München, Tyskland, 5 januari 2022,

Gains Network, skapare av nästa generations decentraliserade handelsplattform gTrade, har ansökt om $750 000 i finansiering från Polygon DeFi för att nå de kommande två stora milstolparna på sin färdplan.

Gains Network har låst upp en initial budget på $250 000 i MATIC-tokens för att hjälpa det att nå fyra nyckelmål inom de kommande två månaderna. Dess första milstolpe, som sattes för 1 månad sedan och nästan redan nås av enbart organisk tillväxt, inkluderar att upprätthålla $30 miljoner+ i daglig handelsvolym i minst 10 dagar, och $20 000 maximal säkerhet per handel som möjliggörs av dess DAI-valv. Ytterligare mål inkluderar $4 miljoner i GNS/DAI-likviditet och $2 miljoner av det totala värdet låst i DAI-valvet, som redan har uppnåtts.

Även om de är ambitiösa när dessa mål fastställdes, gör den senaste tidens snabba tillväxt att gTrade redan är på god väg att nå dem, med ett nuvarande genomsnitt på 20 miljoner USD i daglig handelsvolym och en säkerhet på max 18 000 USD per handel, stigande från bara 6 000 USD innan dess DAI valvuppdatering för mindre än två veckor sedan. Den har också mer än $7 miljoner i TVL i GNS/DAI LP-skivor och har lyckats nå $1,8 miljoner TVL i sitt DAI-valv bara 4 dagar efter öppningen.

Gains Network bygger gTrade, en supersnabb och likviditetseffektiv decentraliserad hävstångshandelsarkitektur som utnyttjar Polygon blockchain på bästa sätt, ett protokoll och ramverk för att bygga och ansluta Ethereum-kompatibla blockchain-nätverk och ett ekosystem av DeFi-appar med lägre transaktioner kostnader och snabbare hastigheter än Ethereum.

gTrade erbjuder stora fördelar för handlare, inklusive hävstång på medianspotpriser och löftet om 0 % finansieringsavgifter och 0 % prispåverkan tack vare dess unika tillgångsagnostiska syntetiska handelsarkitektur som drivs av prägel och bränning av dess inhemska GNS-token.

GTrade-plattformen erbjuder för närvarande 43 kryptovalutor med 5 till 150 gångers hävstång, plus 10 stora Forex-par med upp till 1 000 gånger hävstång, med en helt on-chain arkitektur. Affärer utförs exakt genom Gains Networks on-demand Chainlink decentraliserade Oracle-nätverk till medianspotpriset från flera börskällor för att säkerställa att handlare får rättvisa priser. gTrade har också fördelen att inte kräva likviditet för varje par, eftersom 100 % av likviditeten för avvecklingar på alla handelspar backas upp av GNS/DAI-poolen och DAI-valvet.

Gains Network tror att gTrade-plattformen nu är redo att hantera tusentals användare och hundratals miljoner i volym, så nu är det dags att växa. Dess ambitiösa färdplan kräver ytterligare 500 000 USD i finansiering från Polygon DeFi för att nå sin andra milstolpe, som kräver 100 miljoner USD i daglig handelsvolym under minst 10 dagar, max 50 000 USD. per handelssäkerhet, 10 miljoner USD i GNS/DAI LP-skivor och 5 miljoner USD insats i DAI-valvet.

Gains Network sa att dess yttersta mål är att göra gTrade och Polygon till den primära destinationen för decentraliserad hävstångshandel på blockkedjan. “Det är ett stort nöje för oss att arbeta med Polygon för detta handelsincitamentsprogram. Gains Networks uppdrag med gTrade har alltid varit att ge en innovativ, decentraliserad och rättvis lösning för hävstångshandel. Det är nu dags för världen att inse att Polygon är blockkedjan att handla med hävstång!” berättade Sébastien, deras grundare.

Om Gains Network

Gains Network bygger ett innovativt DeFi-ekosystem av produkter på Polygon. Med sin gTrade-plattform syftar den till att föra likviditetseffektiv decentraliserad handelsarkitektur till Polygon-blockkedjan.

KontakterSource link