London, England, 12 oktober 2021,

XDEFI plånbok har släppt sin efterlängtade plånbok till allmänheten, för närvarande tillgänglig på Chrome Store. XDEFI Wallet är byggt med DeFi- och NFT -strömanvändare i åtanke, med innovativa funktioner som Ape Mode som omdefinierar upplevelsen av hastighet i en kryptoplånbok.

XDEFI Wallets Ape Mode använder en proprietär gasalgoritm för att säkerställa att transaktioner kommer in i nästa block, utan slösad gas. Användare kan slå på Ape Mode för att få en hastighetskant för sina viktigaste transaktioner även när nätverket är överbelastat.

“I DeFi och NFT är hastigheten alfa”, säger Émile Dubié, VD och medgrundare av XDEFI Wallet. ”Ape Mode kommer att vara en oumbärlig kant för XDEFI Wallet -användare. Med XDEFI ska användarna aldrig mer missa en möjlighet på grund av en långsam transaktion. ”

XDEFI Wallet är konstruerad för flerkedjets era, så att användarna kan flytta sömlöst mellan protokoll och automatiskt lägga till nya kedjor. För närvarande innehåller XDEFI Wallet kedjor som inte är tillgängliga för MetaMask som THORchain och Terra. Support för Ethereum och de flesta andra EVM-nätverk är inbyggt och XDEFI Wallet kommer snart att lägga till stöd för Avalanche, Arbitrum och Solana.

Eftersom NFT fortsätter att bli en större del av kryptolandskapet, är XDEFI Wallet byggt för NFT. XDEFI Wallet erbjuder både automatisk upptäckt av NFT och ett anpassningsbart dra-och-släpp NFT-displaynät.

XDEFI Wallet har också lagt till ett nytt Buy Crypto-alternativ, så att användare kan ta med sin fiat till DeFi via tredje part Ramp.

XDEFI Wallet backas upp av ett antal DeFi-centrerade fonder och riskkapitalinvesterare, som nyligen tagit in 6 miljoner dollar från Mekanism Kapital, DeFiance Capital, Alameda Research, Sino Global Capital, Animoca Brands, Morningstar Ventures och CoinGecko, samt DeFi -byggare som Darren Lau, Mark Zeller, Scoopy Trooples och Mariano Conti.

XDEFI Wallet räknar över 27 000 beta -användare hittills och är för närvarande tillgängligt på Chrome Store.

Om XDEFI Wallet
XDEFI är världens snabbaste DeFi & NFT plånbok. Användare av XDEFI -plånbok kan använda “Ape Mode”, ett revolutionerande tillvägagångssätt som säkerställer att transaktioner behandlas i nästa block, över Terra, THORchain, Ethereum och EVM blockchains och Bitcoin. Plånboken visar också NFT från alla kedjor i ett enda galleri i Instagram-stil. XDEFIs team på 20 har sitt huvudkontor i London och backas upp av de ledande namnen inom DeFi och NFT.

KontakterSource link