Finansiella marknader, inklusive kryptovalutor, företagsaktier och råvaror har erbjudit unika möjligheter för handlare att göra mycket stora vinster under de senaste åren. Men att komma igång och hitta de bästa mäklarna och handelssidorna för det du vill handla kan på något sätt vara svårt för nykomlingar i branschen.

Det är därför Bytbara instrument finns, för att låta både nya och erfarna handlare hitta listor över alla mäklare och handelssajter för handel med de instrument de vill handla vid varje given tidpunkt. I det här inlägget kommer vi att täcka några av de viktigaste egenskaperna hos handelsbara instrument och hur den här webbplatsen och företaget hjälper handlare att navigera i djungeln av onlinehandel.

Vad är säljbara instrument?

Tradable Instruments är en webbplats som låter användare veta var man kan handla många olika finansiella instrument. För närvarande kan det vara väldigt svårt för nykomlingar att veta var de ska börja och vilken plattform de ska använda för att köpa olika finansiella tillgångar.

För tillfället delar Tradable Instruments värdefull information om var man kan handla med kopieringstjänster, var man kan handla en rad över 70 vanliga kryptovalutor och CFD:er för populära aktier, råvaror och mer.

I grund och botten innehåller Handelsbara Instrument all information och information om var man kan handla alla typer av finansiella instrument. En av de trevliga sakerna med den här webbplatsen är att de kontinuerligt uppdaterar den befintliga informationen där samt lägger till nya kryptovalutabörser, CFD-mäklare och instrument.

Detta skulle låta investerare och nykomlingar på kryptovalutamarknaden förstå vilka plattformar de ska använda och hur de ska söka efter de bästa resurserna för att hantera sina pengar. Finansmarknaderna kräver pålitliga och även professionella företag som erbjuder handelstjänster till investerare, det är därför Tradable Instruments delar unik information om alla dessa plattformar.

Dessutom, för att dela ytterligare värdefull information med investerare och handlare, har Tradable Instruments lagt till två gröna mätare på var och en av listorna som ingår på webbplatsen. Dessa två gröna mätare visar populariteten och kundnöjdheten för varje börs, mäklare och handelsplats.

Kundnöjdheten mäts enligt TrustPilot-recensioner och populariteten skulle komma från trafikstatistik från Alexa. På så sätt är det möjligt att få en tydlig uppfattning om hur populära och respekterade dessa företag är genom att titta på dessa objektiva mätningar.

Copy-Trading Services

En av de mest populära tjänsterna för kryptovaluta-investerare, handlare och spekulanter är copy-trading-tjänster. Detta är också tillgängligt för traditionella finansiella investerare som handlar med andra typer av finansiella instrument. I grund och botten låter copy-trading-tjänster investerare följa andra handlare och kopiera deras strategier.

För närvarande finns det olika företag på finansmarknaden som erbjuder ett brett utbud av copy-trading-tjänster. Vanligtvis skulle den person som kopierar en annan investerares affärer behöva betala en vinstavgift. Om de registrerar vinster måste de betala en provision till huvudhandlaren som delade informationen.

Detta erbjuder en stor möjlighet för nykomlingar att få tillgång till värdefull information om olika instrument och marknader.

Det är värt att påpeka att det finns ett stort antal copy-handelsföretag på marknaden. Det är därför det är viktigt att veta vilka som är några av de mest pålitliga att använda. Genom att använda handelsbara instrument får investerare och handlare inte bara information om de olika webbplatserna de kan använda, de kommer också att kunna jämföra var och en av dessa kopieringstjänster genom att titta på popularitetsmåtten och läsa om skillnaderna.

Kryptovalutor

Kryptovalutamarknaden har upplevt en enorm tillväxt under de senaste åren. Vi har sett hur Bitcoin nådde nya rekordnivåer under 2021 och marknaden kan fortsätta att röra sig högre i framtiden. Ju högre priset går, desto mer mediebevakning verkar kryptovalutaindustrin, och Bitcoin i synnerhet, få.

På grund av denna anledning och många andra finns det ett stort antal investerare och handlare som skulle vilja få exponering för Bitcoin och andra virtuella valutor. Det är därför Tradable Instruments delar information om de bästa Bitcoin handelssidor för närvarande tillgänglig på marknaden.

Tradable Instruments ser till att du får information om hur och var du kan handla mer än 70 av de mest populära kryptovalutorna online. Men det är inte allt, webbplatsen delar också med sig av värdefull information som maximal hävstång eller vilka mynt som kan handlas på var och en av de listade webbplatserna.

Detta är mycket viktigt för investerare och handlare. Vi har sett hur vissa börser har attackerats av hackare. Därför är det definitivt viktigt att ha en tillförlitlig informationskälla där användare kan lära sig om de webbplatser som erbjuder tjänster för handel med kryptovaluta. Tack vare Tradable Instruments kommer kryptoinvesterare att ha all nödvändig information de behöver om de vill köpa Bitcoin och andra digitala valutor.

CFD:er

Traditionella handlare kan också hitta användbar information relaterad till CFD-branschen. För tillfället är Tradable Instruments en affiliate-partner till de flesta CFD-mäklare som skriver om på hemsidan. Det betyder att de vet vilka tjänster dessa mäklare erbjuder och hur värdefulla de är för samhället.

Användare kan få all information de behöver, som är indelad i olika kategorier. Till exempel kan investerare som söker efter CFD:er filtrera efter obligationer, råvaror, krypto, ETF:er, valutakurser, index och aktier. Dessutom kan de också lägga till ytterligare filter per virtuell valuta, aktier eller råvaror, bland annat.

Få andra webbplatser kan erbjuda så detaljerad information om alla CFD-instrument som är tillgängliga för handel som du hittar här. Tradable Instruments ser till att alla snabbt kan bli utbildade om vad mäklare erbjuder CFD:er för de instrument som de vill handla.

Observera att CFD:er inte är tillgängliga för handel i USA på grund av reglering. Olika regler runt om i världen avgör vilken hävstångseffekt CFD-handlare kan använda för olika instrument.

Handelsvaror

Slutligen har vi råvaror, en typ av finansiellt instrument som vanligtvis används av professionella handlare som föredrar att titta på fundamentals snarare än tekniska.

Råvaror har också stora prisfluktuationer och kan vara ett bra alternativ för handlare som vill dra nytta av prisrörelser på grund av inflation och andra faktorer.

Det finns flera webbplatser som för närvarande delas av Tradable Instruments. Detta gör det möjligt för användare att få enkel och snabb tillgång till den information de vill veta om råvaror.

Dessutom, tack vare Tradable Instruments objektiva mätningar, kan investerare och handlare veta om sajterna är populära och respekterade av samhället.

Slutord

Målet med Tradable Instruments är att vara en kunskapsbas för investerare och handlare som vill få tydlig och pålitlig information om de bästa handelssajterna online.

Oavsett vilken typ av instrument de vill hantera, kommer handelsbara instrument sannolikt att erbjuda värdefull information om var man kan handla det.Source link