Att använda kryptovalutabörser och andra handelsplattformar för att köpa och sälja digitala valutor är kanske inte en lätt sak att göra. För nykomlingar är det verkligen en mycket svår uppgift. Att förstå hur plattformen fungerar och vilka är de viktigaste verktygen som finns tillgängliga är inte enkelt.

Experthandlare kräver istället mer avancerade verktyg som inte finns i de flesta handelsplattformarna. Det är här Wudnerbit Trading blir ledande inom rymden och hjälper både nykomlingar och avancerade handlare att automatisera sina affärer.

Vad är Wunderbit Trading?

Wunderbit Trading är handelsplattformar som gör det möjligt för användare att handla och investera i virtuella valutor på ett smidigt sätt. Om du stöter på problem med handel på kryptomarknaden är detta inte längre ett problem med Wunderbit Trading.

Denna plattform gör det möjligt för användare att transparent spåra information, använda en avancerad handelsterminal ansluten till börser och skapa unika och avancerade handelsstrategier genom handelsbots. Dessutom, med några av dess unika funktioner, skulle Wunderbit Trading hjälpa användare att följa de bästa handelssignalerna och automatisera sina affärer med de mest innovativa lösningarna som finns i branschen.

Wunderbit-handelsfunktioner

Det finns olika handelslösningar och funktioner tillgängliga för handlare på denna plattform. I det här avsnittet granskar vi de flesta av dem.

Crypto Signal Marketplace

Crypto Signal Marketplace är en kopieringsfunktion som gör det möjligt för kopieringshandlare att välja de bästa kryptohandelssignalerna och automatisera alla sina affärer. En person som vill följa experthandlare på kryptovalutamarknaden kommer att kunna göra det på bara några sekunder och automatisera sina affärer.

Så snart signalleverantören skickar en ny signal tar kontot den automatiskt och kör den i realtid. På det här sättet behöver du inte alltid kontrollera kartorna som försöker genomföra affären. Allt görs automatiskt med Wunderbit Trading.

Crypto Trading Bot

Låt oss gå vidare med Crypto Trading Bot. Denna funktion skulle hjälpa handlare att automatisera sina TradingView-skript för att få en fullt fungerande kryptovalutahandel. Detta skulle göra dina affärer enklare och ge dig olika avancerade strategier som du annars inte skulle kunna genomföra.

Att förstå fördelarna med Crypto Trading Bot skulle göra skillnad i ditt dagliga handelsresultat.

Smart handel

Smart handel erbjuder användarna ett nytt och modernt sätt att skapa order för smarta affärer. Du skulle kunna redigera om du vill ta vinstnivåer, stoppförlust och efterföljande stopp eller inte. På bara några sekunder kan du ställa in mer än en avancerad strategi med de beställningar du behöver.

Dessutom låter verktyget dig styra olika handelskonton. Det finns ingen gräns. Du kan automatisera deras handelsutförande i några enkla steg och gör dig redo att handla virtuella valutor.

Spreadshandel

En annan avancerad funktion skapad av Wunderbit Trading är den så kallade “Spread Trading”. Med det får investerare möjlighet att välja de tillgångar de vill använda för att skapa en spread.

Du kan också välja och ändra strategitiden när som helst från Classic Trading till Spread Trading. Detta är ett enkelt men också elegant sätt att få alla nödvändiga verktyg för att förbättra din handel.

Dollarkostnadsgenomsnitt (DCA)

Om du inte vet vad Dollar-Cost Averaging är, kommer det här verktyget verkligen att hjälpa dig. DCA är en investeringsstrategi där en investerare investerar en fast mängd fiatvaluta i en digital tillgång som Bitcoin (BTC) eller Litecoin (LTC) med regelbundna tidsintervall.

Om du föredrar att minska risken när du investerar i digitala valutor har du möjlighet att följa denna strategi och minska stressen att alltid titta på marknaderna. För långsiktiga innehavare är detta en av de bästa strategierna att följa.

Arbitragehandel

Användare älskar att tjäna pengar utan att riskera mycket. Detta är dock inte en lätt sak att göra. Ändå ger kryptovalutamarknaden investerare möjlighet att göra arbitragehandel. Med ett stort antal tillgängliga börser kommer det säkert att finnas prisskillnader i priset på virtuella valutor.

Dessa prisskillnader mellan börser kan vara mycket användbara för snabba handlare. Wunderbit Trading vill lägga till den här funktionen för att automatisera alla affärer över plattformar. På detta sätt skulle du kunna köpa Bitcoin i utbyte mot ett billigare pris och sälja det på en annan plattform till ett högre pris.

Flera kontohantering och portföljspårare

Du skulle också kunna hantera flera konton på olika börser. Detta är ett faktum. Handlare använder olika plattformar för att få de bästa priserna och handelsupplevelsen. Det är därför du kan hantera all data med Wunderbit Trading-lösningar.

Genom att använda flera API-konton från samma börs kan du handla på dem alla samtidigt. Så enkelt är det.

Slutligen skulle Crypto Portfolio Tracker enkelt hjälpa dig att spåra dina saldon och kryptofonder som finns i olika börser. Detta minskar tiden du spenderar dina konton på olika plattformar och hjälper dig att få en klar uppfattning om din portfölj.

Stöd för kryptovaluta

Plattformen stöder redan ett stort antal kryptovalutautbyten från hela världen. På detta sätt garanterar det att användare kommer att kunna ansluta terminalen till några av de mest tillgängliga handelsplattformarna på marknaden.

Några av dessa börser inkluderar följande:

Binance, BitMEX, FTX, Binance Futures, Deribit, byBit, KuCoin, Okex, HitBTC, Kraken, FTX US, Bitpanda Pro och Bittrex.

I framtiden planerar Wunderbit Trading att lägga till andra plattformar som Huobi, Binance.US, Gate.io, Coinbase Pro, Gemini, Bitfinex och Poloniex.

Slutlig dom

Wunderbit Trading är en av de bästa plattformarna du kan hitta för att förbättra dina kryptovalutahandelstrategier. Det skulle inte bara hjälpa dig att behålla kontrollen över dina medel utan det kommer också att låta dig utföra avancerade handelsstrategier på olika börser.Source link