Verasity (VRA) har varit ett av kryptovalutaprojekten som lovar att revolutionera hur videoplattformar fungerar. Mer specifikt vill de öka engagemanget och annonsintäkterna för videopublicister på vilken videoplattform som helst. Tack vare detta förslag blev VRA en mycket populär digital valuta. Även om den inte nådde topp 100, har den varit en topp 300 kryptovaluta och den har potential att fortsätta växa i framtiden.

I nästa avsnitt av det här inlägget kommer vi att dela med dig av all information om VRA och hur denna digitala tillgång fungerar. Vi kommer också att gå in på alla detaljer om Verasity och hur detta kryptovalutaprojekt vill förändra hur videoplattformar och intäktsströmmar fungerar.

Vad är Verasity (VRA)?

Verasity är en kryptovaluta och blockchain-protokoll som bildas av ett Proof of View-protokoll, en egen produkt (Video Player, Adstack, VeraWallet och VRA-belöningar) och olika plattformar. Målet är att erbjuda unika sätt för skapare av videoinnehåll att förbättra sina intäkter genom prenumerationer, provisioner och andra typer av annonsintäkter.

Huvudpelarna i Verasity-ekosystemet är följande:

  • VRA Rewards – Produktlager
  • Proprietär videospelare – produktlager
  • Proprietär Adstack – Produktlager
  • Proof of View (patent tillåtet 16/023 354) – Protocol Layer
  • PoV är den enda Protocol Layer-patenterade teknologin för blockkedjan
  • VeraWallet – Betalningssystem för produktlager

Tack vare denna unika infrastruktur finns det olika intäktsströmmar för video- eller innehållsskapare. Dessa intäktsströmmar inkluderar följande:

  • Prenumerationer
  • Provisioner på prispotter
  • Videoannonsintäkter
  • Transaktionsavgifter på Verasity-produkter

Verasitys affärsmodell är att videopublicister ska locka publik och titta på videoinnehåll och annonser. Målet är att belöna användare för deras ansträngning och öka engagemanget och även intäktsgenereringen.

Genom åren har Veracity sökt efter nya marknader och de har kunnat fokusera inte bara på traditionella videoutgivare utan också på nya typer av utgivare som e-sport och spelare. På så sätt kunde de skapa sin egen turneringsplattform som heter esportsfightclub.com.

Denna plattform gjorde det möjligt för plattformen att kontrollera sin egen miljö och lansera en ny proprietär videospelare med eget videoinnehåll och en ny typ av annonser. Dessutom har en prenumerations- och turneringsavgift tillämpats.

Veracity vill få ett slut på bedrägerierna som finns i annonsbranschen. Enligt vissa uppskattningar genereras 65 % av annonsklicken av bots. Det betyder att företag spenderar nära 65 % av sina pengar på bots. Detta är något som påverkar alla intressenter, från publicister till annonsörer och innehållsskapare.

Genom sin unika Proof of View-teknik kan Veracity känna igen falska åsikter från verkliga mänskliga åsikter. Därför kan Veracity hantera och hantera de problem som branschen just nu står inför.

En annan viktig sak att ta hänsyn till om Verasity är att de också arbetar i industrin för icke-fungibla token (NFT). Att säkerställa äktheten av NFT:er är en nyckelfråga för företag som börjar engagera sig på marknaden för icke-fungibla token. Utan denna information minskar incitamentet att arbeta med blockchain-teknik och NFTS.

Detta är möjligt tack vare utvidgningen av Proof of View-patentet till att omfatta NFT. Köpare kan vara säkra på att deras NFT är autentiska och inte falska.

Nu fokuserar Veracity på att generera intäkter. Dessa intäktsströmmar kan bara komma om de kan ta itu med annonsbedrägerierna på 100 miljarder dollar som finns just nu och om de tillhandahåller tydlig autentiseringsinformation till NFT:er, som representerar en marknad på 30 miljarder dollar. Genom att ta itu med en liten andel av dessa problem kan Veracity börja generera de nödvändiga intäkterna för att driva projektet framåt.

VRA-token och pris

Låt oss nu fokusera på VRA-tokenet och hur det är en viktig del av Verasity-protokollet och ekosystemet. Denna virtuella valuta används för att stimulera nätverksdeltagare. Det belönas genom annonsvisningar och det är också ett sätt för användare att tjäna belöningar om de har sina VRA-tokens insatta.

När det kommer till pris har det varit långt innan Verasity kunde nå de priser som man nyligen uppnådde. Sedan den släpptes och fram till 2021 var Veracity nästan en okänd virtuell valuta. De flesta investerare i kryptovaluta hade inte detta mynt på sin radar. Detta har dock nyligen förändrats och detta mynt kan bli ett av de största i framtiden.

Början av 2021 var en mycket positiv period för altcoins på kryptovalutamarknaden. Efter att Bitcoin nådde nya rekordnivåer, kunde Veracity öka kraftigt och nå en första rekord någonsin på $0,05 per mynt. Detta representerade en prisökning på över 6 750 % på bara veckor. I mitten av april nådde denna virtuella valuta sin rekordnivå och några månader senare (juli) sjönk myntet återigen under 0,01 USD under en kort period.

Ändå var detta inte slutet på denna kryptovaluta. Faktum är att en ny tillströmning av investerare kom in på marknaden och tillät den digitala valutan att röra sig högre igen. I en process som tog nära tre månader nådde priset på Verasity en ny rekordnivå på 0,086 $ per mynt. Detta gjorde det möjligt för VRA att bli en av de 300 bästa kryptovalutorna på marknaden. Det räckte dock inte för att nå topp 100.

En annan sak som är värd att ta hänsyn till är att VRA nu befinner sig i en björntrend som pressade priset på denna virtuella valuta till under $0,04 per mynt. Nu skulle det vara mycket viktigt att förstå vad som kan hända med priset på denna virtuella valuta under de kommande veckorna, månaderna och åren.

En sak är klar, VRA upplever samma trend som andra altcoins på kryptovalutamarknaden. Det har skett en första expansion mellan april och maj som slutade med en kortlivad björnmarknad. Nu har vi sett hur VRA nådde en ny all-time high samtidigt som Bitcoin och andra digitala tillgångar som Ethereum (ETH) bland annat.

Om marknaden fortsätter att röra sig lägre kan vi se VRA nå den lägsta punkten på över ett år. Istället, om det kan stabiliseras som andra virtuella valutor gjorde under de kommande månaderna, då kan vi vara en del av en ackumuleringsperiod innan ytterligare en bullrun i framtiden. Men vi måste noggrant följa Bitcoins pris och förstå hur detta kan påverka Verasity.

Mångsidighet

Hur köper man Verasity?

Det är nu dags att förstå hur vi kan köpa Verasity på kryptovalutamarknaden. Som vi redan vet är det enklaste sättet att köpa en kryptovaluta genom att använda kryptobörser. Dessa utbyten skulle låta dig sätta in fiat-valutor (eller andra digitala tillgångar) och köpa de mynt du letar efter.

Steg 1 – Öppna ett Crypto Exchange-konto

Det första du bör göra om du vill köpa Verasity är att öppna ett kryptovalutakonto. Beroende på din region kommer du att hitta olika kryptovalutabörser tillgängliga. Du bör välja den som erbjuder dig de bästa tjänsterna. Se till exempel till att börsen du valde stöder fiat-valutor, detta skulle göra hela processen ännu enklare.

För att öppna ett kryptovalutaväxlingskonto skulle du bara behöva dela viss information som ett e-postkonto, lösenord och ID. Om du är en större investerare bör du dela med dig av ytterligare information innan du kan handla och sätta in pengar.

Steg 2 – Sätt in pengar

Det andra steget för att köpa VRA efter att ha öppnat ett kryptovalutakonto är att sätta in pengar. Du måste hitta ett sätt att sätta in pengar på börsen och sedan köpa VRA. Beroende på vilken kryptoplattform du har valt kommer du att ha olika betalningsmetoder tillgängliga. Vissa börser kan ha stöd för kredit- och betalkort medan andra kanske bara fungerar med bankinsättningar och överföringar. Det är upp till dig att bestämma vilken betalningsmetod du använder för att köpa VRA.

Steg 3 – Köp VRA

Slutligen, och efter att ha satt in pengar på ditt konto, kan vi köpa VRA. Detta är ett steg som kräver att du väljer handelspar och vilken typ av order du vill utföra. Limitorder kommer vanligtvis att vara billigare än marknadsorder. En limiterad order kräver att du väljer det pris som du vill köpa VRA till. En marknadsorder skulle utföras omedelbart till bästa möjliga pris.

Var kan man köpa Verasity?

Detta är en av huvudfrågorna: var kan man köpa Verasity på kryptovalutamarknaden. Som vi nämnt tidigare görs detta genom en kryptovalutabörs. Men vilken kryptovalutabörs är bäst att köpa VRA? Detta beror mycket på var du befinner dig och vilka tjänster du letar efter.

Enligt data från CoinMarketCap kan användare köpa VRA med bland annat KuCoin, Okex, Gate.io, Bittrex, Bithumb, Uniswap, Coinex, HitBTC eller BitMart. En av sakerna du bör ta hänsyn till är att det finns flera handelspar för VRA, vilket innebär att beroende på vilken plattform du använder, skulle du kunna använda Bitcoin, Tether eller till och med Ethereum för att köpa VRA.

En av de viktigaste sakerna att titta efter när du väljer en kryptovalutabörs är dess volym. För tillfället leder KuCoin, med handelsparet VRA/USDT, marknaden. Den hanterade en total volym på 56,69% ​​av den totala VRA-handelsvolymen under de senaste 24 timmarna, vilket överträffade andra plattformar som Okex eller Gate.io, som är erkända kryptobörser på marknaden.

Gate.io har den näst största handelsvolymen för Verasity. Den hanterade 8,25 % av den totala handelsvolymen under de senaste 24 timmarna. OKEX, istället för att registrera 7,48% av den totala VRA-handelsvolymen runt om i världen. I grund och botten kontrollerar KuCoin med två olika handelspar (VRA/USDT och VRA/BTC), för närvarande nästan två tredjedelar av den totala handelsvolymen för VRA. Detta följs av Gate.io och Okex. Coinex hanterar endast 0,22% av den totala VRA-handelsvolymen.

Hur lagrar man Verasity?

Låt oss nu gå in på detaljerna om hur du lagrar Verasity. Som vi redan vet är lagring och förvaring av våra kryptovalutor en svår och ibland utmanande uppgift att utföra. I det här fallet tänker vi på tre typer av användare som skulle kräva olika lagringsbehov.

Casual användare

Tillfälliga användare skulle bara lita på plånboken som erbjuds av kryptoprotokollet VeraWallet. Detta är en onlineplånbok som skulle låta användare köpa VRA, satsa och skicka den eller ta emot mer VRA på bara några sekunder. Detta är det enklaste sättet om du vill få snabb tillgång till denna virtuella valuta. Tänk ändå på att den här plånboken inte skulle ge dig kontroll över dina privata nycklar.

VeraWallet är en plånbok som använder både kylförvaring och manuell verifiering för säkerheten. För tillfället har VeraWallet aldrig blivit hackad eller attackerad. Som tillfällig användare vill du se till att du har enkel tillgång till dina mynt när som helst på dygnet. VeraWallet kan vara det bästa alternativet om du är i den här kategorin.

Långsiktiga investerare

Tyvärr finns det ingen hårdvaruplånbok som erbjuder VRA-stöd. Det betyder att det kan vara svårt för långsiktiga investerare att hålla sina VRA-tokens med hjälp av en hårdvaruplånbok. Det finns några lösningar som skulle låta användare skydda sina VRA-mynt med MetaMask och Ledger, men de är vanligtvis inte lätta att följa för nykomlingar i kryptovalutaindustrin.

En bra sak att göra skulle vara att dela upp VRA-insatsen som du har mellan olika börser och plånböcker. Om det finns ett problem med någon av dessa plattformar har du fortfarande tillgång till de flesta av dina mynt. I framtiden kan Ledger erbjuda support till Verasity. Ledger är en av de största tillverkarna av hårdvaruplånbok på kryptovalutamarknaden. Tack vare deras lågprisprodukter kan investerare hålla sina mynt skyddade hela tiden.

Handlare

Handlare som istället är fokuserade på att göra vinster med prisfluktuationer bör ha sina VRA-tokens i ett utbyte. Att flytta bort dem och till en kryptovalutabörs kan vara dyrt, ineffektivt och riskabelt. På grund av denna anledning rekommenderas det för dem att behålla dem i en kryptovalutabörs.

Ändå bör du också veta att börser kan hackas. Vi har sett hur virtuella valutor värda miljontals dollar har gått förlorade de senaste åren på grund av olika hacks. Användare bör definitivt analysera om de vill behålla sina VRA-tokens i en kryptobörs eller inte.Source link