Under 2021 har vi sett blockchain play-to-earn (P2E)-spel expandera och nå nya toppar. Det kanske mest populära spelet var Axie Infinity, men The Sandbox har också tagit fart under de sista månaderna av 2021. Men vad är Sandbox egentligen?

Om du inte känner till det här projektet kommer vi att berätta allt du borde veta om The Sandbox, den virtuella SAND-valutan och varför det nu är ett av de mest inflytelserika spelen på blockchain-marknaden. Dessutom kommer vi att berätta hur denna digitala valuta betedde sig på kryptomarknaden och varför den är ett nyckelprojekt i branschen.

Vad är Sandlådan (SAND)?

Sandlådan är en relativt ny blockchain-plattform genom vilken hela communityn kan tjäna pengar på voxeltillgångar och spelupplevelser. Denna virtuella Metaverse låter användare spela, bygga och även tjäna pengar på andra typer av virtuella upplevelser.

Projektet drivs av en kryptovaluta som kallas SAND och som låter investerare ha rösträtt. Detta är en funktion som vi hittar i många andra kryptovalutaprojekt runt om i världen. Dessutom kan token också användas för att betala för varor och tjänster i Metaverse, inklusive icke-fungibla tokens (NFT).

Sandbox-blockkedjan består för närvarande av tre olika produkter som har integrerats. Dessa produkter inkluderar Voxel Editor, Marketplace och Game Maker. Var och en av dem skulle vara användbar för olika typer av användare. I grund och botten gynnar dessa produkter användarna, vilket gör att de kan säkra upphovsrättsinnehavet för användarskapat innehåll.

VoxEdit-lösningen låter användare skapa 3D NFTs till designers som fungerar både på PC och Mac. Detta verktyg gör det möjligt att skapa ett brett utbud av animationer för människor, djur och till och med föremål. Voxels kan manipuleras genom VoxEdit och designers kan skapa ett brett utbud av animationer.

Marknaden är en annan pelare i Sandlådan. Det spelar också en mycket viktig roll i detta ekosystem och det har uppmuntrat användare att delta genom att köpa och sälja olika tillgångar och NFT. Marknadsplatsen är en mycket viktig del av Sandboxen eftersom den låter användare engagera sig i olika köp- och säljaktiviteter.

Slutligen är Sandbox Game Maker ett annat nyckelelement i detta projekt eftersom det låter spelutvecklare bygga 3D-spel gratis. Det är upp till din fantasi att bygga de spel du gillar gratis. Det intressanta med det är att det inte krävs någon kodning på grund av de tillgängliga visuella skriptverktygen som skapar unika 3D-spel på bara några minuter.

Sandlådan låter nu användare bygga, skapa och engagera sig i olika spelaktiviteter, från att skapa spel till att designa sina egna NFT:er och sälja dem på den öppna marknaden.

Det finns andra saker att ta hänsyn till om Sandlådan, inklusive att det finns SAND, MARK och TILLGÅNGAR. SAND är ERC-20-token som driver The Sandbox som ett ekosystem. LAND är en ERC-721 icke-fungibel token som körs på Ethereum blockchain och som representerar fastigheter online.

Slutligen är tillgångar tokens skapade av spelare som använder ERC-1155-standarden och kan handlas på marknaden. Det här är tokens som används i Sandbox Game Maker.

Sandlådan (SAND) på kryptovalutamarknaden

Låt oss nu fokusera på hur SAND har expanderat på kryptovalutamarknaden under 2020, 2021 och början av 2022. Vi ser att de första månaderna på marknaden inte var särskilt positiva för denna virtuella valuta. Priset på myntet var faktiskt ganska oförändrat under hela 2020.

Myntet handlades mellan $0,035 och $0,05 mellan mitten av 2020 och början av 2021. Som ni vet förändrades saker i början av 2021. Detta hände pga. Bitcoin (BTC) och hela kryptovalutamarknaden var i en bulltrend. Under denna tid kunde The Sandbox nå en lokal topp på över $0,80 per mynt de sista dagarna av mars.

Efter att ha nått detta lokala högsta i mitten av 2021 gick den digitala tillgången in i en ny björntrend som pressade ned priset till $0,17. Detta var det lägsta priset för denna virtuella valuta de senaste åren. Vid den tiden rörde sig hela kryptomarknaden lägre och SAND pressades också ner. Trots det fortsatte projektet att expandera och erbjuda ännu bättre lösningar till användare på kryptovalutamarknaden.

I juli 2021 började SAND gå högre igen. Den kunde återhämta sitt tidigare pris och den har till och med nått nya rekordnivåer efter att ha slagit 1 USD per mynt i september 2021. Som vi kan se har det varit en volatil trend för SAND under de senaste åren, men de kunde använda det till deras fördel.

Saker och ting fortsätter att se mycket positivt ut för SAND. I november 2021 säger vi faktiskt att priset stiger till $3 per mynt. Men det räckte inte. De sista dagarna av november, när Bitcoin också nådde nya rekordnivåer på 69 000 $, kunde SAND överträffa 8 $ per mynt under en kort period innan den startade en nedåtgående trend som varar fram till idag.

Sedan det ögonblicket i slutet av november 2021 har myntet trendat lägre. Trots det förblev den ganska stabil och priset är fortfarande över $4 per mynt. Detta visar hur motståndskraftig denna digitala tillgång har varit de senaste veckorna trots att Bitcoin försökt falla under 40 000 $.

Nu är SAND den 38:e största kryptovalutan i världen. Det har överträffat andra populära kryptovalutor som Zcash (ZEC) eller NEM (XEM). Det kan vara möjligt för det att fortsätta växa i framtiden, men detta skulle mycket bero på antagandet av detta mynt och hur The Sandbox expanderar på blockchain- och kryptomarknaderna.

Hur köper man SAND?

Så, hur köper man SAND? Finns det något effektivt sätt att göra det? Självklart det ja. Det enklaste sättet att köpa SAND och någon annan digital valuta på marknaden är att använda en kryptovalutabörs. Det här är plattformar som stödjer köp och försäljning av olika virtuella valutor och som låter användare skapa konton och handla med dem via en onlineplattform.

De flesta kryptovalutabörser fungerar på ett mycket liknande sätt. Det betyder att det borde vara ganska enkelt för användare att få tillgång till SAND med hjälp av traditionella kryptovalutabörser. Processen är standardiserad och du skulle kunna följa nästa steg i de flesta av de plattformar du bestämmer dig för att handla in.

Först: Öppna ett Cryptocurrency Exchange-konto

Det första du bör göra är att öppna ett kryptovalutaväxlingskonto. Detta kan göras på någon av kryptobörserna som är tillgängliga i din region. Det finns dussintals kryptoplattformar som låter dig få tillgång till SAND på bara några få steg.

Om du redan har bestämt dig för vilken kryptovalutabörs du ska använda, skapa ett konto och verifiera det. Detta kan ta några minuter och du bör vara redo att börja handla i denna kryptovalutaplattform.

För det andra: Sätt in pengar

Nu när du har ett kryptovalutaväxlingskonto och att du har verifierat det måste du sätta in pengar. Se till att innan du väljer en kryptobörs kontrollerar du om de accepterar olika typer av betalningar och fiat-valutor. Detta kan hjälpa dig att få tillgång till SAND med din lokala valuta.

De flesta kryptobörser låter dig sätta in pengar med betal- och kreditkort eller banköverföringar. Den enklaste metoden är genom ett kredit- eller betalkort.

För det tredje: Köp SAND

Efter att ha satt in pengar kommer du att kunna köpa SAND och andra digitala valutor. Det är upp till dig att välja det handelspar som du vill använda för att köpa SAND. Om du satte in USD kan du försöka hitta ett SAND/USD-handelspar. Om du satte in BTC skulle ett SAND/BTC-handelspar vara idealiskt.

Du kan också välja mellan en marknad och en limitorder. Limitorder skulle låta dig välja det pris som du vill köpa SAND till. Under tiden kommer marknadsordern att utföra din handel omedelbart till bästa tillgängliga pris.

Fjärde (valfritt): Ta ut din SAND till en plånbok

Om du bryr dig om att hålla dina digitala valutor under en längre tid, bör du tänka på att ta ut dina pengar till en mjukvara eller en hårdvaruplånbok. Kom ihåg att utbyten vanligtvis är mycket osäkra eftersom de kan hackas. Det betyder att dina pengar kan gå förlorade om du håller dem på en kryptohandelsplattform. Med en plånbok kan du styra de privata nycklarna och se till att de alltid förvaras på en säker plats.

Var kan man köpa sandlådan (SAND)?

Det finns flera kryptovalutabörser där du kommer att kunna köpa SAND till marknadspriser. Dessa kryptovalutabörser inkluderar bland annat Binance, Bithumb, KuCoin, Huobi Global, Uniswap, Kraken, byBit, Gemini, Coinone och FTX.

När du väljer en kryptovalutabörs bör du se till att du analyserar de tjänster som dessa plattformar erbjuder och hur de kan vara användbara för dig.

Binance, till exempel, erbjuder för närvarande 9 olika handelspar för kryptovaluta för SAND. Dessa är Binances handelspar för SAND: SAND/USDT, SAND/BUSD, SAND/BTC, SANDTRY, SAND/BNB, SAND/ETH, SAND/AUD, SAND/BIDR, SAND/BRL.

Binance logotyp och motto BNB pris förutsägelse alternativ till Binance

Dessa handelspar representerar 26 % av den totala handelsvolymen för SAND runt om i världen. Därför är Binance definitivt en av de bästa plattformarna för investerare som vill hantera stora mängder SAND. Men det finns andra plattformar som också kan låta dig få tillgång till denna virtuella valuta.

Bithumb, till exempel, är en koreansk kryptovalutabörs som låter användare köpa SAND med sin lokala fiatvaluta, den koreanska won (KRW). Vi ser att detta är det 5:e största handelsparet för SAND på kryptovalutamarknaden. Det hanterade under de senaste 24 timmarna en handelsvolym på 1,41% av den totala SAND runt om i världen.

Huobi Global spelar också en nyckelroll på kryptovalutamarknaden när det kommer till att erbjuda investerare möjligheten att köpa SAND: Denna kryptovalutabörs som verkar i olika jurisdiktioner erbjuder för närvarande tre olika handelspar: SAND/BTC, SAND/HT och SAND/ USDT. De representerar 1,76 % av den totala handelsvolymen under de senaste 24 timmarna för denna digitala tillgång.

Kraken har istället fyra handelspar: SAND/USD, SAND/EUR, SAND/XBT och SAND/GBP. Som du kan se erbjuder denna börs olika fiat-valutor för investerare. Handelsvolymen som hanteras av denna börs är dock inte lika stor som de tidigare. Den här plattformen hanterar faktiskt bara 0,33 % av SANDs handelsvolym.

KuCoin fokuserar också bara på ett handelspar SAND/USDT men det hanterar 2,55% av hela handelsvolymen för denna kryptovaluta. Detta visar att det finns ett verkligt intresse för att handla med denna digitala tillgång med KuCoin, en Binances främsta konkurrenter på marknaden.

Vi har också nämnt andra börser, alla tillåter användare att få tillgång till SAND genom olika handelspar och likviditet.

Sandbox-framtiden (SAND) på kryptovalutamarknaden

The Sandbox är ett av de mest lovande kryptovalutaprojekten i världen. Men vad kan hända med det under de kommande åren? Det finns många saker att ta hänsyn till om det. Det första att veta är att vi har varit på en tjurmarknad där Bitcoin och andra kryptovalutor har rört sig högre i flera år nu.

Det är nu en tidsfråga att se hur The Sandbox kommer att fungera på kryptovalutamarknaden. Den ska visa att den kan erbjuda lösningar och värdefulla produkter även under björntrender. Detta är något som projektet bör vara redo att erbjuda användarna. Därför behöver vi bara se om det kommer att finnas ett större intresse från investerare, något som kan pressa priserna ännu högre under de kommande åren.

Slutord

The Sandbox är ett blockchain-projekt som har uppmärksammats av tusentals individer och utvecklare från hela världen. SAND-kryptovalutan kunde också nå några av de högsta positionerna i kryptovalutabranschen. Nu är det en tidsfråga att se hur denna digitala valuta skulle kunna bete sig under de kommande åren och om den skulle kunna upprätthålla den tillväxt som den upplevt de senaste åren.Source link