VeChain, ett av de ledande blockchain-projekt som fokuserar på leverantörskedjan, uppnådde en imponerande tillväxt 2020. Även med de oöverträffade utmaningarna på grund av den globala pandemin satte den produktutvecklingen i framkant. Imponerande 2021 använder Medelhavssjukhuset på Cypern det för att lagra COVID-19-vaccinationsregister.

Medelhavssjukhuset på Cypern, en av de största privata hälsofaciliteterna i landet, vaccinerade 100 läkare och personal den 4 januari 2021. Enligt den officiella bloggen var detta den första dosen COVID-19-vaccination som dessa människor gav. Intressant nog fick alla 100 av dem ett digitalt certifikat på E-HCert App (byggt på VeChain) för sin vaccination.

I maj 2020 hade VeChain samarbetat med I-Dante för att utvecklas tillsammans E-HCert-app, drivs av VeChainThor blockchain. Appen kan arkivera register över COVID-19 RT-PCR och antikroppstester. Men den här gången används den också för att lagra vaccinationsdata. Imponerande, appen är GDPR-kompatibel och användarna har fullständig kontroll över sina profiler.

Den digitala hälsoreformen

VeChain har nyligen fokuserat på att reformera sjukvårdssektorn som använder blockchain-teknik. Det beror på att blockchain optimerar arbetsflödesdesignen för alla sjukvårdssystem. Tillsammans med det kan patienterna säkert hålla sina register. Som ett resultat samarbetar VeChain med några av de bästa sjukvårdscentren för att påskynda digitaliseringen av vårdbranschen.

Medelhavssjukhuset på Cypern började använda E-HCert-appen i juni 2020. Mellan juni 2020 och augusti 2020 registrerade appen COVID-19-testrapporter på över 8000 personer. Detta är dock inte det första hälsocentret som använder E-HCert App. I december 2020, en annan ledande medicinsk anläggning på Cypern, Aretaeio Hospital anslöt sig till VeChain ToolChain ™ -plattformen. Dessutom integrerade den också E-HCert-appen i alla sina laboratorietesttjänster.

Fantastiskt 2020

VeChain fick mycket uppmärksamhet efter lanseringen av mainnet. Sedan dess har volymen av inhemska VET-tokens ökat i volym över börserna.

År 2020 behandlade mainnet 4,4 miljoner transaktioner och fick 8 stora uppgraderingar. Här är VeChain 2020 i recensionen.

VET-pris

Under de senaste 30 dagarna har VET, det inhemska VeChain-tokenpriset hoppat över 60%. Dessutom är det vid tidpunkten för pressen handlar nära $ 0,029.

Kolla in några mer intressanta marknadsgrejer på vår Altcoin Buzz Youtube-kanal och missa inte vår gratis krypto handelssignaler.

Source link