VeChain Foundation tillkännagav nyligen sitt partnerskap med Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) Blockchain Innovation Hub.

RMIT Innovation Hub ansluter sig till VeChain-stiftelsens VeResearch-program, som fungerar som grund för detta samarbete.

Om VeResearch-programmet

VeResearch-programmet lanserades ursprungligen av VeChain Foundation i januari 2018. VeResearch har varit en stor kraft bakom VeChains framsteg inom blockchain-baserad teknik. Som ett globalt innovativt forskningsbidragsprogram har VeResearch samarbetat med globala forskargrupper i världsklass för att tillsammans utveckla blockchain-lösningar.

Lösningar som har utvecklats genom VeResearch har inriktats på förbättringen av VeChainThor och förbättringen av blockchain-industrin i stort. Målet med VeChain är också att integrera blockchain i olika branscher genom att skapa broar mellan den verkliga världen och blockchain-tekniken. Bidragsprogrammet är utformat för att ge utvecklare och akademiker möjlighet att skapa praktiska svar på hög nivå på de industriella utmaningar som företag står inför idag.

I linje med VeChains mål har VeResearch gått samman med RMIT Blockchain Innovation Hub. Det ursprungliga målet för detta partnerskap är att påskynda standardiseringen av blockchain samförstånd och förbättra nuvarande studier om blockchain-styrningsmodeller.

VeChain x RMIT Blockchain Innovation Hub

RMIT Blockchain Innovation Hub är känt som det första forskningscentret i världen baserat på blockchain-teknikens samhällsvetenskap och samlar ett fantastiskt team av samhällsvetenskapliga forskare och ekonomer. Teamet inkluderar Dr. Chris Berg, som är en TV-mediekommentator och en vetenskaplig bidragsgivare i Australian Journal of Political Science. Han är också meddirektör för RMIT Blockchain Innovation Hub.

På tal om partnerskapet sa Dr. Chris Berg: ”RMIT Blockchain Innovation Hub är glada över att arbeta med en av världens ledande blockchain-plattformar för att utforska och undersöka styrningsmodeller för offentliga blockkedjor. Med denna viktiga forskning hoppas vi kunna bygga mot en allmän teori om blockchain-styrning som bidrar till VeChains ekosystem och ger fördelar för den bredare blockchain-gemenskapen. ”

RMIT-teamet kommer att arbeta nära VeResearch-teamet. Medan vi fokuserar på blockchain-baserade styrningsmodeller och förbättrar standarden för blockchain-styrningskonsensus, kommer ett ramverk för att jämföra och utvärdera styrningssystem för offentliga blockkedjor utvecklas.

På grund av sin forskning på hög nivå har VeResearch arbetat nära med olika högprofilerade akademiska institutioner, inklusive University of Oxford, Michigan State University, Dartmouth College, South China Normal University och Tsinghua University.

Tidigare, VeChain samarbetade med I-Dante och utvecklade E-HCert, en blockchain-baserad COVID-19-registerapp. E-HCert-appen tillhandahåller en arkivlösning för COVID-19 RT-PCR (realtidspolymeraskedjereaktion) och antikroppstester (Rapid Test) -register.

Vid tidpunkten för publicering, VeChain (VET) pris var $ 0,01924698 med en 24-timmars handelsvolym på $ 500,819,245. VET-priset steg också med 15,5% under det senaste dygnet. Den har en cirkulerande tillgång på 64,8 miljarder mynt och en maximal tillgång på 86,7 miljarder. Binance är också den nuvarande mest aktiva marknadsutbildningen.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link