New York, USA, 3 december 2021, Chainwire

Det har aldrig funnits en bättre tid att lansera WallStreetNinja, eftersom kryptomarknaderna brusar och decentraliserade ekosystem börjar accelerera mot full mainstream-adoption.

En helt decentraliserad lösning, Unstoppable Ecosystem krävs för att driva rörelsen framåt till en webbläsarbaserad upplevelse fri från onödiga webbläsartillägg och smartphone-plånboksappar.

WallStreetNinja “the Unstoppable Ecosystem” (aka WSN) kommer att tillhandahålla den mycket nödvändiga lösningen som är webbaserad, helt decentraliserad, multi-chain, swap, dApp-webbläsare och helt icke-skyddad, med en enkel inloggningsfunktion via Dfinitys Internet Identity.

WallStreetNinja implementerade framgångsrikt Alpha-utgåvan av sin banbrytande teknologi den 2:a december 2021, vilket markerar en ny början i sfären för decentraliserade ekosystem.

Med en framgångsrik första produktlansering under bältet, går WallStreetNinja mot deras efterlängtade Initial Liquidity Offering (ILO), som hålls på Unicrypt-plattformen som stänger den 7 december 2021.

Projekt kommer snart att kunna erbjuda sina decentraliserade användare, ostoppbar åtkomst via WallStreetNinja Ecosystem. Projekt som verkar inom de decentraliserade ekosystemen uppmanas att ta kontakt med WSN-teamet för att få sina projekt vitlistade inom ekosystemens plånbok, swap-funktion och dapps-sektionen.

WallStreetNinja har redan fått stöd och stöd av högprofilerade branschaktörer inklusive Darkpool Ventures, Midas Touch Consulting och CoinNexus. Sådana relationer ger inte bara kapital, utan tillför värde i form av råd från ämnesexperter inom teknik, finansmarknader och kryptovaluta.

Teamet på WallStreetNinja uppgav det “vi är glada att kunna meddela den framgångsrika implementeringen av produkten Alpha, som lägger grunden för vidare utveckling och är glada över vårt kommande Initial Liquidity Offering (ILO) på Unicrypt-plattformen, som kommer att sätta igång tokenekonomin för WallStreetNinja Ecosystem ”.

Movement börjar byggas för WallStreetNinja eftersom det banar väg för den ostoppbara sektorn av decentraliserade ekosystem tillsammans med teknologier som Pocket Network, Internet Computer, StackOS, ENS och Brave.

Om WallStreetNinja

WallStreetNinja (WSN) ger användarna förenklad tillgång till ett decentraliserat ekosystems kedja som de väljer från en enda webbapp. WSN tar plånbokssegmentet för självvård till nästa nivå genom decentraliserad datoranvändning och blockkedjereläer.
Följ WallStreetNinjas utveckling på: Hemsida
Telegrammeddelande | Telegramchatt | Twitter | Gitbook

Kontakter

Source link