Det finns många projekt i krypto- och blockchainhavet, men VeChain är definitivt ett av de mer intressanta. Det finns en hel del övertygande skäl till varför just detta projekt borde väcka ditt intresse.

Tio skäl att köpa VeChain

1. VeChain hjälper företag att spåra enorma mängder data inom olika fält. De använder IoT-sensorer för att samla in data som temperatur, fuktighet och acceleration. Genom att använda denna plattform kan vem som helst skanna en produkts QR-kod och få önskad produktinformation från tillverkning till förpackning.

[email protected]

2. TÜV Saarland har certifierat Vechain som a 5-stjärnig Blockchain-tjänsteleverantör. Det gör det möjligt för varumärken att digitalisera produkter i blockchain med hjälp av unika blockchain-identitetsmärken.

3. VeChains digitala fordonslösning lagrar kritiska data om bilar på sina blockchain. Det säkrar tillverkningsdetaljer, serviceinformation, försäkringsinformation och bankinformation. Världens främsta biltillverkare använder sig av denna teknik.

4. VET Superior-plattformen möjliggör ett blomstrande NFT-ekosystem. Vem som helst kan migrera och bygga sitt eget projekt på VeChainThor. VeChain är en av pionjärerna för att ansluta NFT: er med den verkliga världen. VeChain integrerar både DeFi (decentraliserad ekonomi) och CeFi (centraliserad finansiering). Denna strategi skapar en balanserad plattform och höghastighetsvärdeöverföringar.

[email protected]

5. VeChain använder olika typer av radiofrekvensmärken och sensorer för att samla in viktig data under transporten. Detta skapar ett kraftfullt och hållbart ekosystem för verksamheten.

6. Mobil plånbok: Användare kan sätta sin VET för att få lite passiv inkomst. Ju längre du spelar VET, desto mer tjänar du. Vem som helst kan ladda ner Thor Wallet från Android- och IOS-applikationer. Det säkrar mobilplånboken med säker 2-faktor-autentisering (2FA). Gränssnittet är enkelt att använda och intuitivt. Det tillåter också visning av transaktioner som hålls utanför din mobilplånbok.

[email protected]

7. På grund av projekt som Vechain är blockchain mer än bara en kryptovaluta nu. Dessutom har den uppgraderat blockchain-effektiviteten och ger effektiva alternativ.

8. VeChain introducerade också VeVote-plattformen. Detta är en transparent plattform där intressenter kan rösta.

9. VeChain Team: Sunny Lu är VD för VeChain och en av grundarna av VeChain. Han arbetade också som CIO i Louis Vuitton Kina. Dessutom har han stor erfarenhet av att arbeta för Fortune 500-företag.

[email protected]

10. Token Economics:
  • VET följer PoA-modellen (proof-of-Authority). En sådan konsensusmekanism ökar antalet transaktioner per sekund och nätets skalbarhet. Den använder en dubbel tokenmodell för att undvika en ökning av kostnaden för transaktioner när tokenpriset stiger.
  • VET-token används för handel på börser och används också för staking och generering av VTHO-tokens.
  • VeChainThor Energy (VTHO) – Denna token hjälper till att förbättra smarta kontraktstransaktioner. Endast utvecklare använder dessa tokens för att täcka sina kostnader för utförande av kontrakt.
Topppartnerskap
  • VeChain gör det möjligt för E-HCert-appen att spela in covid-19 fall. De arbetar också med China Animal Health And Food Safety Alliance (CAFA).
  • De har samarbetat med Travala.com att använda yrkesutbildning som ett betalningssätt för miljontals hotell världen över.
  • VeChain, med Oxfords universitet, föreslog en utvärderingsram för blockchain-konsensusprotokoll.
  • VETERINÄR, Renji Hospital och DNV GL tillsammans lanserade världens första Blockchain Intelligent Tumor Treatment Center.
  • De arbetar också med Walmart Kina att stärka en plattform för spårbarhet av livsmedel.
  • De har ett partnerskap med kineser biltillverkare BYD. VET bygger en dApp som spårar och registrerar utsläppsdata för olika fordon.
  • VeChain samarbetade med PwC för att öka användningen av blockchain-teknik i Asien.
Teknisk analys

I skrivande stund enligt Coingecko, VET-priset är 0,02367419 $, med en cirkulerande tillgång på 64,8 miljarder VET-mynt och en maximal tillgång på 86,7 miljarder. Några av de ledande börserna på vilka VETERINÄR är listade är Binance, Huobi Global, Binance.KR, VCC Exchange och Upbit.

Med ovanstående grundläggande nyheter och enligt det dagliga diagrammet nedan har det skapat ett nytt rekordhögt år 2021 0,032 $. Det får stöd runt 0,021 $ nivå, vilket är en 50% -nivå på Fibonacci. Om det kommer att bryta upp ovan kan det göra ytterligare en heltidshöjd på runt 0,041 dollar nivå.

[email protected]

Slutsats

VeChain är ett av de mest framgångsrika projekten att generera partnerskap. VET löser utmaningar i försörjningskedjan och medicinska fält. År 2021 kan vi förvänta oss utmärkt tillväxt och nya partnerskap från VeChain.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link