Med den kontinuerliga tillväxten av kryptovalutamarknaden, det finns nya och intressanta mynt att använda och investera i som Numeraire (NMR). Denna virtuella valuta har fått dragkraft de senaste månaderna och kan fortsätta växa inom en snar framtid, men vad handlar Numeraire kryptovaluta om?

I nästa avsnitt kommer vi att avslöja de viktigaste sakerna relaterade till denna virtuella valuta och varför den blir allt populärare bland investerare. Är Numeraire -mynt en av de mest potentiellt revolutionära virtuella valutorna på marknaden?

Vad är Numeraire (NMR)?

Numeraire är känt på kryptovalutamarknaden som ett nätverk som låter användare handla aktier med Ethereums blockchain. En av de mest attraktiva sakerna med denna virtuella valuta är relaterad till det faktum att den bygger på artificiell intelligens och prognoser som har skapats av analytiker och datavetenskapare.

Detta projekt har släppts av Numerai, ett företag som skapades 2015 och arbetar i San Francisco, Kalifornien. Under flera år på marknaden kunde de samla in 21,5 miljoner dollar i finansiering från olika företag.

Det finns två huvudlösningar som erbjuds av Numeraire: signaler och turneringar. Signalerna delas med användarna för att de ska få information om aktiekurser, handelsstrategier och teknisk analys. Samtidigt hålls turneringen varje vecka och det gör det möjligt för investerare att använda algoritmer som kan förutsäga möjliga marknadsrörelser.

Projektet har fungerat i flera år nu och priset på denna virtuella valuta har reagerat på denna tillväxt de senaste månaderna. Numerärmynt skulle sedan användas av användare som vill satsa dem och göra marknadsförutsägelser, de skulle också användas av nätverksanvändare för att betala för tjänster i nätverket och mynten kan också användas för att spekulera i deras pris med hjälp av digitala valutaväxlingar.

Projektet kan ännu behöva stöd och antagande av andra initiativ om det vill bli en av de största lösningarna på kryptovalutamarknaden. Ändå fortsätter teamet bakom Numeraire att arbeta för att utöka sina tjänster och också för att bli en tydlig ledare inom kryptoutrymmet.

Det är också värt att ta hänsyn till att Numeraire använder artificiell intelligens för att aggregera data från deltagare i nätverket. Det är så plattformen fungerar och hur den skapar värde.

Numeraire Cryptocurrency Wallet

Om du är en kryptovalutainnehavare och en Numerai (NMR) -investerare, vill du se till att du har den bästa Numeraire -plånboken till ditt förfogande. När vi håller virtuella valutor måste vi se till att de lagras ordentligt och att vi inte kommer att förlora dem. Det är därför vi använder kryptovaluta plånböcker.

Det finns ett stort antal virtuella valutaplånböcker som låter dig lagra Numeraire och som skulle göra det möjligt för dig att inte bara hantera denna virtuella valuta utan också hantera hela din kryptoportfölj på några sekunder.

Det finns två typer av kryptovaluta -plånböcker, hårdvaruplånböcker och mjukvaruplånböcker. Vi bör också överväga icke-depåplånböcker och depåplånböcker. Hårdvaruplånböcker hänvisar till någon form av hårdvaruenhet som skulle hålla våra privata nycklar offline. Det betyder att vi inte behöver oroa oss för att angripare från internet försöker stjäla våra medel.

Den enda negativa aspekten med hårdvaruplånböcker är att de inte är gratis som mjukvaruplånböcker och att de kanske inte är lika enkla att använda som programvarualternativ.

Programvaruplånböcker är de enklaste plånböckerna att få, de är relativt säkra och du skulle kunna hålla dina virtuella valutor utan att behöva oroa dig för det. Dessutom kan du också använda den dagligen eftersom en mjukvaruplånbok är mycket enkel att hantera. Om du vill använda Numeraire dagligen bör du välja en bra mjukvaruplånbok.

När vi pratar om depå- och icke-depåplånböcker hänvisar vi till plånböcker som du har (eller inte) dina privata nycklar för. Om du inte har möjlighet att begära dina privata nycklar kommer du inte att kunna styra dina virtuella valutor. Istället, om du är ägare till dina privata nycklar, skulle du kunna behålla kontrollen över dina mynt hela tiden.

Numeraire Crypto på marknaden

Numeraire har haft en volatil expansion på kryptovalutamarknaden. Den släpptes 2017 och nådde en topp på över $ 59 i början av januari 2018, men sedan startade den en björnmarknad. Trenden visar att den har påverkats negativt av försäljningen i kryptoutrymmet och valutan nådde ett nytt all-low-low nära $ 2 i slutet av 2018.

Jämfört med BTC har den också haft en svår tid de senaste åren (sedan den släpptes). Numeraire hade faktiskt sitt högsta värde jämfört med Bitcoin när det släpptes första gången 2017. Myntet kunde aldrig återställa denna prisnivå i BTC -termer.

Trots det har 2020 varit ett mycket positivt år för Numeraire. Det kan faktiskt återhämta sig i BTC-termer till det pris det hade direkt efter lanseringen i mitten av 2017. Även om den inte nådde all-time highs jämfört med Bitcoin, nådde den en ny ATH i USD-termer. Den virtuella valutan kunde stiga till så mycket som $ 57 per mynt i augusti 2020.

Låt oss inte glömma att 2020 har varit ett bra år för virtuella valutor efter en svår start efter kraschen i mars 2020 på grund av COVID-19-restriktioner. Efter att ha gjort en ny all-time high, kunde Numeraire inte behålla sitt värde och det startade en ny nedtrend som varade fram till 2021.

I januari, efter att ha nått en prisbotten på $ 23, började myntet röra sig högre när hela kryptomarknaden mot en ny all-time high på $ 80 per mynt. Detta var det bästa ögonblicket för NMR sedan det släpptes på marknaden i USD -termer. Kryptovalutan förblir dock nära sitt lägsta värde i BTC -termer.

Nu handlas NMR nära $ 45 per mynt och priset verkar vara i en konsolideringszon som kan pågå i några månader. Myntet verkar tydligt följa den allmänna trenden på kryptomarknaden.

Hur köper man Numeraire?

Det finns olika sätt att köpa Numeraire. Det beror också mycket på vilka behov du har. Om du är en spekulant kan du enkelt behålla dina mynt på utbytesplattformen. Om du är en långsiktig investerare eller om du vill använda mynten för att delta i nätverket kan du ta ut mynten till din plånbok med kryptovaluta.

Men låt oss nu fokusera på plattformarna som erbjuder oss möjligheten att köpa och sälja NMR -mynt på bara några sekunder. Dessa är alla kryptovalutautbyten som kräver att du öppnar ett konto.

Det är värt att beakta att det finns flera börser som för närvarande erbjuder Numerarie -handel. De flesta av dessa börser är erkända och fungerar i olika jurisdiktioner. Således bör du kunna handla med dessa plattformar.

Myntbas

Om du vill köpa Numeraire kan Coinbase vara den bästa tillgängliga plattformen om den är tillgänglig i din region. Varför? Eftersom den har en av de största handelsvolymerna för denna virtuella valuta och för att den också erbjuder fiat -handelspar.

För tillfället kan användare köpa Numeraire med det brittiska pundet (GBP), Euro (EUR), Bitcoin (BTC) och Dollars (USD). Handelsparen som finns tillgängliga på Coinbase inkluderar NMR/BTC, NMR/USD, NMR/GBP och NMR/USD.

Coinbase hanterade nästan 24% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta genom ovan nämnda handelspar. Detta visar att du inte bara skulle ha en bra handelsvolym med Coinbase, men du skulle också kunna få tillgång till Numeraire med några av de största fiatvalutorna i världen.

Utöver det erbjuder Coinbase också många andra tjänster till användare. Det betyder att du skulle kunna delta i många olika aktiviteter relaterade till marknaden för kryptovaluta. Om du vill ha tillgång till digitala valutor kan Coinbase vara ett av de bästa tillgängliga alternativen just nu.

Binance

Binance är också bland de största plattformarna för handel med Numeraire och andra virtuella valutor. För närvarande finns det olika stablecoins och kryptovalutor som låter dig köpa eller sälja NMR. De handelspar som för närvarande finns tillgängliga på Binance -plattformen för Numeraire -kryptovalutan inkluderar NMR/USDT, NMR/BTC, NMR/BUSD och NMR/BNB.

Dessa fyra handelspar står för 20% av den totala handelsvolymen för Numeraire virtuella valuta runt om i världen. Således kan detta vara ett av de bästa alternativen om du vill köpa, sälja och byta NMR regelbundet.

Dessutom är Binance också en kryptoplattform som ger användarna tillgång till ett brett utbud av andra unika tjänster. Till exempel kan individer enkelt delta i insatsaktiviteter, köpa Launchpad -tokens och till och med låna ut eller låna tillgångar.

Med detta i åtanke kan vi börja använda Binance för att handla digitala valutor, inklusive Numeraire. Plattformen har dock strikta KYC -kontroller, vilket gör hela situationen mycket svårare för användare som inte vill dela privat information med plattformen.

OKEx

Om Binance eller Coinbase inte är tillgängliga i din region kan du prova att använda OKEx, en av de största plattformarna i världen. Du bör dock ta hänsyn till att OKEx bara har ett handelspar för NMR -kryptovalutan: NMR/USDT. Således skulle du inte kunna handla NRM mot en fiat -valuta som på Coinbase, men du skulle kunna använda det mest populära stablecoin för att göra det.

okex -logotyp

Detta handelspar står för 13,27% av den totala handelsvolymen för NMR runt om i världen, vilket är imponerande för bara ett enda handelspar. Således kommer likviditeten att vara högre än andra handelspar som finns på andra börser som Coinbase eller Binance.

OKEx är också en av de mest innovativa börserna och erbjuder för närvarande många andra lösningar för användare som vill handla och hantera NMR -mynt. Du skulle också kunna lagra dina mynt på OKEx.

Bithumb

Bithumb är känt för att vara en kryptovalutautbyte med fokus på den asiatiska marknaden, särskilt Sydkorea. Plattformen har faktiskt två olika handelspar för Numerai: NMR/KRW och NMR/BTC. Som du ser erbjuder den ett fiat -handelspar (koreanska won). Även om detta inte är en valuta som handlas över hela världen kan den så småningom användas av sydkoreanska investerare och även av andra investerare i regionen.

bithumb -logotyp

Det viktigaste handelsparet är NMR/KRW och har en handelsvolym på 2,36% av den totala Numeraire -handelsvolymen runt om i världen. Detta kan vara en bra lokal utbyte att använda om du vill få tillgång till denna virtuella valuta.

KuCoin

KuCoin är en bra börs som erbjuder handelslösningar till användare över hela världen. En av de främsta fördelarna med denna plattform är relaterad till dess begränsade KYC -kontroller. Användare kan enkelt handla virtuella valutor utan att behöva dela stor privat information.

kucoin logotyp transparent bakgrund

KuCoin har två huvudsakliga handelspar för den digitala NMR -valutan: NMR/USDT och NMR/BTC. Bitcoin och Tether (USDT) är de mest handlade kryptovalutorna runt om i världen, så valet av valuta är vettigt.

KuCoin har dock en låg handelsvolym jämfört med andra plattformar. Denna börs har bara hanterat 0,11% av den totala handelsvolymen för Numeraire runt om i världen, vilket inte är så högt. Så om du vill handla större summor än bara några dollar, bör du söka efter en annan plattform med mer likviditet och handelsvolym.

Andra

Det finns många kryptovalutautbyten tillgängliga runt om i världen som stöder denna virtuella valuta. Det är bara en fråga om preferenser att bestämma vilken plattform som ska användas. Kom ihåg att du alltid kan ta ut dina pengar från börsen om du vill ha kontakt med Numeraire blockchain -nätverket.

Några av dessa börser inkluderar Bittrex, HitBTC, Poloniex, ProBit, Uniswap. Upbit, YoBit och Coinex, bland andra. Om kryptovalutan fortsätter att expandera kan du kanske hitta andra plattformar med en större handelsvolym och få exponering för Numeraire.Source link