Shiba Inu-myntet blev en av de trendiga digitala valutorna 2021 på grund av olika anledningar. Det är nu bland de 10 bästa och många investerare skulle vilja veta var man kan köpa Shiba Inu-mynt. Det finns flera börser som för närvarande stöder SHIB och som skulle låta dig få tillgång till denna virtuella valuta.

Du bör söka efter en börs som är tillgänglig i din region, som har låga avgifter och som även erbjuder andra kryptorelaterade tjänster. Om du vill veta var du kan köpa Shiba Inu-mynt, då är det här rätt guide för dig.

Vad är Shiba Inu?

Om du är ny på marknaden för kryptovaluta eller så är du bara förvånad över den massiva prisexpansionen för Shiba Inu, då borde du veta vad Shiba Inu är. Detta är en virtuell valuta som skapades som ett memmynt på ett liknande sätt som Dogecoin (DOGE) gjorde det.

japansk tecknad hund Shiba inu logotyp designmall

Enligt officiella webbplats av denna virtuella valuta är Shiba Inu en decentraliserad meme-token som blev ett snabbt växande och levande ekosystem. Faktum är att Shiba Inu-ekosystemet inkluderar andra tokens: KOPPEL och BEN. Dessutom skapade teamet bakom Shiba Inu-projektet en innovativ decentraliserad börs som heter ShibaSwap.

Den virtuella valutan släpptes till marknaden på ett annat sätt. De har skapat en token med en 1 kvadriljon tillgång som var 50 % låst på Uniswap och 50 % bränd genom att skicka mynten till Vitalik Buterin, medgrundaren av Ethereum (ETH).

En av de intressanta sakerna med att skicka 50% av det totala utbudet till Vitalik Buterin var relaterat till det faktum att han bestämde sig för att göra den största donationen i historien. Han gav 10% av den totala SHIB-tillförseln för att hjälpa till att vända den förödande spridningen av Covid-19 i Indien.

Detta var början på en av de mest kontroversiella virtuella valutorna på marknaden. Token fungerar med ett annat antal incitament för användare att hålla och använda mynten på ShibaSwap och andra initiativ. Om du vill veta var man kan köpa Shiba Inu-mynt finns det flera utbyten tillgängliga, och en av dem är Shiba Swap.

Som vi nämnde tidigare skapade teamet bakom Shiba Inu andra virtuella valutor. LEASH är en annan token med en total tillgång på 107 646 mynt som också skulle få incitament att spela en nyckelroll i Shibas ekosystem. Slutligen skulle BONE-tokenen fungera som en styrningstoken för samhället att rösta om olika kommande förslag om Doggy DAO.

Så här började Shiba Inu och anledningen till att många användare vill veta var man kan köpa Shiba Inu-mynt.

Shiba Inu på kryptovalutamarknaden

Shiba Inu har haft en massiv expansion på kryptovalutamarknaden under de senaste veckorna och månaderna. Den virtuella valutan steg kraftigt och blev en av de största digitala tillgångarna på marknaden. Det kunde faktiskt till och med överträffa Dogecoin, den digitala tillgången som inspirerade Shiba Inu.

Efter att ha släppts i augusti 2020 expanderade denna virtuella valuta kraftigt. Utbyggnaden skedde dock i två huvudfaser. I grund och botten, sedan det släpptes och fram till januari 2021, var myntet i en björntrend och det såg ut som vilken annan ICO-token som helst som kunde försvinna på bara några månader.

Saker och ting förändrades i april 2021 då den virtuella valutan sköt i höjden för första gången från $0,000000057 till $0,00000400. Detta representerade en prisökning på över 6 300 % på bara dagar. Men detta var bara början för SHIB eftersom det sedan steg till $0,0000376 per mynt. Detta hände i maj då Bitcoin var nära rekordnivån på $64 500.

Det fanns en konsolideringsperiod från maj till oktober då Shiba Inus pris förblev stabilt. När vi jämför dess pris med Bitcoin och Ethereum ser vi också att det följde samma trend som de två största kryptovalutorna i världen.

Den senaste tjurkörningen ägde rum för bara några dagar sedan. Shiba Inu sköt i höjden och överträffade Dogecoin för första gången. SHIB nådde en all-time high på över $0,000086 och är nu nära denna nivå. Detta visar att det har funnits ett stort intresse från investerare från hela världen för att äga och ha tillgång till denna digitala tillgång.

På grund av denna massiva prisökning på så kort tid, skulle investerare vilja veta var man kan köpa Shiba Inu-mynt. I nästa avsnitt delar vi alla detaljer om de mest populära kryptovalutabörserna som låter dig köpa SHIB.

Var kan man köpa Shiba Inu Coin?

Det är nu dags att veta var man kan köpa Shiba Inu-mynt i USA och andra länder. Det enklaste sättet att få tillgång till Shiba Inu är genom kryptobörser. Dessa är det bästa alternativet om du vill köpa och sälja virtuella valutor eftersom de är lätta att använda och de är tillgängliga i de flesta jurisdiktioner.

Det finns ingen perfekt plattform för att köpa denna virtuella valuta. Allt kommer att bero på dina behov och kryptobörsen som erbjuder de tjänster du letar efter.

Binance

Binance är en av de största kryptobörserna i världen. Det släpptes 2017 och det blev snabbt en av de bästa börserna för investerare att handla och hantera virtuella valutor. Anledningen till denna expansion var relaterad till det faktum att Binance erbjöd inte bara de största virtuella valutorna till investerare utan även några ICO-tokens.

Binance logotyp och motto BNB pris förutsägelse alternativ till Binance

På så sätt blev Binance en av de mest populära börserna för att handla virtuella valutor och hantera digitala tillgångar. Om du vill söka efter “Shiba Inu coin where to buy” kan Binance vara en av de bästa plattformarna.

Detta utbyte skulle låta dig köpa och sälja digitala valutor med fiat-pengar (med betal- och kreditkort). Dessutom kan du också skicka banköverföringar till denna börs, vilket gör det mycket bekvämt för investerare som vill få tillgång till kryptovalutamarknaden.

Dessutom erbjuder Binance också andra tjänster som kan vara mycket användbara för långsiktiga kryptoinnehavare. Användare kan till exempel enkelt satsa sina mynt och även tjäna belöningar på sina digitala valutor tack vare Binance Earn. I framtiden kan denna kryptoplattform erbjuda nya och unika tjänster till användare som vill veta var man kan köpa Shiba Inu-mynt.

Coinbase Exchange

Coinbase är en annan populär och stor kryptovalutabörs som erbjuder användare möjligheten att köpa och sälja Shiba Inu. Om du har sett Shiba Inu-myntpriset och du vill veta var du kan köpa det, kan Coinbase vara det rätta svaret.

Denna kryptovalutabörs som ligger i USA är bland de äldsta i utrymmet eftersom den har funnits i flera år. Dessutom stöder företaget inte bara Bitcoin och andra stora virtuella valutor, utan det tillåter användare att handla med ett brett utbud av digitala tillgångar.

myntbas logotyp med blå bakgrund. I detta utbyte kan du köpa Ethereum med kreditkort

Plattformen gör det mycket enkelt för användare att köpa och sälja digitala valutor tack vare dess vänliga användargränssnitt. Dessutom är detta en av de säkraste plattformarna på kryptovalutamarknaden. Börsen har aldrig rapporterat ett hack och de har alltid betalat uttag till användare i tid.

För nybörjare skulle Coinbase vara en bra plattform. Det har också lagt till möjligheten för användare att köpa virtuella valutor med betal- och kreditkort. Dessutom, tack vare en integration med PayPal, kan investerare också skicka sina pengar till Coinbase och köpa ett brett utbud av virtuella valutor.

Huobi Global

Huobi global kan betraktas som en säker kryptovalutabörs som används av investerare från hela världen för att köpa och sälja virtuella valutor. Tack vare sitt stora antal digitala valutor blev denna plattform en av de bästa för handlare att genomföra sina handelsstrategier.

huobi pro logotyp

Användare som vill veta var man kan köpa Shiba Inu-mynt kan öppna ett konto på Huobi Global-plattformen och få tillgång till denna virtuella valuta. Huobi Global har nu bara ett handelspar tillgängligt för Shiba Inu: SHIB/USDT. Det betyder att du kan köpa detta meme-mynt med USDT, det största stabila myntet i världen.

Det är också värt att ta hänsyn till att denna börs har funnits på kryptovalutamarknaden i mer än sex år, vilket visar att de har en tydlig kunskap om kryptomarknaden och hur blockkedjetekniken fungerar. Dessutom, om du vill ha aktiv kundsupport, kan denna plattform vara den bästa för dig att köpa Shiba Inu.

KuCoin

KuCoin är också bland de bästa handelsplattformarna för användare som vill få tillgång till Shiba Inu. Denna kryptobörs har också funnits i många år nu och den har varit en av huvudkonkurrenterna till Binance.

KuCoin var en kryptovalutabörs som föredrog att undvika att begära användarnas privata information för att följa reglerna. Detta beror på att de bestämde sig för att ta ett mer flexibelt synsätt på hur man hanterar KYC-processer.

KuCoin logotyp

Nuförtiden har KuCoin blivit ett utmärkt alternativ för investerare som vill köpa Shiba Inu och få tillgång till en av de snabbast växande virtuella valutorna på marknaden. KuCoin, på liknande sätt som Huobi Global, erbjuder för närvarande bara ett handelspar: SHIB/USDT.

Dessutom har KuCoin lagt till stöd för olika betalningsmetoder. På så sätt kan användare köpa Shiba Inu och andra virtuella valutor med bara några klick och utan att behöva oroa sig för att inte ha någon tillgänglig betalningsmetod.

Poloniex

Poloniex är en annan kryptovalutabörs som erbjuder användarna tillgång till Shiba Inu. Denna börs är en av de äldsta på marknaden och den har erbjudit användarna ett brett utbud av digitala tillgångar. När kryptobörserna bara fokuserade på Bitcoin, Litecoin och Ethereum, erbjöd Poloniex ett brett utbud av tokens för handlare att köpa och sälja.

poloniex logotyp

Poloniex har bara ett handelspar för SHIB: SHIB/USDT. På så sätt kan investerare använda Tether för att få tillgång till denna snabbväxande virtuella valuta. Poloniex har också lagt till ett brett utbud av betalningsmetoder för användare att få tillgång till virtuella valutor.

Nuförtiden är Poloniex en av de bästa börserna för att köpa och sälja virtuella valutor, inklusive Shiba Inu.

Uniswap

Uniswap är en annan kryptobörs. Detta är en decentraliserad plattform som låter användare köpa och sälja digitala valutor genom swappar och likviditetspooler. Istället för att förlita sig på orderböcker arbetar Uniswap med likviditetspooler som belönar användare som tillhandahåller likviditet till dem.

UNISWAP-logotyp

Detta är en av de mest innovativa lösningarna som den decentraliserade finansmarknaden har erbjudit de senaste åren. Det positiva med Uniswap är att användare skulle kunna köpa Shiba Inu med ett brett utbud av digitala valutor.

Handelsparen är följande: SHIB/WETH, SHIB/KISHU, SHIB/USDT, LEASH/SHIB, AKITA/SHIB, ELON/SHIB, SHIB/ETH och många andra. I grund och botten kan många andra mynt användas för att köpa Shiba Inu på Uniswap-plattformen.

Om du vill veta var du kan köpa Shiba Inu är Uniswap en av de bästa plattformarna. Detta kanske inte är det bästa alternativet för nykomlingar eller investerare som vill använda fiat-valutor för att köpa Shiba Inu.

Hur förvarar man Shiba Inu?

Shiba Inu är en ERC-20-token som körs på Ethereum-nätverket. Det betyder att så länge du har en Ethereum-plånboksadress, skulle du kunna ta emot andra ERC-20-tokens.

Om du är en långsiktig innehavare bör du använda en hårdvaruplånbok som Trezor eller Ledger Nano. Det här är några av de mest användbara plånböckerna för att lagra digitala valutor under en lång tid eftersom de håller dina privata nycklar i kylförvaring (ej ansluten till internet).

Istället, om du är en Shiba Inu-användare som vill engagera dig med olika protokoll, använd mynten för att delta i olika aktiviteter, då skulle en vanlig mjukvaruplånbok vara det bästa alternativet. En mjukvaruplånbok skulle låta dig skicka och ta emot SHIB och det skulle också vara ett bra alternativ om du vill hantera dina pengar med lätthet.

De flesta investerare har två virtuella valutaplånböcker: en för att skicka och ta emot pengar (vanligtvis en mjukvaruplånbok) och en annan för att hålla pengar under en längre period (hårdvaruplånbok). Tänk på att hårdvaruplånböcker är betalda enheter som du måste köpa istället för att ladda ner dem gratis.Source link