Med tillväxten och expansionen av den decentraliserade finansmarknaden (DeFi) har vi sett skapandet av nya kryptoprotokoll. Via dessa plattformar kan användare byta, satsa och tjäna kryptotoken. Det kanske inte är så lätt för användare att välja ett DeFi -protokoll.

Att välja en plattform skulle faktiskt kräva att användarna analyserar var och en av detaljerna i dussintals DeFi -protokoll. Detta är vanligtvis inte en lätt uppgift och det kan kräva mycket tid från användarna. Det är här Vortex DeFi vill låsa upp DeFi -världen genom sina aggregeringsmöjligheter.

I den här guiden kommer vi att gå in på alla detaljer om Vortex, hur denna plattform fungerar för närvarande och varför du bör bry dig om det. Utan vidare, låt oss börja med Vortex -granskningen.

Vad är Vortex?

Vortex DeFi är en decentraliserad plattform som syftar till att sammanföra de ledande protokollen och plattformarna för användare för att få den mest värdefulla informationen om de mest avancerade DeFi -protokollen i världen.

Vortex -ekosystemet stöder olika populära DeFi -protokoll som bland annat MakerDAO, Compound, AAVE, Yearn.Finance, Curve, Uniswap, Idle, Nexus Mutual, Kava och 1inch. Vortex fungerar som en enstaka gateway och DeFi-aggregator för att användare ska få tillgång till korrekta data från ovan nämnda protokoll.

Företaget har arbetat nu i nästan ett år. Under de första månaderna efter att de skapats arbetade de i smygläge för att bygga en minsta livskraftig produkt. Under de senaste åren har det funnits flera Initial Coin Offerings (ICO) och projekt som lanserades på marknaden utan ett projekt eller en levande produkt.

Det var här Vortex ville göra skillnad. Professionella teamet bakom Vortex DeFi skapade en produkt innan han kunde göra en IDO på Duckstarter i februari 2021. IDO var verkligen en omedelbar framgång. Teamet kunde skapa en 25x avkastning till investerare.

Vortex DeFi -funktioner

Vortex -ekosystemet är uppdelat i olika delar som inkluderar följande:

  • V-Pay: fiat-ramper för att köpa och sälja tokens med kreditkort eller banköverföringar
  • V-Swap: peer-to-peer kryptotillgångsbytesplattform
  • V-NFT: kapitalförvaltning och swappar med Vortex Ecosystem
  • V-Yield: tjäna belöningar för att sätta in dina kryptor
  • V-Dex: DEX för blockchain-tokens och DeFi-tillgångar
  • V-Insure: Försäkring för DeFi-exponering

Ekosystemet är helt anslutet och det ger användarna en sömlös upplevelse att få tillgång till de mest avancerade krypto DeFi -lösningarna på marknaden. Följande är bara några av de viktigaste produktfunktionerna som du för närvarande kan hitta på Vortex DeFi.

Låna

DeFi har gjort det möjligt för kryptosamhället att låna tillgångar med digitala valutor som säkerhet. Tack vare användningen av smarta kontrakt sätter användarna in säkerheten och de får pengar som kan användas var som helst. Användaren måste ge tillbaka pengarna plus ränta för att få tillbaka sin säkerhet.

Försäkrad

Med ett brett utbud av DeFi -lösningar är det också nödvändigt att vara skyddad för att fungera med vetskap om att du är täckt vid oönskade händelser. Med en försäkringslösning får du täckning mot smarta kontraktsbrott och minskar din risk och exponering för några av de mest lönsamma men också riskfyllda plattformarna.

Låna och tjäna

Om du föredrar att tjäna belöningar på din krypto kan du också göra det tack vare Vortex DeFi. Användare kan låna ut sina pengar och tjäna belöningar på kryptoinsättningarna de gör. Du kommer att ha några av de mest optimerade räntorna som för närvarande finns i branschen. På så sätt behöver du inte vara orolig för att leta efter de mest avancerade plattformarna.

Icke-depå

En av de viktigaste sakerna på kryptovalutamarknaden är att se till att våra tillgångar är under vår kontroll. När vi använder krypto -utbyten (centraliserade plattformar) äger vi inte våra privata nycklar. Det betyder att plattformen i sig hanterar och skyddar våra medel snarare än oss.

Det är därför Vortex arbetar med ett icke-vårdnadssätt. Du är ägare till dina tillgångar, som kommer att lagras i en kontraktsplånbok. Vortex har inte tillgång till dessa medel. Kom ihåg, “inte dina nycklar, inte din krypto.”

Byta

Dessutom är byte en av de viktigaste tjänsterna som erbjuds av DeFi -kryptoplattformar. Du skulle också få tillgång till den genom att använda omedelbar likviditet från flera decentraliserade börser. Den gamla tiden som letar efter de bästa priserna och den största likviditeten är nu borta. Vortex gör det snabbare och enklare för dig att få tillgångarna du vill ha med den likviditet du behöver.

Kapitalförvaltning

Slutligen erbjuder Vortex DeFi också användarna möjligheten att använda ett enda gränssnitt för alla DeFi -behov du har. Detta minskar besväret med en enorm UI -inlärningskurva och gör det möjligt för användare att ha en unik plattform för alla behov de har.

Team

Teamet på en plattform är en av de viktigaste aspekterna av ett kryptoprojekt. Detta är också en av aspekterna där VortexDeFi blir en tydlig ledare.

Rahul Singh är grundaren av plattformen. Han är en produktchef med mer än 12 års erfarenhet inom flyg- och detaljhandeln. För att erbjuda några av de bästa lösningarna till kunderna bestämde han sig för att ta med sin tekniska expertis och kunskap till DeFi -marknaden för att bygga Vortex DeFi -plattformen.

Andra teammedlemmar inkluderar Lester, som arbetar som strategisk rådgivare, Sunil, teknisk chef och en grupp med tre utvecklare och en community manager.

Vortex DeFi färdplan

Låt oss nu gå till den sista delen av denna Vortex -granskning för att analysera färdplanen och vilka är de viktigaste planerna för detta projekt för de kommande månaderna. Med den första milstolpen uppnådd (V-Yield) planerar teamet att lansera V-NFT-lösningen i september.

Detta skulle göra det möjligt för användare att hantera olika NFT -tillgångar inom Vortex -plattformarna genom dess integration med Opensea, en av de mest populära NFT -marknadsplatserna i världen just nu.

Den tredje milstolpen inkluderar två andra produkter: V-Swap och V-Insure. V-Swap-milstolpen inkluderar en aggregering med 1-tums växel och byte för ETH-, Polygon- och Binance Smart Chain (BSC) -kedjor. V-Insure-produkten skulle också anslutas och integreras med Nexus Mutual, ett av de viktigaste DeFi-protokollen för försäkringsbranschen. Detta beräknas ske i oktober.

Slutligen förväntas V-Pay-integrationen för december i år, genom en unik integration av betalningsportar. Målet är att möjliggöra en fiat-ramp på Vortex-ekosystemet. Detta skulle lösa en av de främsta utmaningarna för DeFi -branschen som helhet: fiat -integration.

Final Words on Vortex DeFi Review

I denna Vortex DeFi Review har vi analyserat huvuddragen i denna plattform och de lösningar som de planerar att erbjuda i framtiden. Vortex DeFi siktar på att bli den samlade platsen för hela DeFi -marknaden genom ett stort antal integrationer och tjänster. Detta förväntas hjälpa till att expandera DeFi -marknaden och hjälpa användare att få tillgång till några av de mest innovativa DeFi -lösningarna runt om i världen.Source link