Tecloin (TEL) är ett kryptovaluta- och blockkedjenätverk som vill erbjuda smarta, omedelbara och billiga pengaöverföringar som drivs av distribuerad ledger-teknologi. Detta projekt har växt under de senaste månaderna och är nu en av de 200 bästa på kryptovalutamarknaden.

Telcoin förlitar sig på den inhemska TEL-valutan som fungerar som ett utbyte i detta blockchain-nätverk. Dessutom kan den också användas som en spekulativ tillgång (handlare kan använda den för att spekulera med dess pris) eller som ett protokoll för att engagera sig i olika initiativ som främjas av Telcoins ekosystem.

I nästa avsnitt kommer vi att berätta hur detta kryptovalutaprojekt fungerar, vad det erbjuder för samhället och varför det är ett av de mest lovande ekosystemen på kryptovalutamarknaden. Slutligen kommer vi också att dela med dig av hur du köper Telcoin och vilka börser som för närvarande stöder denna digitala tillgång.

Vad är Telcoin?

Låt oss börja från början: vad är Telcoin? Telcoin eller Telcoin-plattformen är ett decentraliserat finansiellt ekosystem genom vilket Telcoin-användare kan få tillgång till olika finansiella lösningar med sina smartphones.

Smartphoneanvändningen expanderade över hela världen, inte bara i utvecklade länder utan även i regioner med stora nackdelar och sociala skillnader. Denna expansion av mobila nätverk gör det möjligt för människor som inte hade tillgång till finansiella tjänster att få de senaste och mest innovativa finansiella lösningarna bara genom att använda sina smartphones.

Trots utbyggnaden av telefonnät och mobiltelefoner är traditionella finansiella lösningar fortfarande mycket dyra och oöverkomliga för de flesta individer i dessa regioner. Det är därför Telcoin driver på för ett nytt sätt där användare kan få tillgång till nya finansiella produkter som skulle vara bättre än de lösningar som traditionella banktjänster erbjuder.

Med detta i åtanke arbetar Telcoin för att ge finansiell tillgång till smartphoneanvändare över hela världen. Flaggskeppsprodukten för detta projekt är Telcoin Remittances. Detta är en billig och snabb pengaöverföringsplattform som låter användare skicka och ta emot pengar med e-plånböcker. Tack vare att de engagerar sig med ett brett utbud av plattformar för överföring av pengar och telekomföretag kan de göra betalningar bekväma, överkomliga och säkra.

En av de positiva sakerna med det här projektet är att de är reglerade i Singapore. Den monetära myndigheten i Singapore (MAS) anser att Telcoin är ett stort betalningsinstitut. Dessutom är detta projekt även reglerat i andra länder, inklusive Kanada och Australien.

Snabba och billiga överföringar

Projektet låter användare skicka och ta emot snabba och billiga transaktioner. Vid användning av banker och andra traditionella finansiella lösningar kan betalningar ta flera dagar att behandla. Detta gäller för det mesta om överföringarna måste passera gränser (till exempel arbetare som måste skicka remitteringar tillbaka till sina hemländer).

Genom att använda blockchain-teknik och den befintliga mobila infrastrukturen kan Telcoin tillhandahålla snabba och enkla pengaöverföringar över hela världen och på några sekunder. Dessutom behandlas allt för en bråkdel av avgifterna för traditionella finansiella lösningar.

Företaget förklarar att om vi inkluderar avgifter och valutamarginal är den globala genomsnittliga kostnaden för att skicka en remittering över 7 %. Genom att använda Telcoin reduceras denna kostnad till mindre än 2%. Detta visar hur viktigt det kan vara för personer utan tillgång till finansiella tjänster att använda Telcoin och den virtuella TEL-valutan.

Mobil interoperabilitet

En annan viktig sak som är värd att ta hänsyn till om Telcoin är hur bekvämt det är att använda det i olika jurisdiktioner. Tack vare ett stort nätverk av mobiloperatörer och e-plånböcker kan Telcoin dela och erbjuda lösningar till en bred bas av användare med en kontaktlös tjänst.

Det spelar ingen roll var de är så länge det finns ett internetnätverk och en mobilanslutning. Detta är mestadels möjligt tack vare billiga mobilabonnemang som kan köpas av människor var som helst i världen. Detta gör det möjligt för användare att inte bara kommunicera med utan också få ekonomisk koppling till resten av världen.

Dessutom, tack vare denna mobila interoperabilitet, kan Telcoin tillhandahålla finansiella lösningar där de inte fanns tidigare. Därför spelar Telcoin en mycket viktig roll för att göra det möjligt för användare att få tillgång till finansiella tjänster till mycket överkomliga priser.

Säkra nätverk

Telcoin fungerar ovanpå blockkedjenätverket Ethereum (ETH), ett av de största i världen (det största efter Bitcoin). Detta oföränderliga blockkedjenätverk har erbjudit lösningar till ett brett utbud av projekt under de senaste åren. Numera är det den huvudsakliga blockkedjan att driva smarta kontrakt och för utvecklare att lansera sina lösningar.

Samtidigt kombinerar Telcoin styrkan i ett decentraliserat nätverk med kryptosäkerhet med flera signaturer. På så sätt kan användare vara säkra på att deras information och pengar är skyddade hela tiden.

Telcoin Pris

Tack vare expansionen av detta blockchain-nätverk under de senaste månaderna har vi sett flera investerare efterfråga information om Telcoin och dess pris. Enligt data som delas av CoinMarketCap har Tecloin upplevt ett mycket positivt 2021 efter flera år då nätverket stod stilla.

Telcoin Pris

För att förstå Telcoin-priset och hur det expanderade under det senaste året måste vi göra en sammanfattning av dess prestanda sedan det släpptes på marknaden 2018. Telcoin släpptes vid en mycket svår tidpunkt för kryptovalutamarknaden. Faktum är att TEL lanserades i januari 2018, när tjurmarknaden för kryptovalutor nådde ett slut.

Låt oss inte glömma att januari 2018 var månaden då de flesta altcoins nådde sin topp efter Bitcoins all-time high på $20 000 i december 2017. På grund av denna anledning såg vi TEL lanseras till ett relativt högt pris nära $0,01 per mynt. Denna situation var inte gynnsam för ekosystemet.

Myntet gick in på en björnmarknad som varade fram till 2021. Den här virtuella valutan nådde faktiskt den lägsta nivån på 0,000065 USD per mynt i mars 2020, när covid-19-marknadskraschen påverkade inte bara traditionella finansmarknader utan även kryptovalutaindustrin.

Som vi kan se har det varit många investerare som ansett detta projekt som ett dött initiativ. Volymen var också mycket låg under 2018, 2019 och 2020. Vi ser en annan pris-prestanda bara 2021 när priset på denna virtuella valuta skjutit i höjden till oöverträffade nivåer.

När 2021 startade var vi alla fokuserade på Bitcoin och hur det var möjligt för den största kryptovalutan i världen att inte pressa andra digitala tillgångar till nya rekordnivåer. Det var faktiskt ett Bitcoin-rally, inte ett kryptorally. Men när Bitcoin nådde toppen i maj 2021 förändrades saker och ting.

TEL kunde gå från under 0,0008 USD till 0,06 USD i maj 2021. Detta var en massiv prishöjning som mestadels drevs av spekulationer. De flesta altcoins nådde faktiskt en topp under samma period.

Sedan det ögonblicket har saker och ting förändrats. Den virtuella valutan gick in på en björnmarknad som pressade priset på detta mynt till $0,01 i juli. Vid den tiden handlades Bitcoin också nära $35 000 från en topp på över $60 000. Nu verkar TEL vara i en ackumuleringsperiod som handlas mellan $0,015 och $0,025.

Hur högt kan Telcoin gå?

Det är nu dags att förstå hur högt TEL kan gå. Denna TEL-prisförutsägelse bör inte betraktas som investeringsråd. Det kan faktiskt nå nya toppar eller helt enkelt gå till $0 och försvinna. Detta är endast i utbildningssyfte.

Telcoin kan nå en ny all-time high om Bitcoin rör sig mot $100 000 under de närmaste månaderna. Detta skulle dock vara högst osannolikt eftersom 2021 går mot sitt slut och Bitcoin verkar nu kontrolleras av björnar.

Det går också att tänka på att Telcoin inte kan flytta som ett självständigt projekt. Prisåtgärden för denna virtuella valuta var starkt korrelerad till marknadsrörelser snarare än dess egen gemenskap eller utveckling. Därför förväntas Telcoin fortsätta vägen för hela kryptovalutamarknaden. Om du letar efter okorrelerade virtuella valutor kanske TEL inte är det perfekta myntet.

Hur köper man Telcoin?

Det finns några steg som du kan följa om du vill köpa Telcoin. Detta är en standardprocess som du kan följa i de flesta kryptovalutabörser. Tänk på att vissa av dessa steg kan ändras beroende på vilken plattform du använder.

Telcoins officiella sida

Steg 1 – Sök efter en kryptovalutabörs

Det första du bör göra om du vill köpa Telcoin är att välja en kryptovalutabörs. Dessa plattformar är för närvarande tillgängliga över hela världen och ger dig tillgång till de flesta virtuella valutor på marknaden.

Beroende på din region kan du hitta vissa kryptovalutabörser som inte är tillgängliga i andra länder. Du bör också skapa ett konto på denna plattform. Vanligtvis kommer du att bli ombedd att ha ett e-postkonto, ett lösenord och ID-information för att vara kompatibel med KYC-kontroller.

Steg 2 – Finansiera ditt konto

Så fort du har skapat ditt konto kommer du att kunna sätta in pengar. I vissa börser kommer du att kunna sätta in lokal fiat-valuta. De flesta börser på marknaden låter dig betala med en banköverföring eller med betal- och kreditkort.

Det är upp till dig att bestämma vilken betalningsmetod du använder för att sätta in pengar på ditt konto. Du kommer att upptäcka att TEL kanske inte handlas mot din lokala fiatvaluta, det är därför du bör köpa USDT eller någon annan kryptovaluta som låter dig köpa TEL.

Steg 3 – Köp Telcoin

Nu är det dags att köpa TEL. De flesta kryptovalutabörser erbjuder dig två huvudsakliga sätt att köpa denna virtuella valuta. Det enklaste är att lägga en marknadsorder. Du säger helt enkelt hur många TEL-mynt du vill köpa och du utför beställningen.

Det andra sättet är att använda en limitorder. Du väljer till vilket pris du vill köpa TEL. Denna order kommer att exekveras så snart priset når din önskade nivå. Tänk på att detta kan ta flera dagar eller att din beställning kanske inte blir fylld.

Var kan man köpa Telcoin?

Så var kan man köpa Telcoin? Det finns flera börser som för närvarande låter dig köpa TEL. Vilken plattform du väljer beror mycket på dina behov och de tjänster som den erbjuder. De mest populära kryptovalutabörserna som erbjuder stöd till TEL inkluderar HitBTC, Hotbit, Bitbns, Bitrue, Bybit och KuCoin.

Om du har ett konto på någon av dessa börser kommer du att kunna få tillgång till Telcoin. KuCoin är den överlägset bästa börsen för att köpa Telcoin just nu. Varför? För den har den högsta volymen. CoinMarketCap visar att KuCoin ensamt hanterar 75% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta.

För närvarande erbjuder KuCoin tre olika handelspar för denna digitala tillgång: TEL/USDT, TEL/BTC och TEL/ETH. Det mesta av handelsvolymen är koncentrerad till TEL/USDT. TEL/BTC och TEL/ETH på KuCoin-börsen representerar 11% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta runt om i världen.

Handel på erkända börser är mycket viktigt eftersom du sannolikt undviker hackare och bedragare. Dessutom blir det högre likviditet om du vill köpa eller sälja stora mängder av dina mynt.

Bybit är den näst största kryptovalutabörsen som låter dig köpa och sälja TEL på ett centraliserat sätt. Denna börs hanterar 1,13 % av den totala handelsvolymen för denna digitala tillgång. Denna plattform är dock inte lika känd som KuCoin eller andra börser.

Trots att HitBTC är en populär kryptovalutabörs hanterar den bara 0,08% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta, vilket inte är något särskilt positivt för handlare som spekulerar med priset på denna virtuella valuta.

Nuförtiden finns det andra typer av kryptovalutabörser som kallas decentraliserade börser (DEX). Dessa DEX:er har ingen orderbok och hanterar likviditet genom olika incitamentssystem. Dessa är dock inte de bästa plattformarna att använda om du är ny på kryptovalutamarknaden eller om du inte vet hur dessa DEX fungerar.

Det bästa du kan göra är att använda traditionella kryptovalutabörser. De skulle guida dig genom hela köpprocessen och skulle låta dig sätta in fiat-valutor. Decentraliserade börser är vanligtvis för investerare och användare som engagerar sig i olika blockchain-protokoll och som söker efter nya upplevelser inom kryptobranschen.

KuCoin och ByBit kan vara de bästa alternativen just nu om du vill köpa Telcoin och andra virtuella valutor och se till att allt fungerar som det ska eftersom du sätter in pengar tills du tar ut ditt TEL till din kryptoplånbok.Source link