Cross-chain blockchain infrastrukturplattform, Wanchain uppgraderade GWAN-mainnet till version 2.1.5 nyligen.

En omedelbar jämförelse med tidigare GWAN-versioner visar att Wanchain har genomfört en drastisk sänkning av gasavgifterna. Som ett resultat kommer de tidigare gastransaktionsavgifterna på 180 Gwin nu endast att ta 1 Gwin. Bortsett från att göra gasavgifter på plattformen försumbar kommer det att påverka användningen av decentraliserad applikation (DApp) billigare. Detta i sin tur gör plattformen mer önskvärd för DApp-skaparna och driver också upp användningen.

Uppgradering till den nya versionen

Det finns vissa krav som krävs för att säkerställa en smidig uppgradering till den senaste versionen. När det gäller validerare trädde uppgraderingen i kraft från och med 4. maj. Betydelsen av valideringarna som gör övergången till den uppgraderade versionen var att säkerställa att bevis på insatsalgoritmtransaktioner (PoS) -transaktioner inte misslyckas och påverkar deras egna PoS-intäkter.

Första metoden

Den första metoden är att följa uppdateringsskriptet i mediet blogginlägg av Wanchain.

Andra metoden

När noden stängs av under en uppgradering kan det leda till inkomstbortfall. För att undvika att detta sker är det nödvändigt att uppgraderingen sker utan att stoppa noden. Processen att implementera uppgraderingen utan att stoppa noden kräver följande steg:

  • När du skapar en ny molntjänstnod måste den gamla noden köras samtidigt.
  • Nästa steg är att antingen skapa eller kopiera Keystore-filen till ~ / .wanchain / keystore / katalogen i den nya noden.
  • För att uppdateringen ska börja på den nya noden, måste man använda skriptet som nämns i den första metoden.
  • Allt som behöver göras är att låta den nya noden fullständigt synkronisera.
  • Det sista steget är att stoppa den gamla noden mellan 7:00 och 8:00 Pekingtid.

Vi hade tidigare publicerat Wanchain introduktion i vårt community-talssegment. Vi rapporterade också plattformen antar PoS under 2019.

I andra berättelser om projektuppdateringar behandlade vi nyligen Stråla hård gaffel, Ethereum Classic Phoenix-uppgradering, Zilliqa insatsprojekt, bland andra.Source link