Det finns flera Litecoin (LTC) pooler där man kan bryta Litecoin om du inte kan göra det ensam, och Litecoin Pool Org är en av dem. Med Litecoin Pool får du bästa information och information om hur man bryter Litecoin och vilka är de faktorer du bör ta hänsyn till för att vara en del av ett av de största Proof-of-Work (PoW) nätverken på marknaden.

Vad är Litecoin (LTC)?

Litecoin (LTC) är en av de största kryptovalutorna på marknaden. Den virtuella valutan skapades redan 2011 och sedan dess var den bland de tio bästa virtuella valutorna när det gäller värdering. Grundaren av denna virtuella valuta är Charlie Lee som har arbetat i branschen sedan innan LTC skapades och bara några månader efter BTC: s officiella lansering.

De viktigaste funktionerna i Litecoin inkluderar snabba transaktioner och låga avgifter. Denna virtuella valuta har en total tillgång på 84 miljoner, block behandlas var 2,5: e minut och belöningarna per block följer ett liknande mönster som Bitcoin.

Numera fortsätter Litecoin att locka investerare på grund av låga transaktionsavgifter och snabba behandlingstider. I tider där Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) körs med högsta kapacitet blir Litecoin en praktisk virtuell valuta att ha.

Inom en snar framtid är målet för Litecoin för att behandla privata transaktioner. Detta kommer att uppnås genom att implementera MimbleWimble. Detta är extremt användbart för individer som vill skicka och ta emot privata transaktioner och inte vill använda andra kryptovalutor som Monero (XMR) eller Bitcoin Private (BTCP).

När denna artikel skrivs är Litecoin den nionde största kryptovalutan i världen med en marknadsvärdering på 17,86 miljarder dollar. Dessutom har den ett pris per mynt på $ 267. Men som det händer med Bitcoin, tenderar priset på myntet att fluktuera dagligen eller per timme.

Litecoin är också en virtuell valuta som vanligtvis används för att diversifiera portföljer. Många investerare föredrar att använda LTC för att få exponering för olika altcoins men är säker på att de har en erkänd digital tillgång.

Vad är Litecoin Mining?

Litecoin mining är den aktivitet genom vilken ny LTC skapas och släpps ut på marknaden. Detta görs tack vare Proof-of-Work-konsensusalgoritmen som skapades efter Bitcoin-nätverket.

Tack vare PoW bekräftar gruvarbetare de transaktioner som behandlas av LTC-användare. För att göra det behöver gruvarbetare specialiserad hårdvara som kallas ASIC-gruvarbetare. Eftersom det finns ASIC-hårdvaruenheter som är specialiserade på Bitcoin finns det även ASIC-gruvarbetare som är specialiserade på Litecoin.

För att driva dessa ASIC-enheter behöver gruvarbetare inte bara stora mängder el utan också en plats som vanligtvis är kall och med god ventilation. I vissa fall har stora gruvgårdar anställda som kontrollerar och ser till att gården fungerar som förväntat.

Mindre gruvarbetare som har få ASIC-enheter ansluts vanligtvis till gruvpooler. Dessa gruvpooler som Litecoin Pool tillåter investerare att bryta LTC tillsammans. På detta sätt bekräftar de transaktioner som ger en högre hash-hastighet till nätverket.

Detta har en positiv inverkan på gruvarbetarna med tanke på att de definitivt kommer att tjäna mer belöningar än om de skulle bryta ensamma (solo mining). I skrivande stund är LTC-belöningar 12,5 LTC per block.

Litecoin-nätverket följer ett liknande mönster som Bitcoin. Varje vart fjärde år finns det en ny halvering som minskar belöningarna för gruvarbetare med 50%. Nästa Litecoin-halvering förväntas äga rum om två år och nästan en månad från och med nu.

Således kommer gruvarbetare 2022 att få 6,25 LTC per block plus transaktionsavgifterna som ingår i var och en av blocken. Således ser vi Litecoin-nätverket tre år efter LTC-halvings.

Ensam gruvdrift

Vi pratade tidigare om solo Litecoin-gruvdrift. Detta är något som bara de största aktörerna på marknaden kan göra. Det är inte en lätt sak med tanke på att Litecoin har en av de största hash-priserna på kryptomarknaden efter Bitcoin.

antminer l3 plus

Om du är en stor investerare med en stor gruvgård för Litecoin, kan det vara bra att göra. Du delar inte dina belöningar med någon annan men det är också mer komplicerat att göra. Samtidigt har de LTC-mynt du skapar ingen historik och är rena och redo att användas.

Solo mining är en aktivitet som kräver att du känner till hur nätverket beter sig. Du måste ta hänsyn till många saker: svårighet, hash, belöningar, elpriser och investeringskrav för dina gruvutrustningar.

När du har beräknat om aktiviteten är lönsam eller inte med din utrustning kan du börja med solo-gruvaktiviteterna.

Det finns dock ett sätt för dig att fortfarande få tillgång till Litecoin-nätverket som en gruvarbetare, även om du inte har tillräckligt med hashkraft för att göra ensambrytning. Det är här poolbrytning hjälper dig att uppnå dina gruvmål.

Poolbrytning

Som vi förklarade tidigare skulle poolbrytning hjälpa dig att bryta Litecoin utan att behöva oroa dig för den hashkraft du har eller nätets svårigheter. Du kommer alltid att få belöningar enligt hashkraften du ger poolen.

Genom poolbrytning av Litecoin delar du din hash med andra gruvarbetare från hela världen. På detta sätt arbetar alla gruvarbetare tillsammans för att upptäcka ett nytt block med transaktioner. Om du representerar 10% av hashgraden för gruvpoolen får du 10% av gruvbelöningen i LTC (eller annan digital tillgång beroende på gruvpoolen du använder). Eftersom du använder en Litecoin poolplattform måste du dock betala en provision till poolleverantören.

Detta är den enda nackdelen med gruvbassänger. Du måste dela en provision med Litecoin-poolen som hjälper dig att behandla transaktionerna med andra gruvarbetare.

På kryptovalutamarknaden finns det olika Litecoin-gruvpooler. Var och en av dem skulle ha olika funktioner och skulle erbjuda ett brett utbud av lösningar till gruvarbetare. Avgifterna kommer också att ändras beroende på gruvpoolen du använder.

Vissa Litecoin-pooler är större när det gäller hashfrekvens. Ju större de är, desto lättare blir det för användare att få tillgång till belöningar från var och en av blocken som nätverket hittar.

Att välja en Litecoin-pool är något som du bör analysera om du vill maximera dina belöningar. Ju lägre avgifter, desto bättre kan du registrera större vinster.

Vad är Litecoin Pool?

Litecoinpool Org är en av de mest populära Litecoin-poolerna på marknaden. Poolen är en av de äldsta som fungerar för Litecoin-nätverket och den erbjuder nu några av de bästa lösningarna för användarna.

Litecoin Pool Org Interface

Poolen lanserades 2011 och den har sedan förändrats över tiden för att lägga till nya funktioner och förbättra de lösningar som erbjuds. Enligt företaget var företaget i september 2014 den första Litecoin-poolen som började erbjuda säker gruvdrift över TLS-krypterade Stratum-anslutningar. Således kan användarna vara säkra på att de är helt skyddade mot människan-i-mitten-attacker.

I skrivande stund har Litecoinpool Org 10,6% av den totala hashgraden i Litecoin-nätverket. Det finns andra gruvpooler som F2Pool, ViaBTC, Antpool och Dpool som har en högre hashhastighet. Således är hashhastighetsfördelningen för dessa Litecoin-gruvpooler mycket tydlig och fördelad på några få stora spelare.

Företaget gör anspråk på att erbjuda exklusiv “Stratum-serverimplementering med extremt låg latens” skriven i C. MOreover, de inkluderar sammanslagen gruvdrift (AuxPoW) av flera altcoins men allt betalas ut i Litecoin.

Med merge mining kan användare enkelt bryta Litecoin och samtidigt en annan digital tillgång som Dogecoin (DOGE). Detta är en av de vanligaste metoderna bland gruvarbetare som vill maximera sina inkomster.

Litecoin pool har också ett nätverk av servrar som finns i åtta olika regioner för att ge de bästa lösningarna till kunder från hela världen. Ju närmare du är servern, desto bättre blir din anslutning till poolen och desto lättare blir det för dig att dela din hashfrekvens med samhället.

Andra funktioner inkluderar följande:

 • Avgiftsfria automatiska och manuella (direkt) utbetalningar
 • Tvåfaktors autentiseringsstöd
 • Omfattande JSON API
 • Webbplats och gruvgränssnitt tillgängligt som Tor dolda tjänster
 • Stöd för återuppbyggnaden av Stratum

Även om det finns andra funktioner är det bara de viktigaste som delas av denna Litecoin-gruvpool.

En annan sak som vi bör nämna om Litecoinpool.org är relaterat till det faktum att företaget har arbetat under en lång tid med LTC-communityn. Således är det en pålitlig och pålitlig källa för Litecoin-gruvarbetare som vill belönas för att skydda LTC-blockchain-nätverket.

Belöningssystem

Litecoin-poolen fungerar genom att registrera varje enskild aktie som du skickar till poolen. På det här sättet krediteras det till ditt konto och du får din pay-per-share (PPS). När vi pratar om Litecoin uttrycks kursen i LTC-mynt och inkluderar de mynt du bryter med sammanslagen gruvdrift.

På detta sätt får du högre utbetalningar bara genom att helt enkelt göra sammanslagen gruvdrift. Att bryta Litecoin kan verkligen vara lönsamt om man också lägger till ett annat mynt. Detta kan vara mycket positivt för användare som har gamla enheter som inte fungerar så bra som nya ASIC.

Företaget hävdar att de alltid betalar för arbetet, även om intäkterna inte genereras. Detta skiljer plattformen från andra konkurrenter som kanske inte krediterar dig pengarna förrän de inte får dem. Detta kan vara mycket obehagligt om du vill få pengarna så snart som möjligt.

Användare behöver inte vara oroliga för föräldralösa block som inte belönar gruvarbetare. Det är därför Litecoinpool Org erbjuder bättre tjänster än andra företag på marknaden.

Litecoinpool Org Review: Fördelar och nackdelar

Det finns några för- och nackdelar med Litecoin-poolwebbplatsen som är värda att ta hänsyn till. Att ha en tydlig uppfattning om hur plattformen fungerar och vilka fördelar och nackdelar det hjälper oss att förstå vilka fördelar och negativa saker som är att använda denna plattform.

De fördelar och nackdelar vi har listat nedan kan hjälpa dig att förstå om Litecoin-poolen skulle vara ett bra val för dig eller inte. En av de bästa sakerna att göra är att testa varje plattform och söka efter den som skulle tillgodose alla dina behov.

Litecoin Org Pool Fördelar

Det här är några av de mest fördelaktiga sakerna i Litecoin-gruvpoolen.

 • Det är en relativt gammal Litecoin-gruvplattform
 • Både nykomlingar och expertanvändare kan enkelt börja bryta Litecoin
 • Merge mining är aktiverat
 • Det finns inga avgifter för att ta ut pengar
 • Det har servrar som finns över hela världen
 • Avgifter är standard (provisioner)
 • De betalar alltid för det arbete du utför som gruvarbetare

Litecoin Org Pool Nackdelar

Det finns också några negativa saker (nackdelar) som vi bör nämna i denna Litecoinpool Org Review.

 • Användare kan bara använda ASIC-gruvarbetare (dyra och svåra att använda)
 • Gränssnittet verkar vara äldre än andra gruvpooler

Litecoin poolalternativ

Som vi nämnde tidigare finns det olika Litecoin-poolalternativ. Några av dem inkluderar F2Pool, ViaBTC, Antpool och Dpool. Dessa plattformar är lika bra som Litecoin Pool men erbjuder olika tjänster, har andra avgifter och de har också ett annat gränssnitt.

Litecoin poolalternativ med hashfrekvens

Du kan kontrollera dessa plattformar och försöka använda dem för att förstå vilken som är bäst för dig. Om du föredrar GPU-gruvdrift snarare än ASIC kan det vara ett bra alternativ att välja en annan plattform. På grund av ett stort antal gruvarbetare på Litecoin-nätverket kan det ändå vara svårt att bryta med en GPU.

I framtiden kan nya Litecoin-gruvpooler släppas på marknaden. För närvarande är de bästa de som nämns i denna plattform när det gäller tillförlitlighet, avgifter, sammanslagen gruvdrift och andra extrafunktioner de kan ha.



Source link