Drömmen för kryptohandlare är att tjäna pengar på kryptomarknaden. Men detta kräver mycket forskning för att fastställa högpotentiala kryptotillgångar. Som tur är behöver du inte göra allt det hårda arbetet själv. Vi har en myriad av plattformar som förutspår priser på kryptovalutor.

Dessa webbplatser kombinerar matematisk, artificiell intelligens och datormodeller för att prognostisera priser baserat på historiska data och den nuvarande marknadsmiljön. Många sajter gör det svårt att välja de bästa sajterna. Om du är förvirrad över vilken sida du ska följa har du kommit till rätt ställe.

Nedan är de bästa webbplatserna för kryptoprognos. Låt oss hoppa direkt in.

1.   CryptoPredictions.com

CryptoPredictions.com ger förutsägelser för över 11 000 kryptovalutor. På webbplatsens hemsida kommer du att se en lista över de bästa digitala valutorna, deras pris, börsvärde, 24-timmars procentuell förändring i pris och daglig volym. Ännu viktigare, det finns en sjudagarsprognos för varje kryptovaluta och en grafisk representation av ettårsprognoserna. Diagrammet gör att du kan visualisera siffrorna de förutsäger på webbplatsen.

Om du behöver se mer detaljerade förutsägelser kan du klicka på namnet på kryptovalutan som du vill se prognoser för och du kommer att dirigeras till de dagliga, månatliga och årliga förutsägelserna. Webbplatsen förutspår framtida priser genom att skanna historiska marknadsdata, inklusive växelkurser. Virtuella valutor med mer historisk data har högre prediktionsnoggrannhet. Webbplatsen uppger att de förstår att kryptomarknaden är mycket dynamisk. Av denna anledning uppdateras prognoserna för alla kryptovalutor med marknadsvärde (cirka 3000 mynt) var femte minut. Resten uppdateras dagligen.

De har även ytterligare funktioner, varav en låter dig filtrera mellan mynt. Genom att använda detta verktyg kan du filtrera mellan Meme-mynt, Stablecoins, Sportmynt eller mellan algoritmer eller plattformar. Om du inte är baserad i USA, stöder webbplatsen att ändra standardvalutan där du ser alla förutsägelser (det finns 32 olika valutor att välja mellan). Alla verktyg och funktioner som finns tillgängliga på CryptoPredictions.com är gratis; du behöver inget abonnemang.

2.   TradingBeasts

TradingBeasts.com/crypto ger förutsägelser för mer än 2500 mynt. Förutsägelserna beräknas baserat på historiska data samtidigt som matematiska formler som linjär och polynomregression används. Hos TradingBeasts hittar du det förväntade lägsta, genomsnittliga och högsta priset för varje månad på året. De ger 3 år i förväg förutsägelser.

På grund av kryptomarknadens dynamiska karaktär har den ett liveflöde för kryptovärde där kryptohandlare kan övervaka kryptons prisnivå i realtid. TradingBeasts tillhandahåller inte bara förutsägelser för kryptovalutor; den tillhandahåller också senaste nyheter, handelsguider och en ordlista med kryptotermer med enkla illustrativa förklaringar. Du hittar här också en lista över välrenommerade kryptomäklare med konkurrenskraftiga avgifter och ett gediget regelverk.

Förutsägelserna finns på åtta språk, inklusive engelska, italienska, tyska och franska.

Precis som med den tidigare sidan är TradeBeasts förutsägelser helt gratis. Du behöver inte betala någon prenumerationsavgift för att få tillgång till mer information och bättre förutsägelser.

3.   CoinMarketcap

Coinmarketcap.com/price-estimates/ är en annan sida som tillhandahåller kryptoförutsägelser. Till skillnad från andra sajter är prognoserna här användargenererade. Det betyder att vem som helst kan ge uppskattningar för sina favoritkryptovalutor. Mynten rankas baserat på det totala antalet uppskattningar. Förutom antalet personer som uppskattade priset, kan du också övervaka det genomsnittliga och medianpriset som alla användare förväntar sig. Det finns uppskattningar för denna och nästa månad.

De sociala prisuppskattningarna tillåter alla webbplatsbesökare att skicka in sina uppskattningar i upp till sex månader. Deadline för att lämna uppskattningar för varje månad är den 21:a. Coinmarketcap sammanställer sedan data och visar genomsnitts- och medianprisförutsägelser.

Du måste skapa ett konto och skicka in din uppskattning för att komma åt de sociala uppskattningarna. Om du vill erbjuda bättre förutsägelser låter CoinMarketCap dig redigera din uppskattning. Till exempel är medianuppskattningen för Bitcoin för december 2021 $57 348,95, medan det förväntade genomsnittspriset för Bitcoin den 31 december är $57 822,26, vilket är $8 483,02 (17,19%) utöver det nuvarande priset.

4.   FxEmpire

FxEmpire förutsägelser är ganska olika från resten. De ger inga siffror baserade på datorformler och algoritmer. Istället är förutsägelserna en sammanställning av tekniska och fundamentala analyser förberedda i en artikel av erfarna kryptoexperter. Till exempel har Bob Mason tillhandahållit en grundlig analys av Shiba Inu baserat på data från den 5 december. Du hittar förutsägelser för bästa kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Ethereum, Zcash, Ripple Litecoin, EOS, Tron och Bitcoin Cash. FX Empire erbjuder också förutsägelser för råvaror, valutor och index. Det håller dig också uppdaterad med nyheter om kryptovalutor och andra marknader.

5.   Coingape.com

Sist på vår lista är Prisförutsägelsesida för Coingape. Webbplatsen erbjuder detaljerade förutsägelser för större valutor, inklusive IOTA, XRP och Bitcoin. Förutsägelserna baseras på fundamental och teknisk analys.

Coingape innehåller också experters uppfattning och förutsägelser av andra publikationer. Du får därför en övergripande bild av marknaden och framtida prisrörelser. Du kan också göra jämförelser mellan Coingapes förutsägelser och prognoser från andra sajter tillgängliga på Coingape-plattformen.

Prognosen varierar från medellång sikt till lång sikt efter 2025. Webbplatserna erbjuder också en detaljerad analys av Bitcoin, Altcoins, meme-mynt, metaverse-tokens, NFT-tokens och Defi-tokens. Förutom förutsägelser om kryptopris, erbjuder plattformarna handelsidéer. Du kommer också att få uppdaterade nyheter och recensioner av bästa kryptoprojekt. Förutom engelska finns informationen tillgänglig på spanska och portugisiska.

Slutsats – Vilka är de bästa webbplatserna för kryptoprognos

Handel med krypto kan vara ganska lönsamt. Men på grund av hög volatilitet är du benägen att göra förluster. Därför kommer korrekta förutsägelser till nytta för att förhindra förlustbringande. Den goda nyheten är att vissa webbplatser erbjuder kryptoförutsägelser baserade på historiska prisrörelser och projicerar prisbeteendet i framtiden med hjälp av datorer, artificiell intelligens och matematiska modeller. Du kanske vill överväga att använda några av de webbplatser som nämns idag tillsammans med din egen analys innan du bestämmer dig för att investera dina pengar i någon kryptovaluta. Kom ihåg att dessa förutsägelser inte är finansiella råd. Därför bör du göra din due diligence och ta prognoserna med en nypa salt.Source link