London, Storbritannien, 28 december 2021, Chainwire

MahaDAO, en decentraliserad autonom organisation, tillkännagav nyligen lanseringen av MahaChain, en revolutionerande blockchain med inbyggd robust ekonomisk policy som drivs av smarta kontrakt.

MahaChain, som liknar policyer utfärdade av en centralbank, implementerar olika ekonomiska policyer, såsom kvantitativa lättnader, återköp, räntor för att främja och öka tillväxten av dApps inom MahaChain-ekosystemet i en decentraliserad miljö.

MahaDAO är ett namn synonymt med decentralisering som tar ett samhällscentrerat tillvägagångssätt för att bana väg för en ny och bättre finansvärld med en rättvis, icke-koncentrerad reserv av rikedom. Lanseringen av MahaChain kommer att främja MahaDAOs vision och skapa ett skalbart, säkert och decentraliserat blockkedjenätverk.

MahaChain – Den DAO-drivna blockkedjan med inbyggd ekonomisk politik

MahaChain kommer att lanseras under det första kvartalet 2022, med testnätets lansering i januari 2021. Dessutom kommer den ekonomiska politiken att kodas in i MahaChain i början av 2022 i en whitepaper skriven gemensamt av Steven Enamakel (MahaDAO Creator) och Suhas Kulkarni (Ekonom). Införandet av ekonomisk politik kommer att hjälpa MahaDAO att effektivt skapa och styra en helt decentraliserad ekonomi.

MahaChain är en EVM-gaffel som använder en Proof-of-Stake konsensusalgoritm som ursprungligen konceptualiserades av POSDAO. Dessutom kommer blockkedjan initialt att stödja 100 valideringsnoder valda genom en decentraliserad röstningsmekanism som involverar $MAHA-tokeninnehavarna. Med denna design med dubbla token kommer rollen som $MAHA att öka ytterligare som en Proof-of-Stake-token som används för att styra och säkra $ARTH.

Efter lanseringen av MahaChain kommer MahaDAO att öppna porten till världen av DeFi, NFTm Gaming och dApp-byggare. Användare kan nu distribuera sina dApps på MahaChain och få MAHA-tokens som ekonomiska belöningar. Blockkedjans primära fokus förblir dock på höginflationsländerna som Venezuela, Argentina, Turkiet, etc. Invånare i dessa länder kan interagera med en inflationssäker stabil valuta och samtidigt investera och interagera med projekt byggda på MahaChain.

MahaChain är unik och har ett annat tillvägagångssätt än andra lager-1 EVM-kedjor i branschen. Det kommer att stödja interoperabilitet på dagen noll med flera bryggare för att hjälpa användare att interagera med dApps och utnyttja likviditeten på andra blockkedjor som Ethereum, Polygon, BSC Chain, från MahaChain.

Om MahaDAO

MahaDAO är en gemenskapsdriven DAO som syftar till att stärka världen genom att bevara sin köpkraft med ARTH, världens första Valuecoin. $ARTH tacklar US-dollarinflation och är resistent mot finanskrisen och låg volatilitet.

En annan token, $MAHA-token, spelar en avgörande roll i ekosystemet eftersom det är styrningstoken för ARTH valuecoin. Det ser till att systemet förblir decentraliserat och fritt från manipulation av någon enskild enhet. För att lära dig mer om MahaDAO, besök https://mahadao.com/.

Sociala länkar

Hemsida” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>Hemsida | App” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> App | Telegramchatt” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> Telegramchatt | TG ANN” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> TG ANN | Twitter” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> Twitter | Disharmoni” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> Disharmoni | Reddit” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> Reddit | Github” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> Github

Kontakter

Skapare

Source link