VeChain är en av världens ledande blockchain-applikationsplattformer som drivs av företagets adoption.

VeChain grundades 2015 och är ett av de tidigaste blockchain-teknikföretagen i världen med kontor i Kina, Europa, USA, Singapore och Japan. Eftersom det är säsongen för mynt som har lanserats tidigt, skulle det vara intressant att följa VET Price.

Tvärvetenskapliga branscher

VeChain har stöttat användningsfall för digitala affärstransformationer för blockchain-lösningar i industrier så olika som mode, vin, bil, livsmedelssäkerhet, koldioxidutsläpp och jordbruk.

Enkel att implementera Blockchain-plattform

VeChain är en robust och säker blockchain-infrastruktur med nyckelfärdiga lösningar med både mjukvara och hårdvara garanterar en snabb implementering för företag och utvecklare.

Partnernätverk för ekosystemutvidgning

VeChains affärsekosystem inkluderar många affärs- och teknologipartners som främjar antagande och innovation av blockchain-applikationer genom att stärka varandra och skapa exponentiellt värde för alla nätverksdeltagare.

Lösningar

VeChain erbjuder en rad lösningar på företagsnivå enligt nedan:

  1. Digital Carbon Ecosystem Solution
  2. Konsumentförtroendeindexplattform
  3. Fordonspasslösning
  4. Detaljhandeln
  5. Logistisk lösning
  6. Flytande naturgaslösning
  7. Lösning för distribution av digitalt innehåll
  8. Elektronisk dokumentinsättningslösning
  9. Jordbrukslösning
VeChain verktygskedja

VeChains plattform Blockchain-as-a-Service (“BaaS”) heter ToolChain. ToolChain är en omfattande blockchain-plattform som erbjuder olika tjänster. Dessa inkluderar: hantering av produktens livscykel, processkontroll i leveranskedjan, datainlämnande, datacertifiering och processcertifiering. Med ToolChain kan alla storlekar, oavsett hur stora eller små, använda blockchain-teknik för att ytterligare förbättra varumärkesuppfattningen och värdet samt att expandera till nya affärsmodeller.

Låt oss granska VET Price.

VET / USD – Prediction

vet

VETERINÄR handlas för närvarande över supportzonen till $ 0,1261. Dess första motstånd kommer att vara på $ 0.1358. Om det kan bryta motståndet och stänga ovan, kan vi börja se ett steg mot $ 0.1417, $ 0.1513, $ 0.1581 och $ 0.1668. 0.1668 är en viktig motståndsnivå och vi kan se en liten avvisning där. Om VET kan vända detta motstånd mot stöd kan vi börja se en större rally mot $ 0,1918, $ 0,2324, $ 0,2728 och $ 0,2980.

VETERINÄR handlas för närvarande till $ 0,1333 med ett börsvärde på $ 8,915,654,688. Dess handelsvolym var 24 timmar 1 441 354 250 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link