Det finns många unga investerare och handlare idag som är intresserade av kryptovalutor. De är medvetna om volatiliteten det ger och är angelägna om att tjäna pengar på denna volatilitet, vilket gör att de kan få högre avkastning. Men kryptovaluta kommer också med högre risker, som den yngre generationen är redo att ta. Grafen är en sådan krypto som har varit i diskussioner nyligen. Detta är ett mycket lovande projekt som används av tusentals utvecklare över hela världen idag. Låt oss lära oss mer om detta mynt och hur du kan investera i det.

Vad är grafkrypten?

De graftoken betecknas med uttrycket BRT. Det handlas också under detta namn. GRT grundades år 2018 och grundarna är Yaniv Tal, Jannis Pohlmann och Brandon Ramirez. De är alla utvecklare som kom på idén till denna token. Motivet bakom detta var att tillhandahålla tjänster på ett snabbare och mer exakt sätt som i det centraliserade systemet.

Kryptografen är ett indexeringsprotokoll byggt på Ethereum blockchain. Det hjälper till att driva många tillämpningar av decentraliserad ekonomi och web 3.0. Utvecklare kan enkelt bygga och publicera appar med hjälp av värdtjänstproduktionen i grafnätverket. För närvarande stöder grafen indexering av data från Ethereum, POA och IPFS. Utvecklarna arbetar för att öka stödet för andra tokens i framtiden.

Från och med nu finns det mer än 3 000 subgrafer på grafkrypten. Dessa subgrafer har utvecklats av många utvecklare för Dapps som AAVE, Balancer, Uniswap, Synthetix och mer. Tillväxttakten har varit cirka 50% varje månad, vilket är otroligt snabbt för denna utvecklande krypto. Projektet stöds också av några stora namn i kryptouniversum som Coinbase och Multicoin Capital. Tillsammans har de en investering nära runt 25 miljoner dollar i detta projekt.

Hur köper man graftoken?

Detta är ganska enkelt – du kan köpa BRT över många kryptobörser i Indien. Grafpriset fortsätter att förändras hela tiden eftersom det handlas 24×7. Grafpriset började på 0,14 USD och nådde en rekordnivå på 2,88 USD 2021. Denna token har ett börsvärde på nästan 3 miljarder USD nu och är bland de 50 största kryptovalutorna när det gäller börsvärde. Detta gör det mindre riskabelt jämfört med andra mindre kryptovalutor.

För att summera

Att investera i krypto är alltid en riskabel affär; så du måste göra din forskning noggrant och investera inom en bredare tidsram. Du bör bara investera de pengar du är villig att förlora eftersom det fortfarande är en riskabel och växande tillgångsklass. Det finns inget bästa kryptomynt att investera i. Men med mynt som grafen kan man minska denna risk och ha möjlighet att få hög avkastning över tid. Men ingenting är garanterat i dagens tid – särskilt i kryptorymden.Source link