En annan viktig icke-fungibel token (NFT) -försäljning i det digitala tillgångsområdet har ägt rum. Den här gången har Waves.tech sålt sin Duck NFT, kallad “Perfection”, för 1 000 000 USD i USDN (Waves Neutrino Stablecoin).

Enligt ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzzkommer intäkterna från försäljningen att användas för framtida återköp av NFT-ankpaket som kommer att byggas av Hunters genom Duck Hunters-spel på Waves Protocol. Intressant är att “Waves Duck” -försäljningen slog riktmärken utanför den populära Ethereum-kedjan. Från och med nu kommer Duck Hunters att presentera unika NFT-ankor med DeFi-avkastningsalternativ.

Baserat på Waves-protokollet är Waves.tech ett nästa generations ekosystem för teknik. Teknologiplattformen slutförde nyligen försäljningen av “Perfection” utanför den populära blockchain-plattformen Ethereum. NFT såldes på SIGN Art, det blockkedjebaserade digitala konstgalleriet på Waves blockchain för 1 000 000 USDN. För att fira den framgångsrika försäljningen av NFT har plattformen släppt färdplaninformation om flera föreslagna NFT-spelidéer tillsammans med DeFi-avkastningsodlingsmetoder på Waves Protocol.

Detaljer om Genesis Duck NFT – ‘Perfection’

The Waves Duck NFT “Perfection” skapades av Waves Protocol-grundaren Sasha Ivanov. NFT är den enda i en enda serie skapad av Sasha. Det fick enligt uppgift cirka 40 bud under auktionen innan det slutligen såldes för en miljon USDN.

Försäljningen “Perfection” är för närvarande den högsta NFT försäljning som utförs utanför Ethereum blockchain och överträffar LeBron James dunk (208 000 $) på NBA Top Shot och Bitcoin Origin’s “4MB Block (M2)”, som såldes för 345 300 $ på användarvänligt Atomic Hub.

Icke-fungibla tokens (NFT) gick först live på Ethereum blockchain och har sedan dess fått global uppmärksamhet. Denna utbredda uppmärksamhet fokuserad på NFT har resulterat i fler blockchain-protokoll som lanserar sina egna NFT. Många av dessa blockchain-protokoll (EOS, Flow, Waves, Tron, etc.) har nu också NFT-marknadsplatser.

Waves-protokollet har för närvarande flera DeFi-funktioner som Neutrino-protokollet och dess USDN-stablecoin, dess styrningstoken NSBT och Swop.Fi, dess automatiserade marknadsförare (AMM).

På tal om försäljningen och Vågor NFT-marknadsplats avslöjade Sasha att plattformens transaktionsavgifter är låga, med transaktioner i allmänhet omedelbara. Dessa funktioner gör Waves till en perfekt miljö för NFT-innovationer. Det efterföljande Duck Hunter Games-evenemanget efter försäljningen av “Perfection” NFT kommer att öka deltagandet i Waves ekosystem samtidigt som deltagarna får möjlighet att också tjäna belöningar.

Duck Hunter Games Event

Duck Hunter Games-evenemanget har redan startats av laget. Evenemanget kommer att vara “en serie NFT-spelinitiativ i kombination med DeFi-stimulansmekanismer för Waves-ekosystemet.” Detta inkluderar också aktiveringar på dess infödda Swop.Fi DEX-plattform och Waves Exchange.

Duck Hunter Games-evenemanget börjar med en miljon EGG-tokens som distribueras av Waves-teamet under Duck Hunter-kampanjen. $ EGG airdrop kommer att stimulera aktiveringar över Waves ekosystem på blockkedjans infödda Swop.Fi DEX, på Waves Exchange, SIGN Art, medlemmar i Waves Association och innehavare av WCT och NSBT.

Innehavare av $ EGG-tokens kommer att njuta av den uppgraderade avelsmekaniken för $ EGG-jordbruk. Slutligen kommer unika ankor förenade i förpackningar att köpas tillbaka av Waves med intäkterna från försäljningen av “Perfection” NFT.

VÅGOR Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var WAVES handel till $ 16,43, med ett börsvärde på $1.665.704.934 och en handelsvolym dygnet runt på $250,818,301.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om NFT-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link