Singapore, Singapore, 5 december 2021,

Efter sex månaders aktiv utveckling har teamet bakom WIN NFT HORSE, ett av de hetaste GameFi-projekten på marknaden, meddelat att de officiellt kommer att lansera det öppna betatestet den 6 december 2021 på TRON-nätverket.

WIN NFT HORSE är ett “GameFi NFT Metaverse” hästkapplöpningsspel med flera kedjor som utvecklats gemensamt av APENFT Foundation och WINKLink, drivs av TRON. Spelet körs på både Ethereum och Binance Smart Chain (BSC), samtidigt som det är det första GameFi-projektet någonsin som lanserats på TRON blockchain.

Efter det nära betatestet på TRON-nätverket den 18 november raderades all data. Som ett resultat har endast de ursprungliga hästarna (NFT) behållits. Den här kommande versionen på TRON kommer att spara spelardata, så att spelare kan kämpa för incitament och uppleva glädjen i spelet.

WIN NFT HORSE är ett högkvalitativt hästkapplöpningsspel som erbjuder massor av underhållning och rikt stridsspel byggt över åtta olika nivåer och har imponerande visuella effekter, med exakta detaljer om både ryttare och hästar. Spelare kan utföra dagliga uppgifter och matcha genom en enda häst eller matcha olika nivåer av hästar för att skapa obegränsade kombinationer och använda sin strategi för att spela mot andra spelare. Med nedladdningar som stöds på alla plattformar låter WIN NFT HORSE alla GameFi-fans vara med när och var de vill utan begränsningen av mobiltelefoner.

“WIN NFT HORSE har alltid varit engagerad i att utforska nya GameFi-idéer, vilket leder den nya vågen av “play to earn” samtidigt som den förvandlar den traditionella spelvärlden”, säger Lam Wang, projektledare på WIN NFT HORSE. “Vi tror att blockchain-spel har en ljus framtid och hoppas kunna introducera GameFi-teknik till ett större segment av marknaden samtidigt som det ger spelare tillräckligt med incitament att engagera sig och dra nytta av processen genom WIN NFT HORSE.”

WIN NFT HORSE-teamet kör också ett airdrop-evenemang för TRX & NFT-innehavare; anmälningsdatumet har nu förlängts till den 6 december 2021. För mer information om regler och hur du går in, besök vår Medium.

Följ oss:

Hemsida: https://www.winnfthorse.io/

Twitter: https://twitter.com/WINNFTHORSE

Telegram: http://t.me/WINNFTHORSE

Disharmoni: https://discord.gg/fFxCPMxFKa

Medium: https://medium.com/@WINNFTHORSE

Kontakter

Source link