Introduktion

AGLD är protokollet eller ursprunget för bytet icke-fungibla token (NFT) som har skapat ett buzz på den privata kryptovalutamarknaden. Ordet icke-fungibel betyder unikhet utan möjlighet till ersättning, medan kryptovalutor är fungibla till sin natur.

Denna token har blivit populär bland spelare som spelar NFT-spel och gör det lättare för spelare att tjäna pengar i spelet. Dessa NFT:er kan användas för att representera flera verkliga enheter som foton, fastigheter, artefakter, digitala samlarföremål och domännamn, bland annat. NFTs har också ägandeuppgifter för överföring mellan innehavare.

Idén med AGLD-token lanseringen började ta form med lanseringen av en ny NFT-kollektion som heter loot (för äventyrare), även om det var Donn Hoffmans idé. Det bestod av vanlig text som beskriver den fiktiva äventyrsutrustningen för ett potentiellt spel som ännu inte har lanserats. Utan att skapa någon webbplats eller några marknadsföringsinsatser blev NFT-projektet viralt baserat på bara tweeten, med andra utvecklare som gick med på tåget för att skapa relaterade NFT-samlingar.

Online-spelande har vunnit enorm popularitet de senaste åren, särskilt under pandemin. Tonåringar och unga vuxna spenderar mycket tid på att spela onlinespel för skojs skull, vara sociala och interaktiva. En av de främsta anledningarna till AGLD krypto att skapa ett marknadsbryl i de digitala tokens är de dubbla fördelarna med underhållning i kombination med en möjlighet att tjäna pengar i spelet AGLD från andra.

Belöning för att plundra NFT-innehavare

Skapat som en belöning för potentiella loot-relaterade spel, erbjöds Adventure Gold Crypto till Loot NFT-innehavare, vilket gav ägaren rätt att göra anspråk på 10 000 AGLD. Utgående från AGLD-myntmarknadspriset på cirka 3 USD per enhet, skulle varje innehavare få mynt värda cirka 30 000 USD i den digitala plånboken. Totalt 2 400 digitala plånboksinnehavare lyckades lägga händerna på en av de ursprungliga loot-NFT:erna innan hela belöningen togs emot.

Unik investeringsmöjlighet

Det unika med Adventure Gold-krypto skulle kunna mätas, med sin stora och växande samhällsbas, där det uppmuntrar hänvisningsform av stöd. På grund av dess effektiva och unika protokoll har onlinespel anslutit sig till plattformen, och baserat på dess kod lanseras många derivatprojekt. Användarna har möjlighet att rösta på framtida krediter i spelet samtidigt som de använder AGLD-tokenet. Med tanke på haussearten i disken är det ett idealiskt investeringsval för de som letar efter en ny kryptovaluta med anständig avkastning.

Slutsats

Även om regler sannolikt kommer att ta form under den kommande vintersessionen i parlamentet när ett lagförslag för kryptovaluta kommer att införas, kan en investerare köpa kryptovaluta i Indien genom en av kryptovalutabörserna. ZebPay, som lanserades 2014, är den äldsta kryptovalutabörs i Indien, där en investerare kan öppna ett digitalt plånbokskonto och börja köpa eller sälja AGLD.Source link