlighet att skicka så mycket som 100 accelerationer per timme. Således är detta ett utmärkt val om du letar efter en gratis Bitcoin-transaktionsaccelerator.

Var försiktig

Det är alltid viktigt att kontrollera några av de rapporter som Bitcoin-communityn släpper om dessa tjänster. Några av dessa företag och av Bitcoin transaktionsacceleratorer kanske inte fungerar som de hävdar att de gör.

Dessutom skulle du i vissa fall skicka transaktionen till företaget och dina medel kunde inte komma fram. Kom ihåg att Bitcoin-transaktioner inte kan återbetalas. Du kan inte klaga om dina pengar skickas till fel plånbok.

När du klickar på “Skicka” försvinner dina medel för alltid. Om du skickade dem till rätt plånbok bör du förvänta dig att dina medel når den. Om du skickade den till en anonym plånbok kommer du aldrig att återställa BTC.

För- och nackdelar med Bitcoin Transaction Accelerator

Det finns flera fördelar och nackdelar med dessa kryptotjänster. Detta liknar vad som händer med andra plattformar. När vi använder dessa tjänster bör vi alltid analysera vilka som är positiva och negativa aspekter.

Positiva saker om Bitcoin Transaction Accelerator:

  • De kan vara till stor hjälp för att hantera transaktioner snabbare
  • Vissa av dem kan användas gratis
  • Det kan vara mycket användbart i tider när det finns trängsel i Bitcoin-nätverket
  • Dessa tjänster kan hjälpa oss att använda BTC snarare än andra digitala valutor
  • Vi kan vara säkra på att pengarna kommer att skickas på kort tid

Negativa saker om Bitcoin Transaction Accelerator:

  • Vissa av webbplatserna kräver att vi anger ID
  • De kanske inte är bra av sekretessskäl
  • Användare klagar vanligtvis över de tjänster som dessa webbplatser erbjuder
  • De tjänster som erbjuds kanske inte är som de hävdar
  • Du hittar några Bitcoin Transaction Accelerators där du måste betala

Naturligtvis måste du också förstå vilka är dina för- och nackdelar. Varje enskild person och Bitcoin-innehavare har olika behov. Det är därför du bör göra din egen analys och förstå vilka som är de viktigaste positiva och negativa aspekterna av en Bitcoin-transaktionsaccelerator.

Bitcoin-behandlingstider

Bitcoin är det största blockchain-nätverket på marknaden. Detta är ett faktum. Vi kan se detta återspeglas på dess hashfrekvens. Det finns inget decentraliserat nätverk så säkert som Bitcoin. Gruvarbetare behandlar transaktioner, de belönas med blockbelöningar och överföringsavgifter, och användare kan känna sig säkra att skicka och överföra sina pengar.

Ändå fungerar nätverket med en blockmekanism som kan hittas var tionde minut. Var och en av dessa block innehåller information om transaktioner. Det finns dock en 1 MB gräns för dessa block. Det betyder att nätverket skulle ha en gräns för antalet överföringar som kan behandlas.

Bitcoin-nätverket kan hantera mellan 3 och 7 transaktioner per sekund (TPS). Även om detta verkar vara ett lågt antal jämfört med VISA, PayPal eller till och med andra blockchain-nätverk, måste vi komma ihåg att Bitcoin är det säkraste decentraliserade blockchain-nätverket i världen.

När blocken blir fulla när trängseln växer ökar avgifterna också. Det är därför som det inte är den bästa idén att använda en standard- eller lågavgiftsaffär under perioder med hög belastning. Din överföring kan fastna i Mempool i flera timmar, dagar eller till och med veckor om du inte betalar en högre avgift.

Det är därför som Bitcoin-transaktionsaccelerationstjänster hjälper användare. I stället för att sälja sina BTC för snabbare mynt som Litecoin (LTC) är det möjligt att påskynda våra överföringar. Som vi har sett i föregående avsnitt kan individer helt enkelt använda en Bitcoin-transaktionsaccelerator.

Bitcoin Transaction Accelerator Competitors

Som du märker fungerar dessa Bitcoin-transaktionsacceleratjänster med transaktioner i kedjan. Allt bearbetas med hjälp av Bitcoin-nätverket. Under de senaste åren har det skett nya utvecklingar som gör det möjligt för Bitcoin att bli mycket effektivare.

Blixtnätverket

En av dessa lösningar kallas Lightning Network (LN). Lightning Network är en av de största konkurrenterna till Bitcoin Transaction Accelerators. Detta är en kedjelösning och andra skiktlösning som gör att BTC-överföringar kan behandlas nästan omedelbart (sekunder) och för nästan ingen avgift (nära 1 satoshi per överföring).

Även om Lightning Network nu befinner sig i ett beta-stadium, finns det några plattformar som redan har omfamnat det. Ändå känner inte varje enskild BTC-användare sig bekvämt med att använda off-chain-lösningar för att utföra sina BTC-överföringar.

Ett av många användningsfall för LN är att möjliggöra snabba och billiga små överföringar. Numera måste du betala mer för att skicka BTC till ett värde av 1 dollar än det värde du överför. Med LN löses detta problem.

BTC-nätverket kan dock fortsätta arbeta som huvudkedja för att behandla stora överföringar i nätverket. De små överföringarna behandlas med LN. Stora överföringar kan fortfarande använda Bitcoin-transaktionsacceleratorer.

Snabbare och billigare överföringar via kedjan

Om Bitcoin blir en värdebutik förväntas endast stora transaktioner äga rum på kedjan. Under tiden kan mynt med mindre cap som fungerar snabbare användas som en daglig metod för att skicka och ta emot överföringar.

En av kryptovalutorna som skulle kunna antas av Bitcoin-communityn är Litecoin (LTC). Detta kan vara dåliga nyheter för gratis Bitcoin-transaktionsacceleratorer. Litecoin-kryptovalutan är en av de närmaste Bitcoin. Detta är sant när det gäller hur det byggdes och även för samhällen i dessa två virtuella valutor.

Bitcoin-överföringar kan bearbetas med hjälp av LTC-nätverket för mindre betalningar. LTC-nätverket fungerar snabbare än Ethereum (ETH) och det är kompatibelt med Bitcoin. Det betyder att det finns många olika flytande sätt att sälja LTC och få BTC och vice versa.

I framtiden kan atombyten hjälpa användare att byta BTC mot LTC, göra en överföring och få BTC tillbaka i kedjan med en ny byte. Detta kan vara en Bitcoin transaktionsaccelerator mördare.

En transaktionsaccelerator som Bitcoin-användare skulle vilja använda skulle dock vara den som skulle erbjuda de snabbaste tjänsterna till de lägsta avgifterna. I framtiden kan Bitcoin-transaktionsacceleratorer ändra sättet de arbetar på. I stället för att påskynda en BTC on-chain-transaktion kunde de anta LTC och atombyten för att skicka BTC till andra användare på bara några sekunder.

Det är värt att påpeka att denna lösning ännu inte har utvecklats och detta är bara spekulationer om hur Bitcoin-transaktionsacceleratorer kan bete sig i framtiden.

Slutliga överväganden om Bitcoin-transaktionsacceleratorer

Bitcoin-transaktionsacceleratorer kan vara ett bra sätt för användare att skicka BTC och veta att medlen kommer fram på bara några timmar. Det finns flera plattformar som erbjuder dessa tjänster just nu, men vissa av dem erbjuder kanske inte stora förbättringar när det gäller hastighet.

I framtiden kan nya sätt att skicka och ta emot Bitcoin skapas. Det är därför som Bitcoin-transaktionsacceleratorer bör tänka ett sätt att erbjuda bättre tjänster och anpassa sig till dessa marknadsförändringar. Lightning Network är till exempel en av dessa utmaningar eller konkurrent till dessa lösningar.

Under tiden kan Atomic Swaps och andra virtuella valutor som Litecoin också användas för att göra Bitcoin-transaktioner snabbare.Source link