Hongkong, Hongkong, 14 januari 2022, Chainwire

Det första röstningsevenemanget för blockchain person of the year 2021, med VotingDAO i spetsen, går live och syftar till att erkänna inverkan och kärnbidrag i blockkedjeområdet.

RöstningDAO försöker förändra paradigmet genom att introducera ett nytt och potentiellt spelförändrande koncept: “Vote-to-Mint”, eller ett helt decentraliserat röstningssystem på blockchain. VotingDAO testar för närvarande konceptet “vote-to-mint” med lanseringen av det första blockchain-evenemanget Årets person. Blockchain-entusiaster, studentledare, utvecklare, professorer, uttråkade apor och andra från Hong Kong, USA, Storbritannien och Taiwan är DAO:s kärnbidragsgivare.

Ett smart kontrakt för transparens och tillförlitlighet skulle styra röstningssystemet. Användare skulle rösta på kedjan med sin Metamask-plånbok på VotingDAOs projektsida. Detta banbrytande koncept kommer att testas senare denna månad när VotingDAO är värd för sitt första röstningsevenemang för blockchain-person av året 2021.

Detta röstningsevenemang är VotingDAO:s första försök att föra in praktiska användningsfall i det decentraliserade röstningssystemet; varje röst har samma vikt. Väljare som deltar i detta evenemang kommer att få en NFT som röstbevis och ett tecken på VotingDAO:s uppskattning för folkets stöd. Eventet “Årets blockchain-person” är ett socialt experiment utformat för att undersöka de verkliga tillämpningarna av blockchain-teknik och NFT:er bortom konstsamlingar.

Dessutom nominerade nyckelintressenter som DAO influencer @0xJim, VD från Consensys, Yat Siu från Animoca Brands, Jason Choi från Spartan Group och andra de nominerade. Dessutom är Vitalik Buterin, Sam Bankman-Fried, Elon Musk, Changpeng Zhao, OpenSea-grundare, ConstitutionDAO och andra (54 totalt) bland de nominerade.

VotingDAO lanserade detta röstningssystem i samband med årets blockchain-person eftersom teamet ansåg att det bara var lämpligt att använda det för att fira blockchain-världens prestationer och triumfer genom ett offentligt val av en Blockchain Person of the Year. BPOY2021 skiljer sig från aktuella person of the Year-evenemang genom att det inte kureras/bestäms av en liten grupp människor. Alla med en kryptovaluta-plånbok bör och kommer att kunna rösta i detta potentiellt historiska val.

Om VotingDAO

VotingDAO är en decentraliserad autonom organisation som syftar till att återuppfinna röstningsprocesser genom att införliva blockchain-teknik och NFTs för att skapa en banbrytande, helt decentraliserad röstningsmekanism som kallas “vote to mint”. VotingDAO strävar efter att skapa ett helt öppet och transparent röstningssystem där allmänheten kan få tillgång till varje röst i ansvarssyfte. VotingDAO anser att denna ideella strävan är en praktisk och pragmatisk metod som kan föra oss närmare konceptet med ett genuint demokratiskt val än någonsin tidigare.

För mer information besök :
Twitter: @votingdao
Instagram: @votingdao
Discord-server: https://discord.gg/votingdao
Medium: https://medium.com/votingdao

KontakterSource link