Seven Seven Six, riskkapitalföretaget till Reddits medgrundare Alexis Ohanian, och Polygon har undertecknat ett nytt avtal för att stödja nya projekt som arbetar med Web 3.0-initiativ. Initiativet på 200 miljoner dollar skulle också ha fokus på spelappar och sociala medieplattformar. Målet är att utöka inte bara Web 3-applikationer utan också hjälpa Polygon-ekosystemet att expandera.

Polygon och riskkapitalbolag lanserar en ny $200-fond

Polygonprojekt skulle nu kunna få finansiering genom detta nya partnerskap mellan Polygon och Seven Seven Six. Med expansionen av andra blockkedjenätverk förutom Ethereum (ETH), sökte ekosystemet efter nya projekt som skulle kunna ge innovativa lösningar till kryptovalutor och blockkedjenätverk.

Polygon har blivit ett av de största nätverken i världen. Investerare och utvecklare ägnade stor uppmärksamhet åt detta nätverk som erbjöd nya och unika lösningar till kryptoanvändare. En av de viktigaste egenskaperna hos Polygon (MATIC) är att den gör det enkelt för användare att skicka och ta emot överföringar. Jämfört med Ethereum är Polygon snabb och billig att använda, vilket låter projekt skapa innovativa lösningar utan att behöva oroa sig för trängsel.

Sandeep Nailwal, medgrundare av Polygon, sa om denna nya fond för att hjälpa Web 3-projekt ovanpå detta blockchain-nätverk:

“[Social media business models have] en djupgående inverkan på vår värld. Användare skapar värdet, kontrollerar nätverket och skördar frukterna.”

Det är första gången som Seven Seven Six bestämmer sig för att arbeta med Web 3-initiativ. Låt oss inte glömma att andra företag som Facebook också nu fokuserar på olika Metaverse-lösningar som vanligtvis är kopplade till virtuella valutor, virtuell mark och andra typer av innovativa projekt.

Polygon är nu den 14:e största virtuella valutan i världen. Med de senaste årens expansion av digitala tillgångar har Polygon definitivt varit ett av de mest anmärkningsvärda projekten. MATIC är numera en större digital tillgång än många äldre projekt som Litecoin (LTC), Chainlink (LINK), Bitcoin Kontanter (BCH) eller Monero (XMR), bland annat.

Med ekosystemet växande och mognare kan det vara möjligt för MATIC att nå ännu högre positioner på kryptomarknaden. Det finns många olika möjligheter för projekt att utveckla sina initiativ ovanpå Polygon. Denna nya fond förväntas hjälpa Web 3 och liknande projekt att hitta ett bra ställe att utveckla sina lösningar.Source link